Астрологична седмична прогноза, 27.11 – 3.12.2023

Коледни звездички, в “ Астрологична седмична прогноза “ ще ви посочвам по-доброто разрешение на евентуалните затруднения.

Като начало, очаква Ви пъстра седмица, под закрилата на големия Благодетел, Юпитер (от изображението).

Пълнолунието в понеделник ще ни донесе нова доза конфликти, мъмрения и забрани за Близнаци, Деви, Стрелци и Риби. Споровете с авторитети и родители са забранени! Изпълнителните и рано подготвените ще печелят. Стегнете се!

Финансови потребности – като цяло през седемдневката се очаква относително добро покриване на разходите. Понеделник и вторник обаче при някои от нас, при тези които редовно се затрудняват, може да се яви ново финансово изпитание. Особено при Деви и асцендент Дева.

Плодотворни и сръчни са дните петък и събота, във всякакъв смисъл, дори за пазаруване и хранене.

Неделята носи риск от излишни разходи и показен лукс.

Луната е в трета четвърт през цялата седмица и ще ни носи реализъм и добра способност да ползваме заработеното.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Астрологична седмична прогноза за различните знаци:

Смели Овни, след нерадостния минал уикенд понеделник може би ще пресече още една ваша „ноемврийска мечта“. Тази ситуация ви учи на мъдрост и почитане на йерархиите. Изкушавате се да критикувате близките или да прехвърлите трудна битова задача вместо да се напрегнете за разрешаването й в неделя. Запретнете ръкавите – и без възгордяване!

Луксозни Телци, идният вторник крие риск да вършите чужда работа и да отдавате енергията си капризите на околните, които дори не ви обръщат внимание в заетостта си. В събота и неделя плода на битовото ви старание ще бъде унищожен и дори критикуван. Може би с основание – мислете от по-рано и се съветвайте с някой по-прям човек. По-следващата седмица ще бъде успешна и силно подкрепяща за вас.

Хитри Близнаци, понеделник носи риск да изпързаляте тежък и достолепен ваш роднина или началник. Най-вероятно скоро ще ви се наложи да компенсирате многократно – май ще е по-добре да си спестите усложненията. Петък и събота се успешни а вас и ви носят признанието, което чакате. Сега е момента да се договаряте с началниците по важни теми и да планувате скорошно бъдеще.

Мили Раци, в началото на седмицата дом, семейство и имоти ще ви донесат разочарование. Битови ви и професионални задачи изискват чужда помощ. Погрижете се за собственото си здраве и чувства. Петък е успешен. В събота и неделя семейното напрежение ще ескалира – не е ясно какво се прави в дългосрочен план, кой води семейния парад. Бъдете по-открити и всичко ще си дойде на мястото.

Смели Лъвове, в началото на седмицата по силата на лоша карма, може да се появи ваш проблем с документ, автомобил, пътуване. Или братя/сестри да ви пренебрегнат обидно – погрижете се за тях като за почти равни на вас! Петъкът е успешен в професионално отношение и ползвате странична подкрепа. Секс и споделяния в неделя ще ви разтушат окончателно

Трудолюбиви Деви, понеделник дава възможност да замажете ваша административна грешка, за съжаление с неясен резултат. Като цяло в началото на седмицата срещате неочаквани разходи по линия на кармата ви с облеклото. В петък блестите с качество и стил, радвате се на голямо уважение и любов, двустранно.

Елегантни Везни, технически грешки ви затрудняват в понеделник Вторник ви сблъсква с проявление на кармичните дългове и губите първенство, поне за известен период. Спортът не е препоръчителен за вас, пазете областта на кръста, кости, яйчници и бъбреци. Не се простудявайте! Уикендът ще ви донесе властови спорове с близки и включително в семейството – спазвайте йерархията!

Съпреживяващи Скорпиони, настроението ви откровено няма да е добро в началото на седмицата. Но духовност и изкуство ще ви подкрепят, до степен Благодат! В петък се грижите чудесно за себе си. Уикендът носи риск от кавги и разправии, ревност, обида особено с братя/сестри, по повод автомобил, документи и съседи. Който не ви харесва може и да изхвърчи!

Независими Стрелци, стремежът ви да комуникирате с роднините не среща особен интерес, а по-скоро става повод за нови разминавания. Така е, защото основната тема все още убягва. Може би чака вас? Петък е ден за споделяния на блага и финансова подкрепа между роднини. Обидените роднини критикуват през уикенда, но вие разполагате с енергия да им угодите и да надвиете сложнотиите.

Съвестни Козирози, в понеделник сее явява нова серия на логистични усложнения от миналия уикенд –  загуба и похабяване на документи, проблеми с телефони и автомобили, които няма да останат без последствия. Началниците са самодоволни и леконравни във вторник – това ви влияе пряко. Петък и събота са вашите дни на успеха, парите и добрите покупки. Настроението ви е прекрасно и връзката със земята ви подкрепя.

Оригинални Водолеи, седмицата съвсем не е оригинална – не подкрепя тази ваша страна. Понеделник продължава неуредиците на уикенда с приятели, пътувания и учители. Парите не ви достигат за да си позволите дозата свободно време, която желаете в понеделник. Дадените заеми могат да доведат до обида в понеделник, когато сте леко ограничени. Петък е денят за такива жестове, бизнес и надеждни покупки.

Сладки Рибки, в началото на седмицата не ви върви с началници и родители, тъй като се опитвате да ги преметнете. Дори и да се вържат, не е добре понеже вие ще знаете. Колегите и здравето също ви напрягат. В петък изработвате реалистичен план, действате и постигате успехи още преди края на деня. Срещайте се с повече хора, идете на изложба или концерт през уикенда.

Астрологична седмична прогноза от Краси

Пакет „Аргонавтика“ – целителски сесии с вашата приказка

Семейна констелация „Аз, моето семейство и архетиповете-богове“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *