Астрологична седмична прогноза: 1-7 април 2024

Пролетни звездички, цяла седмица сте влюбени и разнежени.
Спирането на Меркурий е другият знак за понижена работна ефективност. ( до 26 април)

В понеделник преживявате ефекта на миналото преди седмица лунно затъмнение и сте по-чувствителни и пасивни.

Вторник, сряда и четвъртък ще са романтични и замечтани, дни на розовите очила, поезията и музиката. Любовните двойки основани на практическа грижа ще трупат разочарования, а основаните на духовност и изкуство – ще се преоткриват. Отрасли като облекло, мода, мебели, козметична и сладкарска промишленост ще се радват на по-голям интерес. Отделния човек ще декорира хола си, ще се влюбва и разкрасява. Здраве: Има риск за разточително харчене, и за стрес за щитовидната жлеза, който можете да преодолеете с пеене.
(Венера съвпад Нептун)

В петък ще вземете правилни решения за реализация, за много от вас в нова посока.
Уикендът е ще донесе поводи за изяснявания в любовта, открито общуване и сближаване с вашите хора, след прежалване на престорените. (Венера секстил Плутон)

Покупки и разкрасяване: цялата седмица е добра, но началото е разточително.
Любов и секс: цялата седмица е добра, но началото е прекалено оптимистично и подсладено. Реалното положение ще сее види през уикенда.
Съдружия, съюзи, примирия: съмнения до сряда и бързи договаряния от четвъртък натам.
Работа, път, учение, техника и администрация: приятни, след леко разбъркани чувства и пренебрежим риск от грешки.
Общество и политика: залъгване в началото и преговори след средата на седмицата.

Благоприятни за зачеване 3-7 април.
Меркурий ще върви ретроградно до 26 април.
Венера и Марс се движат директно напред.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) последна четвърт – стремеж към изясняване и възможности за освобождаване от ненужното.Луна без курс с часове на зацикляне:  сряда 08:040 – 12:10, петък 08:40 – 14:15 и неделя 11.30-14.30 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Предприемчиви Овни, вторник и сряда са ваши дни за покупки и нежности, бягство от офиса и мечти за любов. Пейте и слушайте музика. Петък ви отрезвява и намирате начин да пробиете в нещо важно. Уикендът ви среща с верен приятел и активира сексуално.

Земни Телци, вторник и сряда ви сближават с приятели, може би дори твърде много. Не заличавайте докрай границите си! Петък ви помага да простите някой конфликти. Следобедът и следващите два дни носят прекрасни възможности „да минете метър“ пред възрастни и висшестоящи.

Лежерни Близнаци, вторник и сряда ви дават възможност да изпъкнете в очите на началството – нека бъде без лъжа. Петък ви помага да видите бъдещето по-ясно с помощта на интернет и приятели. Уикендът ви носи задълбочени прозрения чрез изкуство и духовност, вас и приятелите ви.

Уютни Раци, ще бъдете по-чувствителни цяла седмица. Вторник и сряда мечтаете за развитие и пътувания чужбина. Петък ви помага да се съгласувате с колектив и началство, а уикендът поставя акцент върху секса и отношенията с възрастните, които сее задълбочават с любов.

Наперени Лъвове, вторник и сряда сте разнежени относно минало, тайни и стари драми. Можете дори да простите на старите си партньори. В петък намирате вдъхновение и желание за развитие от учител или изкуство. А уикендът ви сближава с околните чрез вашата откритост.

Фини Деви, вторник и сряда смекчават силата на ума ви, доверявате се на любим и околните. Плувайте с потока! В петък решавате на какво е време да сложите край, да разчистите. А уикендът ви помага да го извършите практически.

Справедливи Везни, вторник и сряда ви поставят в професионален хаос – вижте хубаво и общувайте с хората! Петък ви помага да вземете решение за важни съюзи. А уикендът ще ви помогне да се сближите с вашите хора чрез по-директни изказвания и постъпки. Наблегнете н секс и на спорт.

Тайнствени Скорпиони, вторник и сряда ви разнежват до краен предел – отворете сърцето си. Петък ви помага да вземете професионално и колегиални решения. Уикендът заздравява връзките ви с роднините, носи одобрения за дома.

Дръзки Стрелци, вторник и сряда са дни за дни за спотайване и мечти у дома и на тихо сред природата. Петък ви поставя в центъра на купона или творческия процес с отворено сърце. А уикендът ви носи нови усещания и познанства.

Стабилни Козирози, вторник и сряда ви носят случайни срещи, които дълго ще си припомняте с наслада. Петък е вашият ден за семейни и домашни решения – отделете време за близките и за вчувстване в предмета на спора ви. Уикендът ще ви очарова с добри покупки и срещи с роднини.

Независими Водолеи, вторник и сряда са вашите дни за отпускане … и малко хаос. Петък ви помага да уредите пътувания и документи. А уикендът ви носи възможност за провинциални пътувания и хубави градски срещи с роднини.

Гъвкави Риби, вторник и сряда са дните на вашия блясък и успех. Насладете си и си дайте време! Петък ви помага да вземете важни и правилни финансови решения. А уикендът ви спестява разходи, но вие бързо пренасочвате свободните средства.

Семейна констелация

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *