Астрологична седмична прогноза: 27 май – 3 юни 2024

Пролетни звездички, започва една добре организирана работна седмица с изненадващ край.
(веднъж годишно Юпитер съвпада с Уран, както предстои в петък). Зачестяват запознанствата, техническите придобивки и пътуванията.

 Случват се цели две важни за годината събития:

  1. Какъв подарък ще донесе за вас през 12-те месеца слеед 26 май можете да четете тук https://prikazna-astrologia.com/%d0%b2%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b2%d0%be%d1%8f-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%80%d1%8a%d0%ba-%d0%be%d1%82-%d1%8e%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b5%d1%80-%d0%b2-%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%bd/

или да видите тук https://youtu.be/vOP0NMgdNRw

  1. Юпитер ще оформи хармоничен аспект към Плутон в първите часове на 3 юни. +/- 3 дни от датата щ е препоръчително да сее приготвите за това късметлийско събитие – чрез съсредоточаване и активно развитие на най-вълнуваща ви възможност. (По изключение за хора, при които транзитния Плутон аспектира рождена планета, в тези дни ще преживеят пречистваща криза. Подходящо е да бъдат максимално открити, но и грижовни към обекта на критиките си.) Скоро ще предоставя подробната статия и видео за това в същите канали.

 

Във вторник сте сериозни и добре организирани. Мениджъри и директори работят много ефективно, договореностите са стабилни.
В четвъртък и петък сте проводник за бързи и смели идеи – вижте коя ще можете да реализирате и тичайте след нея!
Подобен успешен спринт се получава три пъти в годината.

Любовта и доверието са стабилни с Марс и Венера в пролетните им знаци, Овен и Бик/Телец.
Покупки и разкрасяване: в последните дни на седмицата.
Любов и секс: също.
Нови съдружия и съюзи, примирия:  много стабилни в началото на седмицата.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: чудесни в началото и малко прибързани, дори рискови в четвъртък и петък (невъздържаност).
Общество и политика: ориентирани към образование, култура и туризъм.
Оплождането: месецът е плодовит.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) последна четвърт с усещане за финал и песимизъм започва в четвъртък 20.12 ч.
Луна без курс с часове на зацикляне:  сряда 17.20 – четвъртък  03.30 и събота 17.45-18.35 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Бързи Овни, във вторник стабилизирате финансите чрез добра дума и уважение. Четвъртък и петък харчите с вдъхновение – но си пазете касовите бележки J. След 26-ти май за вас започна година с много пътувания и учение.

Уютни Телци, във вторник изготвяте дългосрочните си планове и сте спокойни, успешни и фокусирани. Четвъртък и петък се налагате дръзко над конкурентите. След 26-ти май за вас започна година с финансов растеж.

Весели Близнаци, във вторник минавате между капките и почивате вместо да се юркате без полза. Четвъртък и петък са вашите дни за духовност, вяра и почивка, помощ за закъсалите. След 26-ти май за вас започна чудесна година с успехи в много области – Юпитер-Зевс-Взес влезе във вашия знак!, както през 2012.

Нежни Раци, във вторник отбелязвате стабилен професионален напредък и се срещате с приятели. Четвъртък и петък също ви осигуряват доза свобода и приятелство. След 26-ти май за вас започна година на духовно развитие и грижа за околните.

Горди Лъвове, във вторник началници и близките признават усилията ви. Четвъртък и петък се вдъхновявате и действате смело за повишение и успех. След 26-ти май за вас започна година на приятелствата и свободното време.

Фини Деви, във вторник се договаряте с успех и стабилизирате отношенията. Четвъртък и петък може да си осигурите/платите самолетни билети или ваканция. След 26-ти май за вас започна година на кариерните възможности, както 2012.

Справедливи Везни, във вторник работите много, но със скромен успех – просто казано, наваксвате изоставане. В четвъртък и петък назрява драма и се изяснявате. След 26-ти май за вас започна година на образование, духовно и културно развитие, както 2012.

Тайнствени Скорпиони, във вторник работите и се забавлявате, получавате признание в отношенията. Четвъртък и петък общувате с много хора и се радвате на живота. След 26-ти май за вас започна година с много чувства и възможности за обновление … но чрез кризички.

Весели Стрелци, във вторник напредвате с работата и битовите задачи, поддържате тялото. Четвъртък и петък сте бързи като фурия с каквото и да с захванете, но с малък риск от повреда или нараняване. След 26-ти май за вас започна година за любов и спорове, както 2012.

Усърдни Козирози, във вторник четете и се забавлявате. Четвъртък и петък привличате много внимание и създавате радост под всякаква форма След 26-ти май за вас започна година с професионално развитие и усъвършенстване, както 2012.

Независими Водолеи, във вторник подпомагате роднините, може би и с пари. Четвъртък и петък са дните ви за семейството и чувствата – може би не особено спокойни. След 26-ти май за вас започна година с творчески изяви и развлечения – чудесна година, подобна на вашата 2012.

Гъвкави Риби, във вторник сте удовлетворени от развитието на партньорите ви, у дома и в работата, откривате важна информация. Четвъртък и петък са ваши дни за проучвания и контакти. След 26-ти май за вас започна година с подобрения за родителството, дома и/или разширяване на семейството.

 

Астролог: Краси Кирчева, 0877509100
консултант и преподавател,

Астрологична прогноза и тренировъчна сеесия 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *