Астрологична седмична прогноза: 5-11 февруари 2024

Зимни звездички, напреженията от миналата седмица ще отшумят постепенно до сряда, но вече не като спорове и технически проблеми, а като недоверие – или иначе казано изниква нужда да излекуваме доверието, да възстановим спокойствието и радостта. Новолунието във Водолей в 01 ч. в събота през нощта е така наречената „китайска нова година“ – показател за новостите и изненадите през годината. Отнесен към България този момент намеква за риск от лоши съюзи – хаотични, губещи, или за разпадане на съюзи, основно семействата, или между съседи, братя и сестри. Повече за това в
„Годишна прогноза 2024 за България“
четете тук https://prikazna-astrologia.com/prognozi/
или чуйте тук https://youtu.be/wuLLR2GZWR8

 

Новолунието във Водолей в събота ще задейства приказката „Момче и вятър“, която пояснява, че бизнес идеите лесно могат да разпиляват натрупания с много труд ресурс, докато не се научите да си служите с тях градивно.

Приказни съвети за разрешаване на други житейски проблеми чуйте тук https://www.youtube.com/watch?v=ZTqJtIKAXQw&list=PL-q-v2vplVmzPa6U_3xrklfMpLv6OABoX

 

Понеделник е „видов ден“, ден за разкрития и равносметки, в който виждате по ясно, включително и недостатъците. (Особено при планети в нулевия градус на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в т.нар. постоянен кръст.)

Сряда страдаме от нараняването на доверието и любовта в последните дни, евентуално ги „лекуваме“ с жестове. По силата на друг аспект в същия ден вземаме добри решения за бъдещето. Денят е благоприятен за приятелства и наука.

Четвъртък и петък са 28 и 29-лунни дни, когато сме по-чувствителни и песимистични, довършваме с успех започнатото и не започваме нищо ново. Всички са във временен застои, някои дори назадват.

Уикенд: забързан и с резки промени, но оптимистичен.

 

Финансови възможности, покупки и разкрасяване: удовлетворение и възможности във вторник и сряда.

Любов и секс: вторник и сряда.

Съдружия, съюзи, примирия – смели и бързи във вторник и сряда.

Сделки: в понеделник могат да пропадат или да вземата резки обрати. Събота крие риск от надценяване и неизпълнение на обещания и планове.

Работа, учение, път и администрация: с кризи и драми в понеделник – но ако положите неимоверни усилия, ще останете доволни. Риск от претупване на задачите и безотговорно отлагане в петък и събота.

Плодотворни и сръчни дни – относително понеделник, но също крие и опасности.

Общество и политика: крайности и разточителство в културния живот.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) до събота 01ч. последна четвърт – с амбиции и понижен тонус, а след това – първа четвърт с оптимизъм, но и опънати нерви.

Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.

Часове на зацикляне Луна без курс:  вторник 7-14.08 ч., четвъртък 10-16 ч., събота 01-15.40 ч.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Амбициозни Овни, понеделник е вашия ден за резки завои в проекти и приятелства, може би поради разкрития или нови факти. В сряда ще се появи предизвикателство, което трябва да приемете на нож – и нека първото бъде първо! Събота е ден, който отваря вратата за новото – при вас ще е рязка промяна на плановете по финансови причини.

Заможни Телци, в понеделник висшестоящите ще променят изискванията си – няма какво да разсъждавате, не зависи от вас. Сряда ви носи късмет, вдъхновение и нови визии за развитие. Щом тъгата ви се разкара в съботния ден, започвате да мислите как да наложите своя ритъм и идеи в колектива. (Гледайте да не са твърде оригинални, да са полезни за всички и най-вече за собственика и управата.)

Весели Близнаци, понеделник сте приятно изненадани и вдъхновени от нови възможности за развитие, които се откриват пред вас. Ако не се възползвате, има риск да се почувствате изостанали и бързо да станете такива. В петък е още рано и има риск да прекалите, но в неделя привечер е момента да мечтаете за развитие. А в понеделник сутринта – направете план и започвайте с изгрева на слънцето!

Уютни Раци, в понеделник пристигат нови информации, или пък нови тайни, и се оказвате замесени в драма. (Или секс.) Бъдете открити и гъвкави. В четвъртък и петък трябва да прежалите всичко и да изоставите сантимента – грижата за реалния живот е по-основна. А в неделя вечер идва време да градите план за действие и любов при новите условия – задействайте го в понеделник сутрин.

Топлосърдечни Лъвове, в понеделник откривате с обида, че хората имат свое мнение, отделно от вашето. А, ако дълго не сте позволявали това, в същия ден можете да откриете и насочена срещу вас интрига. Четвъртък е ден за срещи с хора и културно развитие – трябва да предотвратите риска от финансови загуби, ще изникнат спешни задачи. В неделя привечер мечтайте за любов, приятелства и съюзи, които можете да стартирате с успех в понеделник сутринта.

Фини Деви, понеделник и вторник във вашите работни задачи и с колегите, може би ще се променя фирмата и ръководството й. Сряда ви носи любов и възможности за развлечения. Неделя привечер ще ви предразположи да мечтаете за новия месец професионално (и за годината), да изградите работни планове, които можете да стартирате в понеделник с изгрева на слънцето.

Справедливи Везни, в понеделник научавате много за любовта и за децата. Препоръчително е да бъдете максимално открити! В сряда  споделяте радостта и живота си със семейството – открийте в какво трябва да им отстъпите. В неделя привечер е продуктивния момент за мечти за творчество, връзка с деца и любим/а, а подходящият момент за започване на реализацията им е в понеделник по изгрев слънце.

Тайнствени Скорпиони, в понеделник обсъждате развитието си с приятели у дома и всичко ви изглежда възможно. В сряда ви мързи – намирате по-лесен начин, който може да се наложи да платите по-късно по незнайни цени. В неделя привечер е момента да мечтаете за семейството, дома и спокойствието си, а в понеделник с изгрева на слънцето започнете съответни действия. Включете близките си в този план от Самото начало.

Дръзки Стрелци, в понеделник сте принудени да пътувате в провинцията или да придвижите документи в администрацията – вероятни са проверки. Ослушвайте се за доходни идеи и добри покупки в сряда, а в четвъртък не прекалявайте с обещания за пари и услуги. В неделя идва време за плануване на пътувания и учение, за нови работни планове с познати – предвидете възможности за промени в движение.

Мъдри Козирози, в понеделник плановете ви за скорошни важни покупки корабокрушират. Преживявате го по-лесно, ако се придържате към най-важното. В сряда се справяте творчески със задачите си, печелите внимание и любов. Следете разходите на деца и любими да стоят в норма. В неделя е момента да мечтаете за покупки и материални резултати, към които да започнете да се придвижвате от понеделник сутринта.

Дръзки Водолеи, в понеделник има риск да шокирате хората с творчески и любовни откровения, контрол, ревност и властност. Оставете ги да дишат! В сряда артисти или случайни хора ви помагат да сгреете близките си с любов. В неделя привечер е подходящо да визуализирате успех и признание сред близките – започнете действия в понеделник сутрин.

Нежни Риби, в понеделник имате избор: или развивате своите духовни интереси и умения, или тъгувате – от нечия слабост, болест, интрига. В сряда получавате важни новости и общувате с много хора, на фона на мързел или изплъзване от задачи. Новолунието в събота е знак, че в неделя вечерта можете да визуализирате с голям успех здраве и духовно развитие. А в понеделник сутрин можете вече практически да започнете работа по въпроса.

 

 

Астролог: Краси Кирчева0877509100

консултант и преподавател по астрология, автор на книга, която работи за Вас
„Приказна астрология: юздите на небесните коне“

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *