Астрологична седмична прогноза: 8-14 юли 2024

Летни звездички, започва седмица на късмета и лекотата.
Цяла седмица късметлийски и прогресивно уреждате отношенията и постигате целите си по най-красивия и пробивен начин – сега, веднъж на 2 години Юпитер е в тригон към Лунните възли.
В понеделник и вторник сте на вълна забавления, наука и развитие.
В сряда и четвъртък регулирате отношенията с колеги и началници, работите и творите усърдно.
В четвъртък сте в плен на любовта и романтичните трепети.
Неделя е силно напрегната – в отношенията и за пари!

Уважението и доверието преживяват растеж във втората половина на работната седмица.
Любов, покупки и разкрасяване: чудесни нови възможности се откриват в началото на седмицата, а в края – нежност и романтика.
Любов и секс: също – смело и нежно сърце.
Съдружия и съюзи, примирия:  с голяма надежда за мирни съглашения цяла седмица.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: успешни в първата половина на седмицата
Общество и политика: седмица на преговори и  договаряния, включително при конфликти.

Забременяване: успешно цяла седмица.
Оплождането: неутрално.

Фаза на Луната: (като показател за психо-телесния тонус) вдъхновена и дръзка първа четвърт до 01 ч. неделя, когато започва втора лунна четвърт, време за нови посоки и развитие.
Луна без курс и часове на зацикляне: вторник 9-17 ч., и неделя 01-18 ч.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Честни Овни, цяла седмица и особено в четвъртък близки и посредници ви радват с идеи и информации, с които ще подобрите своята връзка и отношения като цяло, а и ви носят успех. В понеделник семейството ви изненадва с предложение, а любим и дете – с подарък! В четвъртък и петък се помирявате с миналото и съдбата, с което отпушвате зациклила енергия – това е тънка психологическа работа. Неделя ви напрагя с драми в любовта и приятелствата

Уютни Телци, цяла седмица и особено в четвъртък финансите ви позволяват да подобрите работните условия и здравето – за вас и за най-близките, и да се успокоите. В понеделник пътувате с голяма радост, правите подаръци за близките и подобрения за дома. В четвъртък и петък трупате информация и правите реалистични планове за идните месеци. Неделята ви напряга с разточителство и подозрения на роднините, … а и ваши!

Сладки Близнаци, цяла седмица и особено в четвъртък околните ви дават предложения, с които намалявате развлеченията и инвестирате енергията си в бъдещото си първенство. В понеделник всичко върви по вода – спестявате си разходи и намирате възможност да пътувате и учите в приятна компания. В четвъртък и петък планирате кариерно с голям размах и напълно реалистично.Неделята ви отегчава с домашна работа – помогнете на някого, свършете нещо за другите!

Уютни Раци, цяла седмица и особено в четвъртък сте вдъхновени за добро и нежност, които изливате в семейството и офиса, смекчавате много стари и тровещи противоречия. В понеделник приятелите ви изненадват и се радвате на добри покупки. В четвъртък и петък култура и духовност украсяват деня и сгряват сърцето ви. Неделята ви напряга с драмите на децата и страхове за бъдещето!

Артистични Лъвове, цяла седмица и особено в четвъртък приятели и планове ви насочват към изобилие, ново учение и ново пътуване. В понеделник правите неочаквано почивате и получавате помощ. В четвъртък и петък преживявате чудесни моменти с близките, музика и духовност. В неделя никой не цени днешната ви щедрост, а вместо това вадят кирливите ризи на миналото. Дръжте на себе си, бъдете скромни и реалисти!

Деликатни Деви, цяла седмица и особено в четвъртък околните повишават общите ви приходи и справедливата им подялба, сексът е на висота. В понеделник се радвате на работно признание, приятели и култура! В четвъртък и петък в партньорствата договаряте правила, които укрепват справедливостта, доверието и уважението. Помагате на другите, разсейвате се и бавите своите задачи, поне в случай, че не вярвате в прогреса. Използвйте култура и изкуство за мотивация.

Красиви Везни, цяла седмица и особено в четвъртък подаръци, духовност и култура укрепват способността ви да се доверявате, да получавате подкрепа от околните и света, вместо да се напъвате и изтощавате, както напоследък! В понеделник организирате другите смело и успешно, споделяте с приятели. В четвъртък и петък правите работен план, който стабилизира бизнеса ви. Неделята ви напряга с драмите на децата/любимите и отнемането на свободите ви. Настоявайте за споделена отговорност!

Магнетични Скорпиони, цяла седмица и особено в четвъртък получавате подаръци, за пореден път развивате способността си да откривате най-важното и да подреждате живота си според него. В понеделник близките ви изненадват приятно, вие давате силен импулс за обогатяване чрез споделени изживявания. В четвъртък и петък самочувствието ви расте с развлечения и ваши изяви. Неделята активира страховете ви, усамотно ви е. Потърсете близост, първо вие!

Прогресивни Стрелци, съдбата ви се усмихва под формата на подкрепа и любов цяла седмица и особено в четвъртък – околните подкрепят спокойствието у дома и  развитието и ви. В понеделник имате енергия за работа и секс. В четвъртък и петък регулирате права и отговорности в двойката и дишате радостно. Неделята ви дразни с недостиг на информация, който спира възможностите ви за пътуване и развитие. Другите блеят, но вие можете да откриете нещо и сами.

Достойни Козирози цяла седмица и особено в четвъртък почивате и овладявате навика си да отговаряте за всичко и всички и се съсредоточавате на вашата собствена работа. В понеделник се радвате на мир и любов с деца и половинка. В четвъртък и петък сте вдъхновени от скорошно пътуване. Неделята ви напряга с нови разходи, ограничаващи  приятелствата ви и свободата. Може би това е маскиран творчески стимул?!

Свободолюбиви Водолеи, цяла седмица и особено в четвъртък работите за деца и любими хора, творите и се забавлявате. В понеделник сте удовлетворени от работа в офиса и у дома, а вечерта играете и творите. В четвъртък и петък стабилизирате финансите си с малко чужда помощ. В неделя сте безсилни пред конкуренцията и изискванията на институциите. Може би е време за почивка.

Нежни Риби, цяла седмица и особено в четвъртък семейството ви насърчава да се занимаете със своите собствени практически потребности и да не се раздавате прекалено – купувате си точно каквото ви е необходимо. В понеделник се радвате на четива, разходки и любов. В четвъртък и петък работите за своето кариерно утвърждаване. Неделята активира фобиите ви – мислете реалистично и подбирайте истончниците на информация!

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател
Запишете си час за индивидуална годишна прогноза с над 90% успеваемост на 0877509100

Годишна прогноза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *