Астрологична седмична прогноза: 25-31 март 2024

Пролетни звездички, този понеделник очаквайте лунно затъмнение в 9.00 ч., а с него ще навлезем в двуседмичен „коридор на затъмненията“ – период с неуравновесени чувства за всички. Препоръката е хубавото да се казва, а лошото временно да се премълчи, важни решения и изявления да се правят след края на периода. Следващи върхове на чувствените вълни очаквайте идните две недели и два понеделника. Конкретният градус на затъмнението 5 градуса в Овен-Везни за България подсказва заздравяване външните връзки, грижа за деца, висше образование и култура. Чрез затъмненеието сее подсилва темата за откритстта, следването на истината и силата, която мни носи тя. Можете да научите повече за свързванеето със истината и личната сила от приказката за „Малечко-Палечко“ тук Приказна астрология „Малечко-Палечко“
Ще пренастроим часовниците към лятното часово време, в неделя в 3 ч.

Сряда с технически и административни проблеми, които могат да се разрешат чрез бързина и спазване на правилата.
Четвъртък е ден, в който вземате правилни решения благодарение на яснота и взаимно разкриване на целите. Ще получите и възможности за регулиране на отношенията, договорки и съюзи с цел подкрепа. Можем да се надяваме и на прекратяване на войните, който се водят в момента.
Уикендът е относително забавен.

Покупки и разкрасяване: (от понеделник до петък – в сряда с леко неудовлетворение, а в четвъртък импулсивно.
Любов и секс: сряда е ден на повишена чувствителност и съмнения в любовта, а четвъртък – ден на импулсивност в любовта, приятелство, бързи събирания и краткотрайни връзки.
Съдружия, съюзи, примирия: съмнения в сряда и бързи договаряния в четвъртък.
Работа, път, учение, техника и администрация: приятни, сrед oбъркани чувства – известен риск от грешки.
Общество и политика: договорености и преговори в средата на седмицата.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) трета четвърт –стремеж към наслагване и съхраняване на резултати.
Благоприятни за зачеване 22-24 март.
Луна без курс с часове на зацикляне:  сряда 01:09 – 11:03, петък 17:40 – 21:52 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

Меркурий постепенно ще спре своя ход в събота и неделя, и от идната седмица ще върви ретроградно до 26 април.
Венера и Марс се движат директно напред.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Предприемчиви Овни, две седмици при вас ще пламтят любовта и споровете за първенство. При нужда от съвет и успокоение се обръщайте към цапнати в устата приятели. Сряда е ден, който ще обостри критика на работното място и здравни казуси. При нужда се извинете навреме!  Четвъртък е вашият ден за покупки и наслада.

Земни Телци, идните две седмици след понеделник ще ви донесат силни емоции за работа и здраве. Използвайте реда и традициите за ориентир в „бурното море“. Сряда носи потенциал за „играчка-плачка“ – може би приятелите ви ще получат повече внимание и успех. А четвъртък е вашият ден за приятелство и сваляне на напрежението с експерименти, като в детството.

Лежерни Близнаци, две седмици ще се вълнувате от творчески и любовни теми, вашите деца и любимци ви тласкат към развитие. В сряда работните планове и решенията на началниците не съответстват на вътрешните ви потребности и изпадате в гняв. А в четвъртък прескачате създалото се напрежение с лек финт.

Уютни Раци, в двете седмици след този понеделник ще усетите известно напрежение между семейство и кариера – споделете с околните, проявете уважение и всичко ще е прекрасно. В сряда желанието ви за прогрес ще срещне недоверие и мързел. А в четвъртък ще намерите начин да преодолеете спънките.

Наперени Лъвове, идните две седмици ще се веселите и ще се разхождате на неподозирани места, пътуванията ще ви изкушават. А ако се окаже, че партньорите ви имат още по-добри предложения – последвайте ги. В сряда имате финансово или здравно неразположение, от което ще се измъкнете още на другия ден по традиционен начин или чрез родител.

Фини Деви, две седмици след този понеделник ще печелите и харчите с голяма страст. Помислете кое ви е най-необходимо, най-радостно и търсете „печелещия разход“. В сряда критичността ви ще попари това, за което се скъпите най-много – доверието. Но на следващия ден ще получите изненадващ шанс за компенсация.

Справедливи Везни, идните две седмици вие сте на топа на устата и се колебаете много, тъй като не е ясно кой предопределя изборите ви. Малка доза шокираща откритост ще понижи напрежението. В сряда се стараете и раздавате на макс, въпреки че не ви ценят. Но в четвъртък – да!

Тайнствени Скорпиони, две седмици след този понеделник се колебаете по здравни и професионални казуси – ту си вярвате и се вдъхновявате, ту се разочаровате от уменията си и непостижимостта на задачите. Следвайте вътрешния глас! В сряда очаквате извънредно внимание и го провокирате с хлад, вместо в любов. Но в четвъртък нещата ще се наредят.

Дръзки Стрелци, идните две седмици ще се занимавате със своите силни любовни и творчески желания. Или с непукизъм. Ако са прекалено силни – огледайте се наоколо и обсъдете с познати. В сряда спокойствието и автопилота, които си позволявате, уронват престижа ви. Но в четвъртък спасявате положението с усърдие и професионализъм.

Стабилни Козирози, две седмици след този понеделник вътрешното емоционално море ще ви люлее (по-точно, лашка) между почивката и израстването. Както често става, портфейлът ще ви посочи правилния курс. В сряда се подвеждате по общоприетото и пропускате възможност за развитие, при която учителите ви биха подскочили радостно. Но в четвъртък правите рязък, артистичен завой и успявате да се мушнете в желаната отбивка.

Независими Водолеи, идните две седмици са най-приятни именно за вас. В приповдигнатото настроение и в многото срещи се забелязва нарастващо уважение към вас. В сряда срещате затормозяващ финансов въпрос или ревност … от недостатъчно любов. Но в четвъртък спокойствието и подкрепата се завръщат с лекота и закачка.

Гъвкави Риби, две седмици след този понеделник ума ви ще е залепен за етикетите на стоките, за които ламтите, в противовес с желанията на близките. Доверете на случайността и бъдете добри, за да не съжалявате впоследствие. В сряда решавате да си дадете удоволствия без да помислите за околните, които ще страдат. Но в четвъртък ще намерите начин да компенсирате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *