Астрологична седмична прогноза: 6-12 май 2024

Пролетни звездички, да ви е честит Гергьовден! – отзвук от древния  култ към Конника.
Очаква ви една практическа седмица.
В понеделник и вторник жизнената енергия е относително слаба,
а от петък нататък сме във върхова форма.

Във вторник
колективния живот ще разцъфти (и понеделник). Вероятни са и подобрения на връзките с бащите.
До сряда жизнената сила е относително слаба и започва да се покачва устойчиво.

Любовта и доверието са стабилни с Марс и Венера в пролетните си знаци, Овен и Бик/Телец.
Покупки и разкрасяване: целият месец подържа високо ниво на грижата за външността.
Любов и секс: също.
Съдружия, съюзи, примирия:  честни и  стабилни.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: нормални.
Общество и политика: устойчиви.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) до вторник последна четвърт
с нисък тонус и свръхчувствителност.  А от сряда, първа четвърт с усещане за свежест и оптимизъм.
Оплождането е по-вероятно на 11 и 12 май, месецът е плодовит.

 Луна без курс с часове на зацикляне:  понеделник 09.00 до 24.00 ч.
Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Бързи Овни, в понеделник и вторник намирате начин да постигнете желаното, с или без пари. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец на финансови вълнения, възможности за спестявания и инвестиции. А през уикенда може да преминете към традиционното пазаруване-харчене.

Уютни Телци, в понеделник и вторник правите планове за близките седмици и месеци. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с възможности за образование и нови приятелства, но с риск от нередности. През уикенда сте кариерно ентусиазирани в крайна степен.

Весели Близнаци, в понеделник и вторник се измъквате от изискванията на график и началство. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с пътувания и повече работа по чужди задачи, с риск от чести промени и връщания. През уикенда си позволявате бягство и пълна свобода.

Нежни Раци, в понеделник и вторник намирате ново вдъхновение, културата топли душата ви. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с търсене на повече свободно време, хобита и приятелства, несъвместимо с работния график и сигурността ви. През уикенда обаче всичко е възможно!

Силни Лъвове, в понеделник и вторник сте мобилизирани, като след ваканция. Всичко върви по план. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с кариерни новини и стремежи, може би препречени от недостатъчни знания и образование. През уикенда работите и се срещате с възрастни и поръчители.

Фини Деви, в понеделник и вторник чуждото невнимание ви подтиква към развитие, учение и култура. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с множество възможности и късмет, включително и за образование и пътувания в чужбина. Само трябва да приемете, че ще ги финансирате вие. През уикенда бързате да се насладите на най-финото в живота.

Справедливи Везни, в понеделник и вторник работите усърдно и добре организирано. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с малко драма, която лекувате с помощта на роднини. Може би трябва да включите и някой друг? През уикенда споделяте време, енергия, тяло … и тайни.

Тайнствени Скорпиони, в понеделник и вторник се радвате на внимание и удоволствия, но не ви стигат. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец за общуване и спорове. Важно е да не спирате да работите по план. През уикенда се радвате на живота и хората.

Весели Стрелци, в понеделник и вторник с усърдна грижа за дома, здравето и качеството на продукта ви. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с нова работна цел – следвайте радостта на твореца! През уикенда сте вдъхновени и експериментирате с приятели.

Усърдни Козирози, в понеделник и вторник се разнообразявате с път, четива и развлечения. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с творчество, любов и самодоказване. Организирате почивки, но помислете и за емоцията, с която ще отидете. През уикенда се забавлявате на макс!

Независими Водолеи, в понеделник и вторник мислите за пари и подобрения на дома. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с грижа за семейството и повишаване на доходите. През уикенда се радвате на признание и обич у дома.

Гъвкави Риби, в понеделник и вторник организирате пътувания и напредвате с документи и администрация. С новолунието в сряда за вас започва лунен месец с нови познанства и стремеж за укрепване на вашия бизнес образ. През уикенда се радвате на спонтанно пътуване.

Астролог: Краси Кирчева
консултант и преподавател, 0877509100
ФБ: Астрологично студио Сезам, от 2009

Илюстрация: ИИ, Анри Матис и Краси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *