Астрологична седмична прогноза: 13-19 май 2024

Пролетни звездички, очаква ви една смела, силна и плодовита седмица.
В понеделник всички са дръзки и предприемчиви. Активни са приятелствата, научните дейности са успешни. Двойките регулират отношенията си, някои обмислят и устройват брак.
Дните от петък до неделя са най-късметлийските дни в годината – свежи и щедри в материален смисъл.
В петък прехвърчат и някои пакетчета раняващи мисли, новини, информации. Задълбоченото мислене може да е нелогично, поради стари травми или скрити цели.
Любовта и доверието са стабилни с Марс и Венера в пролетните им знаци, Овен и Бик/Телец.

Покупки и разкрасяване: понеделник и вторник. Целият месец подържа високо ниво на грижата за външността.
Любов и секс: също.
Нови съдружия и съюзи, примирия:  бързи и честни, но нестабилни в четвъртък и петък.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: тревожни и объркани от субективно отношение в средата на седмицата.
Общество и политика: ориентирани към образование, култура и туризъм.
Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) до вторник първа четвърт с усещане за свежест и оптимизъм.  А от сряда, втора четвърт – сила и спокойствие.
Оплождането е по-вероятно на 18 май, месецът е плодовит. 

Луна без курс с часове на зацикляне:  понеделник 09.00 до 24.00 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Бързи Овни, в понеделник се занимавате с пари и материални придобивки. Четвъртък и петък сте емоционално нестабилни в отношенията – важно е да изявите себе си с мярка. В практичен смисъл обаче сте върха и много ви върви.

Уютни Телци, вие уцелихте джакпота тази седмица. В понеделник се налагате с успех Четвъртък и петък ви донасят пълен кош успех, блага, любов, свобода и творческо вдъхновение, примесени с мъничко тъга, в друга област.

Весели Близнаци, в понеделник работата е в пълен хаос, но поне другите ви емоции са добри. В четвъртък сте на топа на устата и стреляте, право в целта. Имайте жал! По друга линия в четвъртък и петък ви радват с подаръци и щастливи случайности, възможности за пътувания и разведряване на напрегнати отношения, ако ги имате.

Нежни Раци, в понеделник сте увлечени от нов план. В четвъртък всички са объркани и ревниви – внимавайте какво говорите! Освен това четвъртък и петък ви връщат вярата в бъдещето и предоставят свободно време за приятели и интересни занимания.

Горди Лъвове, в понеделник фирмения живот е много активен и приповдигнат. В четвъртък вие се оказвате на топа на устата – по-далновидно ще е да кажете истината! По друга линия в четвъртък и петък получавате признание, имате възможност за повишение и медийно внимание.

Фини Деви, в понеделник се вдъхновявате от челен опит и кроите планове да го догоните. В четвъртък не ви се получава и тялото ви реагира на стреса. В петък намирате начин да финансирате желаното по друга линия. Вероятно е да уреждате пътувания в чужбина и да пътувате.

Справедливи Везни, в понеделник получавате важни и изненадващи споделяния. В сряда се забърквате в ревнива или секси ситуация. В четвъртък околните и партньорът ви са похвално смели и предприемчиви. По друга линия в четвъртък и петък отново ви върви на разкрития и на споделяния.

Тайнствени Скорпиони, в понеделник партньорът ви изненадва и не знаете какво да отвърнете. Може би разнообразието ще освежи сетивата ви? В сряда ви завъртат кавга и увъртанията на околните. В четвъртък се препоръчва да се вихрите на работното място. Но по друга линия в четвъртък и петък преливате от любов и я печелите.

Весели Стрелци, в понеделник сте вдъхновени за нови проекти и работна свобода – ще в получите в края на седмицата, в едно с финансирането. В сряда партньорът се ползва от свобода за ваша сметка. В четвъртък се радвате на празник, внимание и любов. В четвъртък и петък можете да се погрижите чудесно за здравето и дома.

Усърдни Козирози, за вас понеделник и дори цялата седмица се превръща в „щастлива поредица от петъци“. Работите с вдъхновение и признание, с разбирателство в колектива и семейството, и ви остава много енергия за развлечения. (В сряда ще има леко изключение, по финансови причини.)

Независими Водолеи, в понеделник изпъквате сред роднините и се радвате на техните планове и успехи. В сряда любимите хора ви изглеждат наивни и сте на косъм да ги изкомандвате и разобличите публично. В четвъртък и петък радостта отново влиза във вашата къща и вашата душа, роднините са щастливи и има вероятност техния брой да се увеличи с един или дори два броя.

Гъвкави Риби, в понеделник сте справяте гениално с цялата необходима логистика. В сряда сте на топа на устата и няма как да се защитите, вероятно поради чужда тайна. В четвъртък и петък намирате контакти, които ще ви помагат в бъдеще. Възможно е чудесно пътуване и срещи с хора.

Астролог: Краси Кирчева, 0877509100
консултант и преподавател, 
https://prikazna-astrologia.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *