Астрологична седмична прогноза: 20-25 ноември 2023

Блещукащи звездички, вАстрологична седмична прогноза “ ще ви посочвам по-доброто разрешение на евентуалните затруднения.

Кокретно тази седмица ще бъде много успешна в началото и доста притеснителна – в края си.

Напористият секстил на Слънцето и Марс към Плутон ще ви донесе възможности за успех, в случай, че следвате истината „до кокал“. Не е безболезнено, но си струва. Може да се появи известен риск да изгубите нещо или някого, но след предизвиканата от вас „оздравителна криза“ ще се сближите много повече с тези, които наистина са Вашите Близки.

В края на седмицата квадратът на Марс към Сатурн ще сложи чатала на врата на мнозина от нас. Умора, повреди от износване, главоболие и обостряния на хронични заболявания, обиди и обвинения. Не започвайте нищо важно в тези 3-4 дни, в които новостите няма да среща подкрепа. Като най-смислено поведение препоръчвам: използвайте тежката ситуация за каляване на силите, издръжливостта и мускулите. Вероятни са костно-ставни болки и обостраяне на хронични възпаления, особено очи, гениталии, пикочен мехур, отоци.

Луната е във втора четвърт през цялата седмица – относително силна, късметлийска и устойчива, за щастие, да подчертая, също и в неделя, когато настъпва квадратурата на Марс-Сатурн.

Прочетете за и зодията, и за асцендента си!


Смели Овни, началото на седмицата ви позволява да изпъкнете в офиса и пред очите на висшестоящите. За дадената подкрепа ще получите удовлетворение и подкрепа, може би в друга област. Уикендът ще ви донесе свръх очаквания, после неприятно ограничение,  пред което е добре да се смирите от самото начало. Гневът може да ви докара усложнения, включително здравни, или интриги. Кротувайте и заложете на духовност.

Уютни Телци, началото на седмицата ви носи подарък и подкрепя вашите приятелства и проекти! Партньорите ви са на ваше разположение и ви изненадват приятно. Вдъхновени сте чак до краищата на крилата. В уикендът обаче има риск за неуважително объркване на плановете и разрив с приятел. Пазете доверието! Взаимното неуважение и несериозно отношение няма да остане без последствия.

Весели Близнаци, отново понеделник и вторник са много продуктивни за вас, вашата работа и здраве. Секс и споделяния зареждат батериите и лекува стари рани. Уикендът обаче носи опити за контрол и взаимни обиди, и с това поставя пречка пред любовта и разбирателството. Уважавайте йерархията! Почитайте възрастните.

Мили Раци, както и през изминалата седмица началото на седемдневката ви носи чудесни моменти с вашите деца и любими хора, съпрееживявате техните радости и късмет. Но пред уикенда пред вас се изпречват много високи изисквания, а може би и претенции. За някои от тях сте неподготвени – кажете това достатъчно рано и не импровизирайте.

Смели Лъвове, началото на седмицата ви носи възможност да свършите много работа в офис а и дома, и да бъдете оценени в това. Подобрения за дома и разбирателство с роднините топлят душата ви. В събота и неделя обаче донася мощен елемент на драма и загуба, включително с децата ви, ревност и отблъснати чувства, които ще ви горчат – толкова по-дълго, колкото повече е проявеното неуважение. Поставете законовите граници! Не вземайте и не давайте заеми.

Трудолюбиви Деви, в началото на седмицата ви чакат още хубави срещи и нови познанства, пътувания. Разчитате на важни информации и подкрепа от посредници, брокери и администратори. В събота и неделя обаче може да се бъдете замесени на взаимни претенции между роднините и да страдате заедно с тях. Уважавайте възрастните.

Симпатични Везни, печелите добре и сте удовлетворени в началото на седмицата, когато правите покупки за дома и близките. Плановете ви са дълготрайни се основават на истината. А през уикенда се очакват грешки, технически проблеми с транспорт и комуникации, фатални недоразумения с авторитети, липса на гъвкавост, обиди, дори заплахи по телефона. Слушайте внимателно!

Вглъбени Скорпиони, успехът е с вас в началото на седмицата. Правилната информация ви намира, случайно срещате, точно когото трябва, а техниката направо пее във вашите ръце. Дните са подходящи за администрация, пътувания и реклама. В края на седмицата обаче има важно предразположение за проблеми с деца и любими хора по финансови причини или липса на внимание, игра, празник и уважение. Погрижете се за всичко това без да харчите излишно!

Независими Стрелци, дните в началото на седмицата ви предлагат възможности за бягство и отпускане. Романтиката сама ви намира. В събота и неделя обаче тъга и обида циркулират в семейната ви система. Каквото и да направите, все някой ще пострада. Бъдете отговорни, пазете младите даром и уважавайте възрастните!

Отговорни Козирози, бъдещето ви се оформя в началото на седмицата по най-добрия начин – интуицията и опитът ви водят по вярната пътека. През уикенда обаче ви очакват логистични усложнения и неразбиране, загуба и похабяване на документи, проблеми с телефони и автомобили, които ще доведат до значително усложнение, решаващо забавяне или обида.

Екстравагантни Водолеи, положението и известността ви нарастват заслужено в началото на седмицата и дори в рамките на целия предстоящ месец. Правите дори безплатни жестове на добра воля. В събота и неделя обаче текущите ви планове ще се объркат, включително и по финансови причини. Не е подходящо да вземате и давате заеми, особено на приятели, не планирайте бизнес и не рискувайте.

Мили Рибки, в началото на седмицата възможностите за пътувания в чужбина, духовно развитие и повишаване на квалификацията все още стоя пред вас. Следвайте потока и ще стигнете „където трябва“. През уикенда обаче възрастни и висшестоящи ще ви натрапят чужди отговорности и ще нарушат плановете ви. Положените от вас грижи няма да бъдат отчетени по достойнство и дълго граденото доверие може да пострада, ако вие и не държите на справедливостта и реда.

Краси, 0877509100

Троен комбиниран хороскоп

 

Приказна астрология: Юздите на небесните коне


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *