Астрологична седмична прогноза: 11-17 март 2024

Трепкащи звездички, тази седмица ще продължи развитието на тенденциите, наложени от предишната. Новолунието в Риби от 10-ти март общо за всички показва месец с възможност за бързи промени: печалби, прошки, сдобрявания, лека финансова несигурност, но и стимули за бизнеса.

Понеделник е делови ден, в който работата върви чудесно благодарения на това, че успявате да прежалите излишното.
Събота и неделя преливат от нежност, музика и романтични срещи. Битовите задачи не вървят, или се случват, но с грешки. Риск от препиване, натравяния, лъжи и интриги. Отваря се темата за слабостта на нежните хора чийто изход можете да видите в клипа за „Дивите лебеди“, тук  https://youtu.be/fPZSTngkUQ0

 Покупки и разкрасяване:  с крайности в понеделник, класика в сряда и четвъртък.
Любов и секс: също. (понеделник е ден на прямотата)
Съдружия, съюзи, примирия: също. (понеделник е ден на истината)
Работа, учение и администрация: успешни са дните в началото на седмицата. А уикендът не става за учение, а пътуванията тогава са непрактични и с възможност от изгубване и липса на практически резултат.
Пътувания: понеделник и вторник – спонтанност и бързина.
Общество и политика: в понеделник посегателства върху журналисти и журналистическата свобода, разкрития и медийни скандали. Тайни ходове на първенците и кражби (двустранно).

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) първа четвърт до неделя 6.00 ч. – оптимизъм и повишаване на жизнената енергия, а след това – втора четвърт, за стремеж към плодове от усилията.
Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.
(Меркурий ще се обърне на 1 април.)
Часове на зацикляне – Луна без курс:  от вторник 13.10 до сряда 02.30 ч., неделя 06.40-11.40 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Предприемчиви Овни, започващият месец ви вдъхновява за покупки, но с някои рискове за бъдеще, проекти и приятелски живот. Понеделник ви дава енергия да свършите двойно количество работа и дори да спортувате задно с това. Договаряте се успешно. Уикендът отново е време за романтика и бягство от преките ви задачи.

Земни Телци, новият лунен месец ви дава възможност да осигурите бъдещето си, но с някои рискове за отношенията с началници, институции и възрастните.  В понеделник  измисляте начин да изпълните изискванията, да заобиколите някои пречки. Уикендът ви носи мечти, оптимизъм и близост с приятели.

Лежерни Близнаци, започващият лунен месец ви насочва към кариерата, тайните ѝ вратички, и въобще мистичната страна на вашия успех. Понеделник ви носи хармонична връзка с чужденци и възможности за развитие, пътуване, наука. Уикендът ви кара да мечтаете за още по-големи успехи и слава.

Уютни Раци, през новият лунен месец  правите смели планове за заплатата, децата и техните близки. В понеделник стабилността и уважението са теми на деня – важно е да признаете най-дълбоката истина за да ги заслужите. Уикендът отново ви вдъхновява с религия и култура.

Наперени Лъвове, започващият лунен месец ви поставя в положение да разчитате на другите. В началото не ви е приятно, но ще се получи. Понеделник вашият ден за преговори – и сте много убедителни с крайните истини, които сервирате още преди ордьоврите. Уикендът неочаквано става ден за споделяния … и за секс

Фини Деви, започващият лунен месец ви потиква към развитие чрез дръзко обновяване на убежденията и ценностната система. В понеделник сте поставени пред необходимост от нови технически или работни познания … както обикновено, за ваша сметка. Събота и неделя са дни за релакс и споделени радости, време за другите и за хората.

Справедливи Везни, започващият лунен месец ви потиква към технически и психологически търсения. В понеделник се занимавате с любовта и любимите си хора – криза, истина и секс ви сближават. Събота и неделя за вас са дни за работа, и то безплатна!

Тайнствени Скорпиони, започващият лунен месец ви носи възможности за обновление на любовта и отношенията. Бъдете дръзки! В понеделник се налага да кажете някои истини на близките си – това ще ви донесе добро в дългосрочен план. През уикенда се отпускате на макс – пазете децата!

Дръзки Стрелци, новият лунен месец ви потиква да обновите дома и да сее погрижите за родата. В понеделник градусът на напрежението сее колебае между стойностите „разкритие“ и „скандал“. Можете да извлечете ползи само, ако сте максимално искрени. Уикенда прекарвате в блаженство у дома! (на фона на предните два напрягащи уикенда)

Стабилни Козирози, започващият лунен месец ви дава възможност за смях, развлечения, учение и обсъждане новостите (клюки) с любими хора – връзката ви се олекотява и добива пъстрота. Понеделник правите покупки за дома, може би поради счупване на нещо старо (електроника или отопление). В събота и неделя имате възможност да пътувате, да разговаряте с много хора и да се шляете по улиците. Насладете се!

Независими Водолеи, новият лунен месец за вас носи възможност да инвестирате в имоти, да обновите дома си, да откриете нови източници на доходи. В понеделник научавате много за себе си, ако се вслушате по-внимателно в думи и знаци от околните. В събота и неделя пръскате пари с наслада – нека е за мечтите ви, а не случайност!

Гъвкави Риби, започващият лунен месец ви предразполага към любов и удоволствия, нови запознанства, срещи и пътувания. В понеделник има риск да изгубите пари, да похабите имущество, да навредите на тялото си с храна и алкохол, по приятен начин. През уикенда си позволявате да се размажете от мързел с любимия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *