Астрологична седмична прогноза: 26 февруари – 3 март

Нежни рибешки звездички, тази седмица ще е относително претенциозна и подигравчийска. Глезенето в любовта има своя връх.
Понеделник, вторник и сряда ще донесат рискове от словесни избухвания, претенции и обвинения. (Марс квадрат Юпитер) Обещана и неполучена подкрепа за екстри като образование и разкрасяване са предмет на спорове и обиди.
Цяла седмица, особено в сряда имате възможности за професионални и технологични решения, изобретения, изкуство, особено музика. Планувате, вземате дългосрочни решения, чрез годишния съвпад на Слънцето със Сатурн-Хронос и благоприятстван от големия благодетел Зевс-Юпитер.

Честита баба Марта и бъдете здрави. Закичете близките си със символа на равновесието – здрава основа на скорошния нов живот.
Петък е късметлийски – (след високите изисквания в сряда) един от четирите късметлийски дни в годината, особено за риби и телци.
Уикенд: с много възможности за развлечения, любов, но и с риск от прибързани събирания и раздели. Вниманиее! риск от отчуждение и разпадане на съюзи. (Венера квадрат Уран)
Честит 3 март, Българи!
Да пребъдат децата и народа ни!

Покупки и разкрасяване:  четвъртък и петък!
Любов и секс: също.
Съдружия, съюзи, примирия: също.
Работа, учение и администрация: успешна е цялата седмица.
Пътувания: множество възможности, но да са добре планувани.
Общество и политика: регулиране на журналистическите свобода.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) трета четвърт до събота 17.20 ч. – съхранение на натрупаното, а след това – последна четвърт, за довършване, разтоварване и слабеене.
Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.
Часове на зацикляне – Луна без курс:  понеделник 09.30-16.30 ч., цялата сряда и събота 9.40-16 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!
Вземете индивидуален рожден хороскоп

–––––––-

Амбициозни Овни, от понеделник до сряда кроите важни планове. Може би без кръчмаря – запазете амбицията, но стъпете здраво на земята. След това получавате криза и сериозни дотации, а в неделя сте изморени – организирайте предварително различни варианти.

Практични Телци, от понеделник до сряда партньор или началник разточителства за ваша сметка. След това обаче намирате време и финансиране за плановете и проектите си. В неделя избухвате и уронвате авторитета си. Спазвайте рамката на добрия тон!

Весели Близнаци, от понеделник до сряда сте чувствителни и дезориентирани, не знаете кой е крив, кой прав – поемете своята отговорност. Следващите дни вземате важни решения за помощ към близките и доближаване до мечтите ви. За неделята не си правете планове – всичко ще се промени.

Уютни Раци, от понеделник до сряда избухва ваш спотаен гняв и разочарования – тревожно ви е да мислите за бъдещето. Но следващите два дни ще ви дадат възможност да планувате реалистично и да сее успокоите. В неделя околните ще се забавляват, а вие – не толкова.

Наперени Лъвове, от понеделник до сряда близките ви имат семейни проблеми, а вие самите – професионални конфликти и неудовлетворение. Скоро след това обаче получавате прозрение или подкрепа и отбелязвате успех. А в неделя раздразнението, което витае около вас ще кацне на рамото на човека срещу вас.

Фини Деви, от понеделник до сряда работите до припадък, но въпреки това всички се вторачват в постиженията на световния шампион. Следващите дни обаче намирате съюзник, който ви помага да го догонвате! А в неделя неудовлетворението ви може да бъде избито единствено чрез взрив от чистене.

Справедливи Везни, от понеделник до сряда делите енергията си между необходимостта да решавате проблемите на любими хора и вашите собствени проекти. След това стабилизирате позитивен обмен и работите с освободената си енергия. А в неделя флирт и ревност ви качват на въртележката.

Тайнствени Скорпиони, от понеделник до сряда амбициите на роднините застрашават контактите ви с околния свят. През следващите дни обаче успявате да въдворите мир. А в неделя всички около вас ще се забавляват, може би за ваша сметка. Какво да се прави!

Дръзки Стрелци, от понеделник до сряда се занимавате по спешност с противоречиви информации, документи и проучвания, които обаче не дават желания резултат. Но скоро след това се справяте с подкрепата на традицията или семейството. А в неделя клюки и любопитство ви пречат да свършите каквото трябва.

Стабилни Козирози, от понеделник до сряда предметни и финансови въпроси отнемат вдъхновението ви за почивка и творчество. През следващите дни обаче приятни разговори и срещи ви го връщат. А в неделя има риск да похарчите много повече от разумното и да се усъмните в лоялността на околните жени.

Дръзки Водолеи, от понеделник до сряда се забърквате в семейни конфликти и неуспешни опити за развитие. Скоро след това обаче намирате нужните информации и контакти за да излезете заедно от ситуацията. А в неделя претенциите ви пред роднини не дават резултат.

Гъвкави Риби, от понеделник до сряда не знаете какво искате и сте потиснати, направо като болни. Мислите ви блуждаят. Скоро след това обаче действате интуитивно и попадате на верния път. А в неделя милостта и прошката отново влизат в спор с разума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *