Астрологична седмична прогноза: 20-26 май 2024

Пролетни звездички, започва мощна и прекрасна седмица на любовта, творчеството, благотворителността и духовните търсения. (веднъж годишно Юпитер съвпада със Слънцето и на 4 години прави секстил към Нептун). Зачестяват пролетните влюбвания, пазаруванията също. Изкуството лети на крилете на радостта.

Юпитер прави годишното си преминаване в нов знак – Близнаци в неделя 02.14 ч. Преминаването става при изключително добри аспекти и дава знак за въвеждане на много нови технологии в експлоатация, по-конкретно това са летящите автомобили, които вече се появиха в новините. Училищното образование ще се дигитализира, както и администрацията, но за съжаление доста бавно за България. Подходящо е да го поздравите тогава или с изрева с благодарност за полученото и очакваното.

В понеделник сте леко отнесени. Грижите се за слаби и болни, сгрявате душата на самотните. Артисти и духовни водачи по подобен начин ще се погрижат за вашата душа – ако ги поканите.
В сряда вършите работа за трима.
Дните от четвъртък до неделя активират обичта по най-хармоничния възможен начин и ви потикват да задълбочите връзките.
Любовта и доверието са стабилни с Марс и Венера в пролетните им знаци, Овен и Бик/Телец.

Покупки и разкрасяване: цялата седмица и дори целият месец.
Любов и секс: също.
Нови съдружия и съюзи, примирия:  много желани, но засега леко неясни и с риск от неизпълними обещания в понеделник.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: справяте се добре, но не са първа цел на седмицата.
Общество и политика: мощно ориентирани към образование, култура и туризъм.
Оплождането е много вероятно около 21-25 май, месецът е плодовит.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) втора четвърт с усещане за свежест и оптимизъм до четвъртък 04.53 ч., с пълнолуние в Стрелец. А след това трета четвърт с желание за стабилност за групата и резултати.
Луна без курс с часове на зацикляне:  четвъртък 10.25-11.25 и събота 17.45-18.35 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Бързи Овни, в понеделник се работите пари и здраве – ваши и чужди. В сряда намирате начин да пътувате и уреждате документи. Четвъртък и петък с вдъхновение и с помощта на половинката намествате спечеленото в магазини и ресторанти. Имате силно желание за наслада и изкуство.

Уютни Телци, и тази седмица е много късметлийска за вас, Фортуна ви подкрепя, късметът играе като ваш братовчед. Печелите и се радвате на любов. Измъквате се от стари проблеми. А съботния ден ви позволява да стабилизирате всичко това, да го кажете на глас, за да го чуят и околните.

Весели Близнаци, в понеделник началниците и колегите ви щадят, а и вие се скатавате. Но в сряда напредвате бързо. Пълнолунието в четвъртък ви отваря коридор за успех и близост идните 2 седмици. Края на работната седмица носи важно работно преструктуриране във ваша полза. В събота сте влюбени и ви върви.

Нежни Раци, в понеделник се вдъхновявате за нещо ново.  В сряда почивате повече и получавате внимание. Пълнолунието в четвъртък ви помага да се фокусирате върху работа и здраве и да помагате на околните през идните 2 седмици. Съботния ден е лежерен и нежен за вас.

Горди Лъвове, в понеделник се занимавате с желанията на околните – може би сте сексуално мотивирани. В сряда и събота сте във вихъра на танца от срещи, приятелства и планове за бъдещето. Края на работната седмица шефовете ви прежалват непостижима цел и най-сетне ви оставят на мира.

Фини Деви, в понеделник сте на романтична вълна. В сряда работата потръгва вдъхновяващо за фирмата като цяло. Пълнолунието в четвъртък усилва колебанието между личен живот и професионален растеж. Но скоро след това ще се появи нов мотив, които ви насочва окончателно в полза на второто.

Справедливи Везни, цяла седмица се радвате на спорна работа, но не и в понеделник – или се разсейвате, или закъсвате по независещи от вас причини. В сряда получавате много внимание и любов, празнувате с любими хора, спортувате. В четвъртък партньорът печели добре, вдъхновени сте сексуално.

Тайнствени Скорпиони, в понеделник партньорът и децата ви радват. В сряда получавате признание, правите подобрения у дома с подкрепата на партньора. В дните след четвъртък любовта за вас и във вас е максимална, случват се множество хубави неща, които ще ви държат влага дълго време – нови хора около вас, любов, деца, развлечения.

Весели Стрелци, в понеделник роднините ви подпомагат професионално. В сряда  научавате нов начин да оценяте и разрешавате спорните си въпроси. В четвъртък се радвате на работни подобрения и възможности за разкрасяване. През уикенда се подобряват от самосебе си връзките ви с близките – насладете се.

Усърдни Козирози, понеделник ви носи нови възможности за изява и забавления. Сряда подобрява финансите ви. След четвъртък седмицата ви се разгръща с поредица ситуации с любов, развлечения, контакти и пътувания. Но в събота умът ви вече е отново в офиса, и в банковата сметка.

Независими Водолеи, в понеделник семейния бюджет се подобрява и си отдъхвате. В сряда отбелязвате призната победа! А в дните след четвъртък се радвате на хубави споделяния и подобрения за дома и семейството.

Гъвкави Риби, в понеделник се радвате на успех и внимание.  В сряда настроенията са добри и можете да направите много за спокойствието и здравето на роднините. В дните след четвъртък получавате едни от важните нови възможности за годината – превозни средства, пътувания, образование.

Астролог: Краси Кирчева,
консултант и преподавател,
0877509100

 

Индивидуална Целителска сесия с вълшебна приказка „Аргонавтика“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *