Астрологична седмична прогноза, 18-24 декември 2023

Коледни звездички, очаква Ви последна активна работна седмица с успешен край. Професионално погледнато, понеделник, четвъртък и петък са най-силни дни, които ще ви помогнат да вземете добри решения.

Българската нова година – с раждането на новото слънце-колело-коло, откъдето идва думата Коледа, тази година се пада на 22 декември в 5.30 сутринта. Това е силна сутрин, в която можете да направите визуализация за кариерните си постиженията през годината.

Празничния коледен период тази година ще донесе много споделена любов, включително и в интимен план, защото Венера ще сключи хармоничен аспект с Нептун – божеството на романтиката, нежността и космическата любов. Но без да обожествявате партньора, ако може!

Меркурий е обърнат назад до 2 януари и ще ви донесе възможност да кажете неща, който винаги сте искали, но сте оставили да потънат в мъглите на времето и да ви мъчат като несбъднати. А знаете какво мери Господ на везните пред портата на рая – недовършените битки, думи и дела.

 

Финансови възможности: срядата не носи добра възможност за договаряния и сделки, и може да ви изненада с импулсивни покупки. (Венера е в опозиция с Уран)

Учение и администрация:  цялата седмица е бърза и схватлива.

Плодотворни и сръчни са дните понеделник, четвъртък и петък. Можете да преговаряте за повишение.

Любов и секс: събота и неделя ще донесат изострена чувствителност, нежност, идеализъм и риск от свръх очаквания от любими хора и деца.

Уикенд: нежен и астрологически прекрасен.

Луната след сряда е във втора четвърт – здрава и оптимистична.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Бързи Овни, тази седмица вашия управител Марс дава тригон на кармичните възли. Това е знак, че отношенията с околните ще се подобрят трайно чрез култура, пътувания и важни информации. Съседи, братя и сестри ще търсят компанията ви и този път ще има много какво да си кажете с тях, ако си позволите да говорите по същество.

Здрави Телци, началото на седмицата ви изнервя – половинката ви харчи произволно, а самите вие нямате ясни желания – само виждате, че важни врати се затварят за вас. Четвъртък и петък ще ви донесат успех на работното място, където с колеги и началници ще работите в идилична атмосфера.

Шеговити Близнаци, в понеделник неочаквано получавате мило споделяне. Или дори признание. Настроението ви се покачва и смехът – ваш и на слушателите ви, ще озвучава офиса. А четвъртък и петък са дни, в които пак сте във форма, но вече на вълната на усърдието и качеството на продукта. Началниците ще се усмихват дълго под мустак, ако ви видят как сте се развихрили.

Грижовни Раци, сега множеството събития касаят околните и вашата роля се свежда до това да правите всичко по план. А ако при партньорът ви има промени – да се съобразите. Приятелите ви са много активни в началото на седмицата и търсят вашата компания. Тази Коледа ще премине за вас по най-традиционния и културен начин – точно както искате.

Бляскави Лъвове, понеделник, четвъртък и петък са дни, в които трябва да наблегнете на работата и заслужването на вашето положение в колектива. Ще ви се получи чудесно! Срядата напряга семейството ви – проявете уважение! А съботата е ден, в който децата и културните развлечения ще прерастат в глобално тържество. В неделя ще помагате на някого.

Старателни Деви, понеделник, четвъртък и петък са дни, в които искате максималното в своите творчески и развлекателни планове и от вашите деца. Ще ви се получи. Сряда ви напряга с транспортно забавяне и културни разногласия – изяснете навреме кой към какво се стреми. Празниците ще са прекрасни за вас и вашето семейство.

Фини Везни, понеделник ви носи чувствена хармония и секс, а четвъртък и петък доставят хармонията и на работното ви място. Средата на седмицата ще ви затрудни с финансови напрежения. Не правете непланирани покупки. Празничният уикенд ще премине чудесно за вас, с доста къщна работа и удовлетворение.

Мълчаливи Скорпиони, вас ви очакват повече срещи с хора. Съседи, познати братя и сестри сега ще са по-често край до вас, телефона ще звъни – разсмейте ги, както вие умеете, с черен хумор. Сряда носи краткотраен риск от обида – не забравяйте, че другите не са толкова чувствителни. Празничният уикенд ще ви подейства добре. Разхождайте се повече.

Независими Стрелци, началото на седмицата ще ви донесе добри покупки, нови инструменти или битови подобрения. Четвъртък и петък раздвижват хармонично за вас темите на работната заплата и премиите. Ако това мине добре, празниците ще са още по-светли за вас – не че сте материалисти! Подаръците ви са едри, но аскетични. Готварството ви зове.

Съвестни Козирози, в началото на тази седмица правите планове освен за развлечения, също за свободни занимания и спорт, които ви радват дори още повече. Сряда крие риск от непокорство и себичност – при вас и при околните. А празничният уикенд ще ви донесе чудесни срещи, възможност за пътуване и ново познанство.

Оригинални Водолеи, средата на тази седмица ви носи напрежение с началници и семейство. Не е лесно да угодите на всички. Наваксайте пропуските у дома с приятни провокацийки и изненади. Не е нужно да е с пари. Четвъртък и петък ви носят късмет в покупки и сделки. Празничният уикенд за вас ще донесе много романтика и тиха нежност у дома – пийте си чая с вдъхновение – това изисква голям майсторлък.

Романтични Рибки, понеделник е вашия ден за срещи с приятели и съседи. Излезте  по улици и площади, ще се очаровате. Четвъртък и петък са дни, в които събирате приятели и изпъквате с постижения. А празничният уикенд за вас носи акцент върху културата и духовността – вътрешния храм на сърцето е отворен по всяко време.

Весела Коледа на всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *