Астрологична седмична прогноза: 29 април – 5 май 2024

Пролетни звездички, очаква ви седмица с много енергия, сила и страст в отношенията.
Честито Възкресение Христово!
Честит Велик-ден на победата на светлината!
Любовния живот ще разцъфти – Марс и Венера влизат в пролетните си знаци, Овен и Бик/Телец.
Меркурий вече приключи ретроградната си фаза и дава зелена светлина за учение, пътувания, техническа и административна работа.
Понеделник и вторник напрягат, включително за пари и между роднини. (Бик-Скорпион)Празничният уикенд ще премине с подчертано уважение към традициите, но и на фона на много секс и битови задачи.

Покупки и разкрасяване: целият месец подържа високо ниво на грижата за външността.
Любов и секс: също.
Съдружия, съюзи, примирия:  честни и открити.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: с пълен ход напред.
Общество и политика: устойчиви.
Оплождането е по-вероятно 2-5 май, месецът е плодовит.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) до вторник трета четвърт с относително добър тонус и желание за укрепване на постигнатото.  А след сряда, последна четвърт с желание за отпускане и приключване на цикъла.

Луна без курс с часове на зацикляне:  четвъртък 12.30-21.50 и събота 22:10 – 23:40 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Бързи Овни, в понеделник волята ви е слаба – пазете се. Във вторник и сряда се засилва риска от извънредни разходи, ревност и разточителство, вероятно заради партньора. Дръжте контрола! В празничните дни сте ефективни и успешни във всичко!

Уютни Телци, в понеделник ви мързи като за световно. Във вторник и сряда сте подложени на властта на началници и роднини. В края на седмицата вземате важен завои според новите условия и не се съобразявате толкова с околните.

Весели Близнаци, в понеделник началниците ви не знаят какво искат и заедно влизате в мътни води. Във вторник и сряда мечтите и вярата ви се сблъскват с чуждата надменност. В празничните дни отбелязвате напредък във важна за вас област.

Нежни Раци, в понеделник се мотаете – целта ви е съмнителна и нереалистична. Във вторник и сряда плановете ви се провалят без финансовата подкрепа на околните … или пък поради тяхната безчувственост. В празничните дни успявате с домашните си задачи – няма нищо по-хубаво от лошото време.

Силни Лъвове, в понеделник сте чувствителни, ревността витае наоколо. Във вторник и сряда околните ви разкъсват на две в техните спорове и всеки се опитва да ви нарежда! Празничните дни прекарвате в отлично настроение, в разбирателство и любов.

Фини Деви, в понеделник враговете ви плетат мрежите си  тихо и неуловимо. Проявете грижата си към тях! Във вторник и сряда сте амбицирани да постигнете много, но това не е особено вероятно. Не се целете високо! А в празничните дни всички рецепти ви се получават чудесно!

Справедливи Везни, в понеделник работите със сърце, с полза за другите и без резултат за вас. Във вторник и сряда отново споделяте енергията и времето си без да получите признание. И претендират за още! В празничните дни партньорът се ползва от своята свобода, и това ви носи радост и забавления. От няколко месеца знаете какво да правите за да бие сърцето ви с радост. Не изпускайте ритъма!

Тайнствени Скорпиони, в понеделник се радвате на успех и голямо признание. Във вторник и сряда срещате семейно неразбирателство и се демобилизирате. В празничните дни намирате начин да общувате с радост и да придвижите напред много приятни свои задачи.

Весели Стрелци, в понеделник се чувствате, така сякаш е дъждовно у дома и сте се завили с юргана. Жалко, ако сте в офиса! Във вторник и сряда неразбиране и грешки в превода вгорчават работата с колеги и близки. В празничните дни намирате начин да освежите роднините с изкуство и игри.

Усърдни Козирози, в понеделник попадате в проучване и дебати. Намирате начин да убедите опонентите си. Във вторник и сряда откривате, че забавленията струват пари, с които в момента не разполагате. А празничните дни след петък прекарвате в най-прекрасното обкръжение – на близките!

Независими Водолеи, в понеделник искате да пазарувате и да работите, но отдавате средствата и времето си на някои по-закъсал. Във вторник и сряда роднините не одобряват вашите предпочитания за удоволствие и празнуване. А в празничните дни ви чака приятно пътуване и срещи с добри познати.

Гъвкави Риби, в понеделник успявате да се наложите в едно, но претърпявате загуба в друго – откритостта ви помага. Във вторник и сряда срещате лоша случайност, административни и транспортни пречки. В празничните дни сте вдъхновени и вдъхновявате – ще можете да си го позволите като пари и време.

Семейна констелация „Аз, моето семейство и архетиповете-богове“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *