Астрологична седмична прогноза, 15-21 януари 2024

Звездички от зимната земя, настройте се за бунтове и промени.

Понеделник е ден за балансиране на отношенията с околните и плащанията.

Сряда е ден за изкуство, почивка и духовност. Ще ви се работи, само в случай, че много обичате работата си. Можете също да творите, да се сближите с децата си, да играете или да обърнете внимание на собствения си баща. Можете и да избягате от работа … да се надяваме с благородна цел.

В събота, Слънцето ще отприщи мощни енергии с първият от 250 години насам съвпад с Плутон във Водолей – революцията може да изтрещи край вас, сеейки хаос и разруха, и пресичайки надеждите ви за сигурно, постепенно развитие … което така или иначе не е случило. Това са бурни вълни, в които ще плавате дълго, може би цели 20 години. Стилът на ръководство и влиятелност ще се промени в посока – неуправляем. Краят на седмицата предразполага към рискове, избухвания и дистанциране особено първите градуси на Водолей, Лъв, Бик/Телец и Скорпион (постоянен кръст). А ранните градуси на Везни, Близнаци, Овен и Стрелец, напротив, могат да имат чудесни предложения и много бързо развитие.

„Годишната прогноза 2024 за България“, „Прогнозата за всички зодии“ и „Дългосрочната прогноза 2024-2026“ четете тук https://prikazna-astrologia.com/prognozi/ или вижте тук https://youtu.be/wuLLR2GZWR8

 

Финансови възможности, възможности за съдружия, съюзи, покупки за лично ползване и разкрасяване: понеделник е подходящ, а петък носи риск от разпиляване.

Работа, учение, път и администрация: чудесни дни от сряда до петък!

Плодотворни и сръчни – сряда до петък.

Любов и секс: понеделник.  Петък и събота носят рискове от разочарования и безпричинни раздели, особено за родените в първите дни на постоянния кръст – Водолей, Лъв, Телец и Скорпион, но също засилват либидото.

Мъжете с репродуктивни проблеми да се възползват от съботния ден.

Жените с репродуктивни проблеми да се възползват от ранните часове на понеделника, или преди тях.

Уикенд: двата дни носят възможности за зимни спортове (които ще стават все по-модни), приятелски откровения, събирания, раздели и други резки обрати чрез огромната дързост на тези дни. Повишен и е риска от ПТП и травми.

Общество и политика: риск от вотове на недоверие към правителства и парламентарни проблеми поради разединение, неуважение и нетърпимост.

Фаза на Луната (показател за телесния тонус) до четвъртък 6 ч. първа четвърт – хората са силни и амбициозни, а след това – във втора четвърт са относително здрави, практични и склонни към съглашения.

Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Дръзки Овни, понеделник ще ви донесе подарък, или възможност за пътуване, учение или култура. В четвъртък и петък се радвате за бързите успехи и преобразувания в работния колектив. А уикенда попадате в неочаквана ситуация, която може да се развие в 2 посоки. Свежест и дръзновение с приятели и нови хора, или застой и изключителна нервност при околните и децата ви. Завишен е риска от ПТП, активност/проблеми с електроника.

Стабилни Телци, в понеделник имате шанс да надмогнете болести и служебни затруднения чрез позитивна нагласа и енергетика. И тази седмица имате чудесни аспекти за развитие, късмет, спорт, учение и приятелства – в в четвъртък и петък. През уикенда ви очаква фирмена или обществено-политическа изненада – не може да се каже дали ще е приятна. По-скоро не.

Съобразителни Близнаци, понеделник ви помага да преодолеете напрежения между деца и свобода, творчество и свободно време. В четвъртък и петък се радвате на ползите, които можете да получите, работейки за другите. През уикенда стартират културна революция и чуждестранна обвързаност, които за някои от вас ще продължат месеци, а за други – дълги години.

Мили Раци, в понеделник се радвате на трудовите си постижения и здравно подобрение. Четвъртък и петък са дни за преговори за бъдещето – слушайте внимателно какво ви казват, и определете общи цели като проведете диалог с подчертано уважение. През уикенда ви очакват рискове и драми – бъдете прями и ще се радвате на бързо подобрение. Променяйте смело!

Бляскави Лъвове, понеделник е ден подобрение на диалога с близки и далечни – слушайте по-внимателно и ще утвърдите водещата си позиция. Четвъртък и петък са дни с работни успехи и здравни подобрения, контакти с най-подходящите за вас медицински специалисти. Изготвяте успешен план за действията на целия колектив. През уикенда за вас започва особен период, в които околните и половинката са по-активни от вас, и се движат в посоки, които не управлявате – поне, докато не се съгласите. Не е лесен за вас период. Препоръката за вас е смирение, равностойно сближаване и най-дълбоко откриване на чувствата.

Трудолюбиви Деви, понеделник е ден за успешни договаряния във финансовата и интимната сфера. Четвъртък и петък са дни, в които можете да заслужите уважението на вашия лидер и колектив с вдъхновение, високо образование и морал. Уикендът ви предизвиква към работни обрати и носи неудовлетворение от качеството на продукта ви – търсете нови източници на информация. Ориентирайте се и към алтернативно здраве и лечение. Пазете се от травми и повреди, носете крем Арника.

Балансирани Везни, понеделник е ваш ден за информиране и развитие. Четвъртък и петък ви носят възможности за сближаване и взаимна грижа с колеги и роднини, хармонизирате чувствата чрез верни мисли и изказвания. Петък и уикенда ще ви донесат приятни изненади и вдъхновение, флирт, и като цяло неочакван успех. Родените в последните дни на знака обаче ще се сблъскат с бунтове на деца, любими и любовници. За тях има и риск от травми при спорт.

Мълчаливи Скорпиони, тихият ви действия тази седмица ще попаднат в светлините на прожекторите – подгответе се за внимание. Истините, които сте открили за себе си, вече могат да видят бял свят, и е добре да не ги представяте в шокиращ вид (както става обикновено), а в дебел, пухен сандвич от любов, грижа и солидарност с потърпевшите (особено важно за родените в първите дни на знака). В понеделник имате възможност да печелите от труда си. В четвъртък и петък ще сложите ред и радост в отношенията с околните и ще се изявявате.

Независими Стрелци, понеделник ви носи възможности да привличате внимание към любимите си дейности, да се забавлявате с деца и любими хора. В четвъртък и петък печелите и харчите ефективно на три фронта. Уикендът ще ви постави в нова среда или ще донесе объркващи разкрития. Лошо няма – просто идва нов етап в живота на познатите ви. Автомобилът ви може да пострада. Бъдете прями с братята и сестрите си – временната криза е по-добра от трайно отчуждения.

Упорити Козирози, в понеделник ще намерите начин да балансирате спокойствието и амбициите си, въпреки нарежданията на началниците и раздразнението на близките. В четвъртък и петък можете да известите предпазливо постиженията си и да посредничите между колеги. Уикендът ще ви сблъска с разходи и неочаквано желание за инвестиции и предприемачество. Не стойте на пътя на товарния влак! Возете се.

Независими Водолеи, за вас най-много ме грижа тази седмица. Причината е, че в събота управителя на непреодолимите промени, тайната власт и съпътстващите загуби – Плутон ще влезе във вашия знак, с което ще ви постави в необходимост да променяте себе си, представата си за успех, смисъл на живота, творчество, любов. Не се бавете много – обмисляйте задълбочено и променяйте своевременно. В четвъртък и петък ще усетите/научите важни неща за парите, печалбите и близките си. (Научете повече за Плутон във Водолей от дългосрочната прогноза по-горе)

Нежни Рибки, понеделник прилагате традиционните възгледи и с това уравновесявате напрежението между свой и чужди финансови интереси, между пари и чувства. В четвъртък и петък укрепвате позициите си в колектива е се доближавате до повишение с по-интересна работа. През уикенда се оказвате в нова ситуация на неангажираност към нуждите на околните, а от „януарско пляскане с педалите и водно колело“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *