Астрологична седмична прогноза: 18 -24 март 2024

Златни звездички, тази сряда посрещаме сезона на надеждата в 5.06 ч.
Седмицата носи прекрасни възможности за любовни съюзи,
а и съглашения в обществено-политическия сектор.

Вторник е ден с технически и административни проблеми, които могат да се разрешат чрез бързина и спазване на правилата.
Четвъртък е ден, в който вземате правилни решения благодарение на яснота и взаимно разкриване на целите. Ще получите и възможности за регулиране на отношенията, договорки и съюзи с цел подкрепа. Можем да се надяваме и на прекратяване на войните, който се водят в момента.
Уикендът минава под знака на добри покупки, култура и срещи с приятели.

Покупки и разкрасяване: очарователен уикенд.
Любов и секс: също. (четвъртък е ден на сериозност в любовта, който обещава и нов етап на развитие до два дни)
Съдружия, съюзи, примирия: също. (прекрасни възможности)
Работа, път, учение, техника и администрация: разбъркани от чувства в първите два дни на седмицата.
Общество и политика: договорености, преговори след средата на седмицата.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) втора четвърт –полагане на усилия с оптимизъм.
Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.
(Меркурий ще се обърне на 1 април.)
Часове на зацикляне – Луна без курс:  вторник 20.50-21.30, петък 08.30-09.40 ч., неделя 17.50-22.40 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!
–––––––-
Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!
–––––––-

Предприемчиви Овни, във вторник при вас е повишен риска от грешки и наранявания. Четвъртък е ден за изясняване с приятели и корекции на проектите ви и за бъдещето. Уикендът ви дава възможност да сложите ред в сърцето си и да го изразите.

Земни Телци, във вторник сте завъртени в хаос и бунтове в колектива. В четвъртък се договаряте с началници – получавате помилване за грешките и обожание за постигнатото. Уикендът ви носи приятелска подкрепа и надежда за бързо развитие.

Лежерни Близнаци, във вторник има риск от технически грешки и стрес от промяна на плановете. В четвъртък избирате добра цел, чрез вдъхновение от духовност и култура. А уикендът ви носи уважение и кариерно развитие с застъпничеството на добрата случайност.

Уютни Раци, във вторник се тревожите – фирмата (обществото) са в хаос, поне във вашите очи. В четвъртък приемате необходимите жертви и се насочвате право към успеха. През уикенда следвате аскеза и строг морал и се вдъхновявате за бъдещето и прогреса.

Наперени Лъвове, във вторник имате неясноти и подвеждане във визията ви за ваша голяма цел – търсете информация. Четвъртък е ден за любов и секси откровения. Уикендът наблягате на чувствената, сексуалната и обществената страна на връзките ви с хората, и сте доволни.

Фини Деви, във вторник има риск да изпуснете невъздържани думи в емоционален момент и да съжалявате. В четвъртък подобрявате емоциите си и се грижите за тялото, напредвате професионално. През уикенда живеете в свят, сътворен от справедливост, любов и красота.

Справедливи Везни, във вторник се оказвате мишена за нападки – помислете колко от тях са резултати от вашето отношение. В четвъртък сее наслаждавате на любов и концентрирано внимание, творите и играете. През уикенда работите съсредоточено и получавате подкрепа.

Тайнствени Скорпиони, във вторник се напрягате от невнимание, предположения и напрягащи думи. В четвъртък се справяте с битови и семейни въпроси. През уикенда се радвате, почивате разкошно и споделяте хубави емоции с роднини. Културата вдъхновява за живот!

Дръзки Стрелци, във вторник нападат егото ви, а вие отвръщате с пренебрежение. Може би не сте забелязали собственото си неуважение!  В четвъртък лекотата и празника са край вас, с каквото и да се занимавате. През уикенда общувате с близки и разширеното семейство, грижите се за дома. Използвайте случая да го обновите!

Стабилни Козирози, във вторник има риск за повечко тревоги и семеен сблъсък. Може би е добре да помислите дали назидателния тон е съвместим с уважението! В четвъртък харчите с радост за близките и дома. През уикенда се срещате с хора, отделяте време за спорт и изкуство!

Независими Водолеи, във вторник има вероятност да срещнете затруднения с документи, транспорт, да допуснете грешки. В четвъртък се справяте чудесно с работа, учение и администрация, утвърждавате се. През уикенда се разрешават семейни и финансови въпроси, подобрявате дома и настроенията.

Гъвкави Риби, във вторник срещате здравословни или финансови затруднения. В четвъртък имате намирате финансови облекчение, или пък далавера. През уикенда се радвате на лекотата на битието, срещате се с много хора, на върха на вълната от новини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *