Астрологична седмична прогноза: 17-26 юни 2024

Летни звездички, започва седмица, в която се радвате на лятото, но сред куп неуредици.

В понеделник има риск от хаос, мързел, любовни разминавания, лъжи тъга и поредица от логически грешки. (Венера и Меркурий квадрат Нептун) Евентуални трудни ползи от периода до четвъртък могат да бъдат натрупване на доверие в съдбата, доброта и прошка.
В четвъртък известна помощ за другите се редува с глупави превъзнасяния и безсмислена тъга. (Слънце квадрат Нептун)
Четвъртък слеедобед и петък са много ефективни за изяснявания, работа, учение и транспорт. (Меркурий секстил Марс) 

Уважението и доверието са подложени на в понеделник и вторник.
Любов, покупки и разкрасяване: има риск да лъжете и да се охарчите за глупости в понеделник и вторник.
Любов и секс: също.
Съдружия и съюзи, примирия:  подвеждащи и лъжливи – понеделник до четвъртък.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: риск от грешки (Изисква се усърдие и реализъм.)
Общество и политика: седмица на лъжи и манипулации.
Оплождането: успешно в последните дни на работната седмица.
Забременяване: също

Петък е на-дългият ден в годината – отпразнувайте светлината!

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) плодоносна втора четвърт до напрягащото пълнолуние в нощта на петък срещу събота, когато започва стабилизираща и натрупваща трета четвърт.
Луна без курс с часове на зацикляне: понеделник 09.05-9.40. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Честни Овни, в понеделник има риск да ви замазват очите. Четвъртък влизате в режим фалш и се обърквате окончателно. От тази ситуация има и известна полза – учите се на доброта и на прошка. В четвъртък и петък всичко си идва на мястото, печелите, пазарувате изгодно и се справяте бързо с работните си задачи.

Уютни Телци, понеделник и вторник ви носят финансов хаос и загуби. Четвъртък преливате чашата с излишни почерпки и подаръци. В четвъртък и петък обаче успявате във всичко като на шега, четете и уреждате пътувания.

Сладки Близнаци, понеделник не сте във форма, не знаете какво искате и се оплитате в догадки и чисти лъжи. В четвъртък се убеждавате колко е безсмислено и тровещо да хитрувате. В четвъртък и петък са дни, в които всичко, за което съжалявате, се коригира от самосебе си и ви върви с парите.

Уютни Раци, понеделник е вашият ден за философски спорове, за откровения или заблуди – бъдете реалисти, не правете подаръци. Ако не сте развили голяма мъдрост, в четвъртък ще тъгувате поради неразбиране на естествения ход на живота. В четвъртък и петък сте много организирани и ефективни, радвате се на уважение.

Артистични Лъвове, понеделник е ден на хаос и кризи в обкръжението ви – рикошетите долитат и до вас. Бъдете реалисти! Четвъртък увереността ви се пропуква – заради бездушието и слабостта на хората. Но още привечер в четвъртък и петък се оказва, че проблемите не са непреодолими и се стопяват магически.

Деликатни Деви, понеделник е вашият ден за съмнения в партньора и всички. Обичайната ви логика точно сега ви подвежда. В четвъртък сте толкова объркани, че започвате да се съмнявате в дългосрочните си цели. Но в четвъртък следобед и петък късметът е на ваша страна – и новите възможности бързо стопяват проблемите.

Красиви Везни, понеделник напряга кариерната страна на живота ви и контактите с поръчители и институции. Четвъртък поставя на изпитание и доверието в кумирите ви и се оказвате в безпътица. В четвъртък и петък обаче всичко си идва на мястото и животът потича в обичайното си русло.

Магнетични Скорпиони, понеделник е вашият ден за съмнения в любовта, мнителност и интриги. Помислете дали източник не сте самите вие! Четвъртък е ден за съмнение в себе си на много хора и вие сте сред тях. Но в четвъртък следобед и петък откритостта ви към околните бързо нормализира и тяхното отношение към вас и връща усещането за хармония и  справедливост.

Прогресивни Стрелци, в понеделник положението на близките ви (кариера и институции)  не е особено радостно и самите вие сте крайно демобилизирани. Четвъртък слага капак на същите притеснения и ще ви иска да избягате на самотен остров. Обаче в четвъртък следобед и петък всичко се нарежда в рамките на разумното – здраве, финанси и работа се връщат в обичайното си русло. И с подобрения!

Достойни Козирози, в понеделник губите време в преодоляването на множество транспортни и административни грешки. Самите вие сте невнимателни. Четвъртък слага завършек на поредицата с драмите на колеги и познати. В следобедните часове на деня и в петък обаче творческата ви нагласа и опитът позволяват да се справите с повечето вреди на седмицата и да започнете уикенда в оптимистично настроение.

Свободолюбиви Водолеи, понеделник е ден, в който вашите финанси и тези на децата ви претърпяват хаос и затруднения понеделник . Четвъртък околните доливат масло в същия проблем и го избиват на чест в най-неподходящият момент. Не се подвеждайте по емоциите, гледайте реалистично! В четвъртък следобед и петък обаче самообладанието ви позволява да намерите решение и правилни компенсации за обърквания.

Нежни Риби, в понеделник всички са срещу вас и мечтите ви, включително тъпите случайности и роднините. Имайте предвид, че и те са част от божия план! Четвъртък носи нов епизод от същата неприятна и безчестна серия. В четвъртък следобед и петък обаче вие първи намирате правилната логика и верния тон за да върнете нещата в норма и да се радвате отново на живота заедно.

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател

Запишете си час за консултация на 0877509100!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *