Астрологична седмична прогноза, 11-17 декември 2023

Коледни звездички, очаква Ви работна седмица с леко замъгляване на текущата цел, тровещи мечти, риск от алкохол, блеене и мързел.

Пълнолунието в сряда, скоро след полунощ, е знак, че в понеделник и вторник ще имате по-малко енергия. В тези два дни за някои от нас умората и болестите ще надигнат глава, показвайки на кое вече му е минало времето и кое иска да си ходи. Месецът носи риск от неверни диагнози и неподходящо назначени лечения – търсете второ и трето медицинско мнение. Помолете се по вашия начин и простете на дразнителите за да сет здрави.

В сряда започва лунен месец, в който сме предразположени към силови действия, с голям риск от загуба на логика и мотивация, от тровещи мечти. Рискът е от пресилване, предоверяване и разочарования, дори изгубване, наводняване, лъжи и кражби, особено при зодиите везни и водолей.

Меркурий се обръща назад (до 2 януари). Това разбира се, допълнително ще забърка ум и комуникации.

Препоръката ми е: Мислете за своята цел и внимавайте бързането и „високата летва“ да не ви отклонят от нея! Взимайте важни решения след празниците.

*  *  *

Финансови възможности: в седемте дни именно понеделникът носи най-добрите възможности за договаряния и краткосрочни съюзи.

Учение и администрация:  успешния ви ден е понеделник.

Плодотворни и сръчни са дните четвъртък и петък, за изясняване на отношения, за лечение.

Любов и секс: събота и неделя ще донесат изострена чувствителност и свръх очаквания от любими хора и деца.

Уикенд: двата дни носят риск от разочарования, препиване и раздели с мъже, които е добре да възприемате като краткосрочни.

Луната след сряда е в първа четвърт – относително здрава и оптимистична.

–––––––-

Астрологична седмична прогноза – според зодията и асцедента ви:


Бързи Овни
, тази седмица вашия управител Марс съвпада с новолунието и вие натрупате желание за борба и бързи действия, желание за пътувания през идния месец. Имате реална възможност за всичко това. Но засега трябва да изчакате всичко това. Само съботата е ден, в който можете да придвижите напред нещо важно и ново.

Уютни Телци, началото на седмицата ви носи възможност да общувате с повече хора от избрано обкръжение. Културата ви вдъхновява за красота и любов. Неделята може да ви донесе разочарования от приятели и да обърка мечтаните ви планове – подгответе резервен вариант!

Весели Близнаци, първите два дни на седмицата ви носят признание, почивка и приходи. Половинката ви е особено мила и сговорчива именно тогава. Новолунието в сряда дава знак за лунен месец, в които шансовете ще са на страната на вашите близки и противниците ви. Някой техни ходове ще ви изненадат – хората се борят за спокойствие, и с това могат да накърняват името ви.

Мили Раци, понеделник и вторник ви носят чудесни споделяния. В сряда започва месец важен за вашата работа. Но той носи значителен риск от забавяния и грешки, които ще назряват още този уикенд. Прекомерния оптимизъм – ваш и на колегите ви, няма да доведе до добър резултат. Придържайте се към „план Б“. Паролата е „скромност и реализъм“.

Бляскави Лъвове, понеделник и вторник за вас са дни за спокойствие. След това започва любим ваш месец за празненства и любов. Тази седмица обаче е рано да започвате с тях и ще се разочаровате, ако го направите – хората са заети и няма да получите желаното внимание, особено в неделя. А ревността би влошила нещата още повече. Най-добре ще е да признаете пред себе си, че сте зависими от близките си и въпреки неповторимостта си понякога сте равни с тях. Четвъртък е вашият ден за поставяне на творчески цели и приятелство.

Трудолюбиви Деви, понеделник и вторник сте в чудесна форма, постигате бързи резултати с колеги и близки. Новолунието поставя началото на месец с домашни и семейни задачи за вас – важно е още преди сряда да ги обсъдите с роднините за да не се изненадате после от техните планове! Не искате да зейне пропаст между вас и тях, нали! Ако сте закъснели, можете да дискутирате и в неделя.

Балансирани Везни, първите два дни на седмицата ви носят хармония и почерпки с роднини, подобрения за дома. Това са и дните, в които трябва да преговаряте за пари и срокове. Сряда поставя началото на лунен месец, в който трябва да мислите за пари или по-скоро за техния временен недостиг и извънредните разходи. Финансовите свръхочаквания не са добри за никого.

Мълчаливи Скорпиони, разкоша и печалбите са с вас цяла седмица. Не забравяйте да обясните какво чувствате – повечето хора нямат антени като вашите. Започвате месец с важни покупки, инвестиции, движение и грижа за тялото – не се увличайте над предварително определения максимум умножен по две J. Неделя е вашия ден за срещи и запознанства.

Независими Стрелци, понеделник и вторник са дни, в които можете да се надявате на отстъпки и мили жестове. След сряда започва лунен месец, в който сте особено активни и склонни да си поставяте цели, свързани с дома и семейството. Не е особено вероятно да ги постигнете скоро, а мечтите по-скоро ви нараняват. Отложете важните решения за след празниците.

Съвестни Козирози, в началото на тази седмица правите планове и сте добре свързани с приятелите си. В сряда започва нов лунен месец, в които мечтите и надеждите ви ще се объркат и ще трябва да бъдат променяни в движение, особено провинциалните пътувания. Обкръжението ще се окаже недобро. Може да се наложи на помагате на някого вместо да вършите собствената си работа.

Оригинални Водолеи, началото на седмицата ви носи признание в

колектива – или пък просто колегите се справят добре и без вас. Сряда дава начало на лунен месец, в който плановете и приятелствата ви са поставени на финансови изпитания. Не е добре да давате заеми – дарете колкото можете. Финансирането на плановете ви трябва да определя количествата, които заявявате пред вселената.

Романтични Рибки, понеделник и вторник са вашите дни за приятели и приятни изненади. Сряда поставя началото на лунен месец с ваши борба за авторитет, или пък борба срещу авторитети и възрастни. Избирате вие. Препоръчително е да спазвате йерархията (вкл. реда на появяване), да работите за общо благо, да изпълнявате в срок, и без увъртане. Неделята ще покаже дали добре се справяте с тези изисквания.

–––––––––––

Общата „Астрологична седмична прогноза“ е вашата първа стъпка към подготовката за иднита седмица с 30-50% успеваемост, а годишната индивидуална прогноза и „месечната астрологична тренировъчна сесия“ могат да дадат на най-залапените от вас повече от 90% конкретика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *