Астрологична седмична прогноза: 15-21 април 2024

Пролетни звездички, очаква ви седмица на развитието. Каквото е имало да се разваля вече стана, а сега ви предстои да полагате основите на пролетно-лятното шестмесечие, особено на 12, 13, 17 и 18-ти април.
Ретроградният Меркурий е знак за понижена ефективност, но и засилена интуиция до 26-ти април.

 

Понеделник в 21.20 ч. ще настъпи пълно слънчево затъмнение, което ще се наблюдава в цяла Америка. Това е знак за обрат в надпреварата за изборите през идните седмици. В картата на България затъмнението ще попадне 3 дом, което е знак за акцент върху отношенията с преки съседи, транспорт, образование и администрация – последното вече е в ход, както и за бавно продължаваща инфлация.

В дните от понеделник до четвъртък ще бъдат песимистични, дни с понижена физическа енергия и потиснатост. Ще изплува гняв към началници, баща и поръчители, които в тези дни ще са много взискателни.
Особено за риби, близнаци, дева и стрелци.
(Марс съвпад Сатурн риби)

В петък ще вземете правилни работни решения, логиката и образованието ще ви подкрепят в работа и поддръжка на здравето и дома.(Меркурий съвпад Слънце овен)
Уикендът е ще донесе възможности за срещи и хубави пътувания. (Венера съвпад Меркурий)

 

Покупки и разкрасяване: предимно през уикенда.
Любов и секс: в началото и  в края на седмицата.
Съдружия, съюзи, примирия: по-хармонични в края на седмицата.
Работа, път, учение, техника и администрация: приятни, след леко разбъркани чувства и пренебрежим риск от грешки.
Общество и политика: заплаха за протести в средата на седмицата.
Оплождането е затруднено 7-12 април.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) след часа на затъмнението влиза в първа четвърт – усещане за младост.  А дотогава – усещане за драма и загуба, време за слагане на край с любов.
Луна без курс и часове на зацикляне:  четвъртък 05:04 – 14:20 и събота 17:45 – 20:45 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

Меркурий ще върви ретроградно до 26 април.
Венера и Марс се движат напред.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Предприемчиви Овни, затъмнението в понеделник поставя началото на активно за вас шестмесечие, в което се борите за утвърждаване и ще постигнете много, най-вече в работен план и с пътувания. От понеделник до четвъртък блуждаете в плен на тъга за миналото и тровещи мечти. А уикендът ви дава идея за довършване на важни планове и срещи с хора, които бяхте изоставили.

Земни Телци, затъмнението в понеделник поставя началото на шестмесечие, в което ще се занимавате по-усилено с чуждите задачи, здраве и преподреждане на вътрешната емоционална реалност с изкуство и духовност. А ако не ви се занимава с нереални неща – ще се замотаете в потиснатост, алкохол и блеене. От понеделник до четвъртък сте мобилизирани в работа за бъдещето. А през уикенда се отпускате в блаженство.

Лежерни Близнаци, затъмнението в понеделник поставя началото на шестмесечие, в което ще работите в екип и по проекти, активира приятелствата ви. Мислете за бъдещето! От понеделник до четвъртък сте мобилизирани по заповед на висшестоящите. А уикенда прекарвате в свободен режим и с приятели.

Уютни Раци, затъмнението в понеделник поставя началото на   шестмесечие, в което трябва да се занимавате с своята устойчивост,  мъдрост и кариера. От понеделник до четвъртък губите бодрост и присъствие на духа и хората, които се крепят на вас закъсват. А уикендът има риск да се забъркате в неуважителни изказвания и нелогични разсъждения от желание да се наложите.

Наперени Лъвове, затъмнението в понеделник поставя начало на късметлийското ви шестмесечие, в което можете да пътувате доста, да учите и да получавате приятни работни предложения. От понеделник до четвъртък се набутвате в чужди нужди и драма, можете да бъдете обект на ревност. Уикендът ви връща самообладанието и протича по вашия план.

Фини Деви, затъмнението в понеделник поставя началото на   шестмесечие, в което много повече се занимавате със секс и драма. Ще се научите да споделяте, както ресурси, така и чувства. От понеделник до четвъртък околните са заети  и преуморени и вероятно ще се наложи да се съобразявате. Уикендът ви дава нови прозрения и помага на околните да се отворят за вас.

Справедливи Везни, затъмнението в понеделник поставя началото на шестмесечие, в което работите за себе си по-малко, а повече общувате и работите за другите. От понеделник до четвъртък се занимавате приоритетно с работа и оборудване, поддръжка на здравето. А  уикендът ви среща с хора и изкуство.

Тайнствени Скорпиони, затъмнението в понеделник поставя началото на шестмесечие с работна, ремонтна и здравна проблематика, с повече работа. От понеделник до четвъртък ви липсват внимание и възхищение. Ще ги получите чрез прояви на любов, творчество или с духовна практика. Иначе има риск да се  самосъжалявате и да пиете много.

Дръзки Стрелци, затъмнението в понеделник поставя началото на шестмесечие, в което ще срещнете много внимание и любов. В рода ви може да се появи нов човек. От понеделник до четвъртък ви чака затягане на положението у дома и лошо настроение. Уважавайте възрастните и живота. Уикендът ви помага да се върнете в радостта.

Стабилни Козирози, затъмнението в понеделник поставя началото на шестмесечие, в което се занимавате с роднините и дома. От понеделник до четвъртък ви чакат административни и транспортни забавяния. А уикендът ви носи много радост у дома и сред природата.

Независими Водолеи, затъмнението в понеделник поставя началото на шестмесечие, в което ще пътувате повече и ще се запознавате с нови хора, ще се занимавате с административни въпроси и подобряване на рекламни и езикови умения. От понеделник до четвъртък изпадате в сложна финансова ситуация. А уикендът ви връща пролетната лекота.

Гъвкави Риби, затъмнението в понеделник поставя началото на шестмесечие, в което се занимавате с повишаване на заплащането и печалбите си. От понеделник до четвъртък сте мобилизирани за действия и борба до край. Помислете дали моралът не е винаги губеща кауза. Уикендът ще ви насочи към магазини и ресторанти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *