Астрологична седмична прогноза: 4-10 март 2024

Родни звездички, честит празник!
Да сме живи и здрави да събудим България от тежкия й сън!

Понеделник ще премине с по-голям интерес към  националния празник, изразен медиен интерес и големи събирания. Денят носи и хубави спонтанни среши, пътувания, предразполага към четене и вдъхновена подготовка на работни задачи. (Меркурий секстил Уран)
Вторник и сряда са спокойни и умерени.
Четвъртък и петък, 8-ми март, са тактични. Могат да ви изпързалят и малко да преиграват с любовта. Дните прекрасни за изкуство, любов и романтика.  (Меркурий съвпад Нептун риби)
Четвъртък и петък са 28 и 29 луни дни за чистка в отношенията и домовете. Поднесете откровеността си с емпатия и подкрепа, ако истина държите на човека.
Съботния ден носи риск от гневни изблици и конфликти, свързани с пари, свобода деца, ревност, флирт. Превенцията се състои в уважение към различията, по-свободна програма и своевременна промяна на плановете. Отново ще се повишава риска от раздели (или поне заплахи), както предния – дори по-крайни.

Новолунието в неделя 11 ч. и дава знак за нов лунен месец с желание за бързи промени, вероятно не особено успешни, по-скоро повод за спорове.
Уикенд: с много възможности за развлечения, любов, но и с риск от прибързани събирания и раздели. (Венера квадрат Уран)

 

Покупки и разкрасяване:  средно ниво, с малък риск в понеделник!
Любов и секс: също.
Съдружия, съюзи, примирия: също.
Работа, учение и администрация: петък крие риск от грешки, загуби на документи, наводняване на средства за комуникация и транспорт, големи лъжи и бягства при ученици.
Пътувания: понеделник и вторник – спонтанни, бързи; петък романтични бягства с риск от отклоняване и неточности.
Общество и политика: регулиране на журналистическите свобода.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) последна  четвърт до неделя 11.00 ч. – понижен тонус, тъга, преоценка и освобождаване на излишното, а след това – първа четвърт, за ново начало, вълнение, лекота и оптимизъм.
Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.
Часове на зацикляне – Луна без курс:  понеделник 17.40-23.20 ч., сряда 21.30 до четвъртък 2.40, петък 21.00 до събота 3.00 ч. ,Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака – зодията и асцендента!

–––––––-

Весели Овни, понеделник ви връща в неприятности, за които смятахте, че са отдавна преодолени. Късмета ви се усмихва във вторник. Осми март ви разнежва, както обикновено. Петък събота и неделя действате прибързано, субективно, нервно и с риск от грешки. Пътувайте или направете романтичен жест!

Земни Телци, в понеделник преодолявате напреженията от последните дни, действате бързо и се срещате с приятели. Празникът на мама за вас преминава весело и в приятелска атмосфера. А в събота избухвате към по-възрастни, институции и висшестоящи, с което вероятно ще си заслужите санкции. Извинете се бързо!

Весели Близнаци, в понеделник сте особено ефективни и получавате признание, новините са добри и се вдъхновявате. Празникът на мама тази година е ден за романтика и веселби, но в широк кръг. Тази неделя ви затруднява повече и от предната – мъж от обкръжението създава проблеми, направо отчайва. Открийте какво бог иска да ви каже с това! Смелост?!

Уютни Раци, в понеделник намирате нова цел и възможност за израстване. Осми март ви трогва с подарък, правите романтичен жест. Тази неделя повтаря изпитанията на предната, наранява вярата ви в бъдещето и равенството. Вижте истината в очите!

Наперени Лъвове, в понеделник намирате начин да блеснете, благодарение на своята смелост и бързина. Женския празник отключва нови сексуални енергии чрез слово и образи. Идната неделя ще бъдете нападнати емоционално повече и от миналата – агресията ще ескалира и може да стигне до заплаха от прекъсване на отношенията.

Здрави Деви, понеделник е ваш ден за развитие с подкрепата на околните – та дори и чрез леки загуби. Осми март е истинска идилия и празник основно за вас! Умората в петък и събота всъщност ще ви помогне да се справите с изостанали задачи. В същите дни обаче има риск от конфликти, повреди и инфекции (респираторни).

Справедливи Везни, в понеделник свършвате чудесна работа, надскачате себе си. Осми март минава в професионални трепети и услуги между близки. А в неделя флирт и ревност ви качват на въртележката. Може би е време д експериментирате с нови „пози“?!

Тайнствени Скорпиони, в понеделник е лесно да флиртувате, да обичате и да се радвате на живота. Дълбоката причина за това е, че тогава знаете как да обичате себе си. Женския празник преминава  с напоителни тържества, внимавайте с алкохол и подобни, не шофирайте. В петък и събота идва време за любов, сцена и драма! Вариант за избягване е прилагането на похвати от сценичните изкуства – играйте в живота!

Дръзки Стрелци, в понеделник  и вторник вършите много работа и с лекота. Осми март минава в семейна среда и много мило, още повече, ако наблегнете на музика и вино. В петък и събота раздразнение клюки, неверни мисли и любопитство ви пречат да сте ефективни. Дори назадвате. Може би искате да промените основно работата си?

Стабилни Козирози, в понеделник се забавлявате, дори и на работното място, контактите с хора ви зараждат… може би с малък флирт. Женския празник ще мине добре, в случай, че развържете езика и свалите бариерите. Говорете каквото ви е а сърце! В петък и събота може да се почувствате финансово ограбени от любими хора – освен ако не харчите за себе си, … с мярка.

Дръзки Водолеи, в понеделник е лесно да обичате близките – гмурнете се в седефената река, която ви свързва! Празникът на мама за вас протича под формата на почерпка и подарък. В петък и събота избухвате пред роднини – по-добре стойте навън. Сред приятели също не е безопасно. Препоръка – дързост, след сряда. Рискът от травми и инциденти е голям, особено за Асцендент Водолей, 17-22°.

Нежни Риби, в понеделник има възможност да получите ценна информация в случайна среща или от екрана. Пестите усилия. Женския празник минава лежерно и мързеливо, с възможност да сдобрявате хората. В петък и събота рисковете за грешки и разминавания са големи. Оставете плановете и чуйте какво ви казва живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *