Астрологична седмична прогноза, 21-28 януари 2024

Звездички земни, запрятайте ръкави за стабилна работа в колектив и общество. След събитията от миналата седмица нищо не е същото.

Слънцето вече се движи във Водолея и с нарастването на деня и светлината ви предразполага да мислите за бъдещето – засега събирайте идеите си в бележник. Ако когато след 14 дни при новолунието във Водолей се отвори енергийна врата за оформяне и задвижване като актуален план за 2024, аз ще ви сигнализирам отново.

Години напред Плутон в градусите на Водолея ще изисква да сте по-открити, по-смели и да пазите по-добре свободата и да развивате индивидуалността си. Но той също ще увеличи и силата на посегателствата срещу тях чрез необятни потоци информация, наука, образование, медии, социални мрежи, ще увеличи и скоростта на живота – риск за бавните и плавни завойчета на душата.

Вторник е ден за емоции на работното място. Ако ви обидят –

споделете чувствата и ценностите си.

В петък и събота полученото може да е по-малко от обещаното – особено, ако бързате! Не давайте обещания.

Пълнолунието в Лъв е в четвъртък. То ще ви донесе възможност да укрепите любовта и самочувствието, вашите и на близките.

Големите промени, които се случват за хората в първите градуси на Водолей, Лъв, Бик/Телец и Скорпион (постоянен кръст) затрудняват цели семейства. А за хората с позиции в ранните градуси на Везни, Близнаци, Овен и Стрелец, напротив, могат да донесат бързо развитие.

 

Важна информация за забавен и полезен семинар
„Привличане на любовта“ с приказки, митове, йога и аромати
https://prikazna-astrologia.com/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%be%d0%b2%d1%82%d0%b0-1-%d1%81%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%80-%d1%81-%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be/

или във ФБ тук
https://www.facebook.com/events/4461735404052567/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

И препратете на приятел!

„Годишната прогноза 2024 за България“, „Прогноза за различните зодии“ и „Дългосрочната прогноза 2024-2026“ четете тук https://prikazna-astrologia.com/prognozi/ или гладайте тук https://youtu.be/wuLLR2GZWR8

 

Финансови възможности, покупки и разкрасяване: понеделник е подходящ, а петък носи риск от разпиляване.

Работа, учение, път и администрация: неделния ден прелива от оригинални идеи и желание за пътуване.

Съдружия, съюзи, примирия – прекрасна седмица, без четвъртък.

Плодотворни и сръчни – сряда до петък.

Любов и секс: понеделник и всички дни в края на седмицата.  Четвъртък напряга родените в първите дни на постоянния кръст – Водолей, Лъв, Телец и Скорпион.

Сделки, и любовен живот (Венера) са справедливи, престижни и удовлетворителни за всички през цялата седмица. Зачеване при жени – неделя.

Уикенд: за култура, любов и развлечения.

Общество и политика: споразумения и примирия, чрез жени. Отправете мисъл-форма за прекратяване на военните конфликти!

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) до четвъртък 20 ч. втора четвърт – с амбиции и тонус, а след това – удовлетворение, предпазливост и стремеж към положение в обществото.

Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.

Часове на зацикляне, с Луна без курс:  понеделник 10.40-12, четвъртък 01-9.30, събота 0-21ч.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Дръзки Овни, като последствие от предния уикенд понеделникът ще ви донесе или още дръзки планове с приятели, или застой и нервност. Четвъртък и петък носят колебание и големи претенции във финансов план, нервност. През уикенда ви организират за споделено пазаруване, красота и духовност.

Стабилни Телци, в понеделник гравитирате около фирмената или обществено-политическа изненада от миналата седмица. В четвъртък и петък работите много за престиж и успявате, но има риск да изгубите съюзник. А през уикенда се наслаждавате на развитието и бъдещето, които се отварят пред вас в идните месеци.

Съобразителни Близнаци, понеделник стартира културна революция и/или чуждестранна обвързаност, които за някои от вас ще продължат месеци, а за други – дълги години. В четвъртък и петък опитвате да си спестите часове труд, но вероятно ще си навредите с това. Уикенда ви организира за работа с добри изгледи.

Уютни Раци, в понеделник следвате промените и драмите от края на предната седмица. Четвъртък и петък ви носят финансови напрежения с деца и приятели, ревност и разбъркване на сметките и плановете. Уикендът ви радва с добра компания, изкуство и приятелства.

Уверени Лъвове, околните и половинката са много активни, и това ви напряга в първите дни от седмицата. Четвъртък и петък предразполагат към спорове от неуважение. Уикендът обаче ви дава чувствено проникновение, с чиято помощ ще решите в каква посока да насочите усилията си идните седмици и месеци.

Старателни Деви, понеделник ви носи стрес и неудовлетворение от работата  – търсете нови инструменти и източници на информация. В четвъртък и петък хаосът е пълен – колкото повече се стараете, толкова повече околните се демотивират. Поговорете с хората. Уикендът обаче ви дава възможност да регулирате процеса, и ще получите признание. Вземете участие в общите решения.

Приятни Везни, в понеделник ще продължат приятните изненади и вниманието към вас. В четвъртък и петък много планове ще се променят и може да претърпите загуба на пари, влияние, да изпитате ревност. Мислете реалистично. Уикендът обаче ще ви стабилизира и професионално, и семейно.

Вглъбени Скорпиони, началото на седмицата ще продължи емоциите от края на миналата седмица. В четвъртък и петък ще трябва да балансирате спокойствие и кариера под напора на растящите капризи на околните. Уикендът обаче ще ви срещне с хора, които ще ви разбират и аплодират.

Дръзки Стрелци, в началото на седмицата ще разширявате контактите и  информираността си. Ще говорите повече от обикновено – и за добро. В четвъртък и петък моралът и популярността ви ще се сблъскат под напора на служебния и финансов интерес. Творете добро. Уикендът ще регулира всичко това с ваши успехи, допълнителни приходи (добри покупки) или признание от авторитетни роднин

Упорити Козирози, началото на седмицата ще продължи с разходи или желание за инвестиции. В четвъртък и петък ценностите ви се блъскат с тези на околните и не е лесно да запазите мира дори и с най-любимите си хора. Мислете за бъдещето! Уикендът ви носи решаваща информация, развлечения, любов и внимание.

Независими Водолеи, в началото на седмицата продължавате да променяте представите си за успех, близост, творчество. (Научете повече за Плутон във Водолей от дългосрочната прогноза по-горе) В четвъртък и петък обаче откривате, че много от близките ви не приемат вашето развитие от страх или от липса на уважение и самостоятелност. Уикендът обаче ще ви помогне да възстановите доверието си чрез духовност.

Нежни Рибки, в понеделник не се ангажирате с реалността и практическите нужди. Интересно как ще го приемат колегите ви. В четвъртък и петък те ще престанат да мълчат и ще поискат големи компенсации. Уикендът обаче ви помага да разговаряте и да възвърнете доверието и спокойствието, което сега е особено важно за вас.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *