Астрологична седмична прогноза: 1-7 юли 2024

Летни звездички, започва една старателна и организирана седмица, в която се радвате на любов и работа.
В понеделник и вторник сте на вълна музика, празник и романтични пътувания.
В дните от вторник до четвъртък ще регулирате отношенията и любовта, ще се сближите с колеги и началници.
В сряда сте несъобразителни и нерешителни, трудно изразявате мнения и чувства.
Нептун спира своя ход и става ретрограден в нощта на понеделник срещу вторник и ще предизвика вълна от самосъжаление и излишни саможертви, както и някои алкохолни рискове.

Уважението и доверието преживяват бурен растеж.
Любов, покупки и разкрасяване: чудесни възможности до петък, включително решения за брак – по бързата и по бавната процедура.
Любов и секс: също – стабилни и без много експерименти.
Съдружия и съюзи, примирия:  открити и надеждни, без сряда.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: несъобразителна сряда
Общество и политика: седмица на обществената договаряния и съвместни действия
Оплождането: успешно цяла седмица
Забременяване: също

Фаза на Луната: (като показател за психо-телесния тонус) стабилизираща и натрупваща последна четвърт до 02 ч. събота, когато започва новият лунен месец с новолуние в Рак и насочи мнозина в областите строителство, земеделие, хранене и ще активира семейния живот и отношенията между братя сестри и братовчеди.
Луна без курс и часове на зацикляне: почти няма.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Честни Овни, понеделник и вторник са вашите дни за скатавки и подмятания. Вторник и сряда пък давате своя дял благотворителност. От сряда до петък сте по-чувствителни, но в същото време печелите много и инвестирате в спокойствие за близките. Новолунието в събота за вас поставя началото на един подчертано семеен месец.

Уютни Телци, понеделник и вторник ви носят възможности за пътувания и получавате важни новини. А в сряда приятелите ви организират още разходки по страната. От сряда до петък сте много чувствителни, но в същото време вършите страхотна работа, която ще подобри бъдещето ви. Новолунието в събота за вас поставя началото на пътуващ месец.

Сладки Близнаци, понеделник и вторник сте на вълна „кариерни хитрости, повишение и слава“. Вторник и сряда пазарувате разумно. От сряда до петък сте по-чувствителни, но в същото време работите прекрасно на автопилот. Новолунието в събота за вас поставя началото на силен финансов месец.

Уютни Раци, понеделник и вторник правите планове за развитие, образование и пътешествия, които ще можете да заплатите във вторник и сряда. От сряда до петък сте чувствителни, но в същото време четете и се информирате за всичко ново, което ви привлича. Новолунието в събота за вас поставя началото на един подчертано борбен и активен месец.

Артистични Лъвове, понеделник и вторник ви карат да мечтаете за близост и споделяне, а следващите дни дават възможност да ги преживеете наяве. От сряда до петък сте чувствителни, но в същото време си оплитате кошницата за по-голямо влияние в работния колектив. Новолунието в събота за вас поставя началото на един духовно и кариерно ориентиран месец.

Деликатни Деви, понеделник и вторник за вашите дни за групова работа, приятелства и развлечения. Вторник и сряда се убеждавате за пореден път в подкрепата и признанието на близките. От сряда до петък сте чувствителни, но в същото време успявате да окажете неоценима подкрепа на близките си. Новолунието в събота за вас поставя началото на един подчертано свободен и вдъхновяващ месец.

Красиви Везни, понеделник и вторник работите „залудо“ в едно и се скатавате за друго. Вторник и сряда са ваши чудесни дни за професионално развитие и признание от колеги и началници. От сряда до петък сте чувствителни и разсеяни, но пък получавате повече подкрепа и средства от околните. Новолунието в събота за вас поставя началото на един подчертано успешен и дори прославящ месец!

Магнетични Скорпиони, понеделник и вторник се мечтаете за творчество и лично развитие, а след това го реализирате. От сряда до петък сте по-чувствителни, но и способни на любов. Новолунието в събота поставя началото на един подчертано късметлийски и щедър към вас месец.

Прогресивни Стрелци, понеделник и вторник обсъждате семейните тайни и мечтаете заедно за повече любов и подкрепа у дома, а в сряда – вече сте го постигнали. От сряда до петък сте разсеяни, но в същото време вършите много работа за близките у дома. Новолунието в събота за вас поставя началото на един любовен и леко драматичен месец, в който можете да се освободите от някои досегашни пречки.

Достойни Козирози, понеделник и вторник сте леко разсеяни и пропускате да отбележите някои чужди пропуски, които обаче с общи усилия ще успеете да отстраните в сряда. От сряда до петък сте чувствителни, но в същото време се забавлявате много успешно и спортувате. Новолунието в събота за вас поставя началото на един подчертано красив, любовен и общителен месец.

Свободолюбиви Водолеи, в понеделник и вторник харчите време и пари за околните. Вторник и сряда успявате да ги организирате и напредвате заедно. От сряда до петък сте чувствителни, но в същото време печелите и харчите с голям успех. Новолунието в събота за вас поставя началото на един подчертано работен месец.

Нежни Риби, в понеделник и вторник се налагате с голям успех и сте ценени високо. Във вторник следобед и сряда всичко това придобива реални и финансови измерения. От сряда до петък сте чувствителни, но в същото време учите бързо и напредвате успешно. Новолунието в събота за вас поставя началото на един подчертано творчески, игрив и развлекателен месец.

 

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател
Запишете си час за индивидуална прогноза с над 90% успеваемост на 0877509100
Годишна прогноза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *