Астрологична седмична прогноза: 3-9 юни 2024

Пролетни звездички, започва дръзка и силна работна седмица, но с потискащ край.
(4 пъти годишно Слънцето попада под ударите на Сатурн-вината и потиснатостта).

Случва се важно за годината събитие – седмица на търговския и културен растеж с хармоничния аспект Юпитер оформя към Плутон в 03.12 ч. на 3 юни. ( действа +/- 3 дни) Препоръчително е да се приготвите за това късметлийско събитие – чрез бързи действия към най-важната ви и най-вълнуваща цел. Особено за водолеи, везни и близнаци! Вижте подробно видео за това https://youtu.be/MdXuVWZHmao или статия https://prikazna-astrologia.com/%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bc%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%8a%d1%80%d0%b3%d0%be%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b8-%d0%ba%d1%83%d0%bb%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b5/

В понеделник и вторник сте във върхова работна форма – довършвате отдавна изостанали задачи и пак сте свежи. Началниците и подчинените са в прекрасна връзка, проучванията са обнадеждаващи.
В сряда и четвъртък сте леко отпаднали – до настъпването на новолунието в Близнаци в 15.30 ч., което поставя началото на месец с много любов и развлечения за всички.
А уикендът ви поставя с наведена глава за всяка отговорност, която сте пропуснали. И за липсата на финансов запас и спестявания.

Любовта и доверието са във върхова форма в първите дни, а последните са подложени на съмнения, забрани, глоби и наказания. J
Покупки и разкрасяване: също.
Любов и секс: също.
Нови съдружия и съюзи, примирия:  оптимистични в началото на седмицата и недоверчиви – в края.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: са във върхова форма до сряда.
Общество и политика: критика към лидерите и парламентарни кризи.
Оплождането: силно вероятно в дните до сряда.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) последна четвърт с усещане за финал и песимизъм до сряда 15.30, а след това оптимистична първа четвърт.
Луна без курс с часове на зацикляне:  сряда 17.20 – четвъртък  03.30 и събота 17.45-18.35 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Пробивни Овни, в понеделник и вторник пътувате и учите с голям успех. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец със спорт и прекрасни пътувания с вашите деца и любими. През уикенда сте мълчаливи и демобилизирани от вина и тъга.

Заможни Телци, в понеделник и вторник работите и пазарувате  с успех, правите подаръци. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец с допълнителни приходи и финансови казуси. През уикенда обаче те ще изглеждат потискащо – направете реалистичен финансов план.

Умни Близнаци, в понеделник и вторник всичко е на ваша страна и печелите пари и внимание. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец с работни и спортни успехи. През уикенда обаче срещате пречки и забрани – важно е да сте отговорни и смирени към възрастни и висшестоящи.

Уютни Раци, в понеделник и вторник ви носят прекрасни преживявания и взаимна подкрепа. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец, в който мечтаете и се радвате на авторитета си. Уикенда обаче ви поставя в криза на ценностите и решенията, във разочарование – може би поради ваши незрели очаквания.

Артистични Лъвове, в понеделник и вторник преживявате приятелски подем, проучвате и откривате бъдещите си цели. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец, който развива проектите ви, и то светкавично. През уикенда обаче преживявате основателни съмнения, с които ще намерите начин да се съобразите. Може би ще трябва да коригирате целта си.

Деликатни Деви, в понеделник и вторник съдбата ви кимва и амбициите ви биват удовлетворени, получавате признание и комплименти. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец, които продължава същата тенденция. През уикенда обаче се налага да посмалите малко амбициозната си програма – заради близките  или заради съперниците.

Красиви Везни, в понеделник и вторник се развивате, срещате учител и получавате наготово важни знания. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец, който продължава да стимулира мощно вашето развитие. През уикенда обаче здраве или битови пречки поставят временна спирачка.

Магнетични Скорпиони, в понеделник и вторник намирате начин да подкрепите най-близките си хора и се радвате на сексуални постижения. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец, в който развивате същите позитивни тенденции. През уикенда обаче срещате повод за обида и пренебрежение към творчеството  и отвореното ви сърце. Влушайте в посланието!

Прогресивни Стрелци, в понеделник и вторник срещате, любов, подкрепа и обожание. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец, който продължава същата тенденция и може би ви носи ново партньорство. През уикенда обаче вие сте пасивни и недоверчиви и през близките ви също преминава тежка сянка на съмнение.

Достойни Козирози, в понеделник и вторник сте във върхова работна форма – както вие, така и другите членове на колектива. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец, в който сте здрави, спокойни и работоспособни, купувате ново оборудване. През уикенда обаче срещате мълчание, лоши думи, административни или транспортни проблеми.

Свободолюбиви Водолеи, в понеделник и вторник се забавлявате на макс, обичате, творите, а някои дори намират любовта. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец, който продължава вашия любовен и творчески подем. През уикенда обаче попадате в голямо финансово затруднение.

Нежни Риби, в понеделник и вторник сте разнежени от семейното подпомагане и развитие, от уреждането на дома или на жилищен въпрос. Новолунието в Близнаци в сряда дава началото на месец, в който се радвате на спокойствие и любов. През уикенда обаче вярата ви в доброто и във вас самите е подложена на изпитание – само от вас зависи да я укрепите!

Астролог: Краси Кирчева, 0877509100
консултант и преподавател

Годишна прогноза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *