Астрологична седмична прогноза: 10-16 юни 2024

Пролетни звездички, започва седмица, в която щее искате да работите, за раззтуха от лични тридности.

В понеделник и вторник има риск от насилие и злоупотреби с влияние, чувствате, че живота ви е заложен на карта и малко зависи от вас.
Във вторник и сряда изискванията на висшестоящите към подчинените ще са доста завишени. Неточности в изказа, могат да объркат нещата още повече – за сметка на подчинените, разбира се.
В четвъртък и петък сте на вълна пътувания и лични интереси, срещи с хора. Новите работни контакти от този ден ще се окажат плодоносни.

Уважението и доверието са подложени на проверка до сряда, и са стабилни в четвъртък и петък.
Любов, покупки и разкрасяване: доста подходящи са четвъртък и петък.
Любов и секс: също.
Съдружия и съюзи, примирия:  трудни от понеделник до сряда, и вероятни в четвъртък и петък.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: също (Изисква се усърдие.)
Общество и политика: терор от/спрямо силовите структури и парламентарни кризи понеделник-сряда.
Оплождането: затруднено до вторник.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) оптимистична първа четвърт с усещане за финал и песимизъм до петък 8.15, а след това плодоносна втора четвърт.
Луна без курс с часове на зацикляне: вторник 22.17 до сряда 8.40 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Пробивни Овни, понеделник и вторник са трудни за вас. Чуждата и вашата власт се мерят и сякаш вие сте в неблагоприятна позиция. Сряда продължава недоверието и тревогата от миналата неделя. Четвъртък и петък обаче ви връщат чувството за хумор и надеждата.

Заможни Телци, понеделник и вторник могат да поставят извън закона ( или правилата на нормалността) положението ви във фирмата. Сряда изисква да направите финансов план, да го следвате и евентуално ви санкционира за липсата на такъв досега. Четвъртък и петък ви помагат да се справите с текущи разходи.

Умни Близнаци, понеделник и вторник ви напрягат с идеологически и политически теми. Сряда сте поставени на топа на устата и трябва бързо да измислите начин за преодоляване на техническа или здравна криза. Четвъртък и петък сте във вихъра на приятни и полезни срещи и информации.

Уютни Раци, понеделник и вторник сте поставени в хаос или криза, вие и близките ви. Заложете на новото и промените. Сряда също не позволява да действате по редовния си начин. Мечтите ви са разнопосочни. Четвъртък и петък обаче ви показват верния път на сън или по случайност.

Артистични Лъвове, понеделник и вторник мощни и тайнствени сили стоят срещу вас, любимите и целите ви. И шансът не е на ваша страна! Сряда финансите на партньора и околните са разклатени, срещате и ревност. Четвъртък и петък обаче всичко се нарежда по план и приближените ви следват с голямо доверие.

Деликатни Деви, понеделник и вторник ви поставят трудни работни задачи, които ще разрешите съобразно бъдещето предназначение. В сряда вашите партньори и съперници са в конфликт с началниците от които може да си изпатите вие – спазвайте реда. Четвъртък и петък обаче блестите с ум и високи резултати дори пред себе си!

Красиви Везни, понеделник и вторник сте предмет на ревност, попадате в интриги за любов, първенство и внимание. Сряда ви поставя работни задачи, с които не можете да се справите в срок. Четвъртък и петък планувате пътувания и обучения в приятна компания.

Магнетични Скорпиони, понеделник и вторник сте поставени под прицела на нападки, от които враговете ви ще си ближат раните. Сряда има риск от „трудности с превода“ в общуването с най-близките – работете за изработване на ваш общ емоционален език. Четвъртък и петък обследвате връзките с най-близките и се радвате на споделена радост.

Прогресивни Стрелци, пътувания, документи и работни затруднения ще поставят на изпитание любовта ви към половинката и децата в понеделник и вторник. Сряда е ваш ден за домашни обиди и мълчание – уважавайте възрастните! Четвъртък и петък обаче ви връщат отново в гнездото на веселието и ласките.

Достойни Козирози, понеделник и вторник срещате непредвидени разходи, които се зле отразяват на уговорките ви с любимите и децата, и на ваканциите. В сряда пропускате да дадете знак за нещо важно, което може да изведе в авария работната ви кола. Четвъртък и петък са вашите дни за ефективни решения и здраве.

Свободолюбиви Водолеи, понеделник и вторник са ваши дни за семейни неуредици и кризи – заложете на себе си! Сряда е ден на разочарование за бъдеща ваканция или грешка в планирането й. Четвъртък и петък са вашите дни за развлечения, творчество и любов.

Нежни Риби, понеделник и вторник са дни на неприятните случайности – не може всичко винаги да е по план. Въпросът е дали имате финансови резерви да посрещнете тази ситуация. В сряда е важно да разговаряте с роднините и да ги изслушате! Четвъртък и петък ви носят нови прекрасни моменти у дома.

Астролог: Краси Кирчева,
консултант и преподавател,

https://prikazna-astrologia.com/
0877509100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *