Астрологична седмична прогноза: 19-25 февруари 2024

Зимни звездички, тази седмица ще е относително спокойна, прогресивна и ще ни занимава с любов, спорове, споразумения и пари.

(Миналата седмица въздейства трагично за някои борци за свобода, а и като епизод в политическия и обществен живот – вижте събитието по прогноза от миналата седмица: вторник и сряда като едни от най-рискованите в годината дни за младите мъже и рисков за ескалация на конфликти.)
Вторник, сряда, четвъртък и петък до следобеда в личен план ще донесат възможности за формиране на нови съюзи и любовни двойки, плюс необикновена сексуална активност. (Венера съвпада с Марс) Това е двегодишния астрологичен празник на любовта. Дните дават възможност за дипломатично прекратяване на конфликти. (Венера благотворно към Марс) Но и за опити за осуетяване на мирните планове. (Марс неблаготворно към Венера Водолей – мирните планове за бъдещето.)
Уикенд: с много възможности за развлечения, любов, но и с риск от прекомерни обещания, разточителство и запасяване със стоки. (Венера квадрат Юпитер)

 Покупки и разкрасяване:  всички дни до петък!
Любов и секс: същото
Съдружия, съюзи, примирия – виж по-горе.
Работа, учение и администрация: без специфика.
Пътувания: в норма.
Общество и политика: възможни са скандали и разкрития на любовни и интимни тайни, с новия софтуер е възможно създаването на електронно генерирани порно видеа ( две годишния цикъл Венера-Марс започва в съвпад с Плутон в знака на киното и електрониката, нали знаете, че порнографията е 90% от трафика на интернет)

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) втора четвърт до пълнолунието събота 14.30 ч.– сила и спокойствие, а след това – трета четвърт с. (Петък следобед е напрегнат.)
Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.
Часове на зацикляне – Луна без курс:  сряда 08.40-15.40 ч., от петък 06.20 до събота 03.40 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Амбициозни Овни, от вторник до четвъртък Любовта влиза бурно в приятелската ви среда. Може срещнете и временен конкурент. Четвъртък е успешен. Петък привечер темпото спада и усещате умора от работните неясноти. През уикенда има риск от необмислени покупки за далечно бъдеще или услуги между приятели.

Практични Телци, от вторник до четвъртък ви занимават отношенията с колеги и възможностите за признание и повишение. Четвъртък е успешен за всички. Петък привечер желанията ви се изменят рязко спада в посока деца, развлечения и творчество. През уикенда има риск да си „занесете“ работата у дома.

Весели Близнаци, от вторник до четвъртък сте вдъхновени за култура, учение и пътувания в чужбина – може би нереално. Четвъртък е успешен за всички. Петък привечер вдъхновението спада и идва ред за реалистични решения и срокове. През уикенда е висок рискът от излишни покупки – антики, или ненавременни туристически резервации.

Уютни Раци, от вторник до четвъртък се радвате на чудесни сексуални изяви, на възможности за разбулване на работни и здравни въпроси. Четвъртък е успешен за всички. Петък привечер се уморявате от колебание за срещи и пътувания. През уикенда рискът от прекалено големи заеми между приятели или обещания от самонадценяване. При нужда предоговаряйте!

Наперени Лъвове, от вторник до четвъртък се занимавате с любов и страсти, а кариерните възможности на половинката ви напрягат. Четвъртък е успешен за всички. Петък привечер финансовите спорове с близките отслабват желанието ви да разпускате. През уикенда рискът от нереални кариерни решения на партньора може да ви се отрази. Неспазени семейни обещания (към деца или възрастни) или несправедливи предпочитания на любимци нагарчат.

Фини Деви, от вторник до четвъртък отново се развихрят професионални страсти и парични мераци. Четвъртък е успешен за всички. Петък привечер отношенията се натягат временно от преумора. През уикенда рискът от нереални планове за работа с чужденци, пътувания и университети може да ви разочарова, поне за момента.

Справедливи Везни, от вторник до четвъртък се раздвижва мощно вашия творчески и любовен живот, децата ви радват много и тревожат малко. Четвъртък е успешен за всички. В петък привечер отпадате след пъстрата седмица или отплавате далеч. През уикенда флиртове и развлечения могат да разрушат дълго граденото доверие.

Тайнствени Скорпиони, от вторник до четвъртък се занимавате със семейното доверие и подкрепа, които може би трябва да се поделят по нов начин занапред. Четвъртък е успешен за всички. В петък привечер се наслаждавате на развлечения и приятелство. През уикенда неспазените обещания могат да ви разочароват.

Дръзки Стрелци, от вторник до четвъртък ви занимават транспортни и административни възможности или забрани. Някои от вас плануват покупка на автомобил или оборудване. Четвъртък е успешен за всички. В петък привечер изпускате напрежението. През уикенда

неспазени обещания и крайни изказвания могат да обидят и да нарушат работните ви планове.

Стабилни Козирози, от вторник до четвъртък планувате големи покупки или дори ваше малко предприятие. Четвъртък е успешен за всички. В петък привечер релаксирате след вълненията. През уикенда има риск деца и забавления да станат повод за прекомерни разходи.

Дръзки Водолеи, от вторник до четвъртък се радвате на внимание и страстно отношение в двата му полюса. Бъдете внимателни към ревност от разкриване на предпочитанията. Четвъртък е успешен за всички. В петък привечер се изтощавате от финансови казуси. През уикенда рискът от страсти замъглява спокойствието и сърцето ви.

Гъвкави Риби, от вторник до четвъртък мечтаете и почивате, наполовина свободно, наполовина насилствено от страх за здравето. Може би поемате чужди отговорности. Четвъртък е успешен за всички. В петък привечер околните не издържат на вашето темпо. През уикенда има риск от прекалено дълги и безсмислени разходки без да постигнете очакваната нежност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *