Астрологична седмична прогноза, 8-14 януари 2024

Звездички земни, настройте се за стабилна работа.

Вторник и сряда са 28 и 29 лунни дни и ще изискват от вас довършителни дейности и повече време за колектива, споделяне и настроения.

В четвъртък 14 ч. предстои новолунието в Козирог – в годината това е най-силен момент в за визуализация за кариера, успех и слава. (сложете си аларма за половин час по-късно)

Седмицата предразполага към успех, аскетизъм, туризъм, сериозна работа, изследвания, към екипна работа и по-тесни работни отношения с началниците, най-вече Телци и Козирози.

„Годишната прогноза 2024 за България“, „Прогнозата за всички зодии“ и „Дългосрочната прогноза 2024-2026“ четете тук https://prikazna-astrologia.com/prognozi/ или вижте тук https://youtu.be/wuLLR2GZWR8

–––––––

Финансови възможности, възможности за съдружия, съюзи, покупки за лично ползване и разкрасяване: седмицата не е особено активна в тази посока, с изключение на понеделник вечер и събота сутрин.

Учение, път и администрация:  неуспешни са понеделник и вторник.

Плодотворни и сръчни – разсеяни и схванати са понеделник и вторник.

Любов и секс: по-скоро второто през цялата седмица – Марс има хармонични аспекти с Юпитер и Сатурн.

Мъжете с репродуктивни проблеми да се възползват от силно повишената възможност за оплождане през цялата седмица!

Уикенд: двата дни носят възможности за пътувания, работа и силови тренировки, подреждане на дома.

Общество и политика: чудесна възможност за договаряния, търговски ио военни.

Фаза на Луната (показател за телесния тонус) до четвъртък 14 ч. последна четвърт – хората са повехнали, с настроенията на ПМС, а след това – относително здрави и оптимистични в първа четвърт.

Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Дръзки Овни, тази седмица вашия управител Марс има два чудесни аспекта за кариера и признание. Във вторник и сряда довършвате с успех и в срок важна задача, точно пред погледа на управата. Новолунието в четвъртък е знак за напрегнат работен месец, особено за родените в първа декада. В петък създавате много ползи за фирмата и можете да преговаряте за повишение на позицията ви или заплащането.

Стабилни Телци, тази седмица имате два чудесни аспекта за развитие, късмет, спорт, учение и приятелства. Във вторник и сряда изпъквате със знания и се вдъхновявате от наученото. Новолунието в четвъртък е показател за ваш месец с предложения и късмет. В петък чужденци и учени хора ви дават идеи за нови посоки на развитие и набелязвате вдъхновяващи нови цели.

Съобразителни Близнаци, понеделник и вторник ви носят риск от неясноти, обърквания и грешки – чужди и най-вече ваши. Проверявайте! В работата ви от няколко месеца има хаос, но задружните действия, взаимната грижа и толерантност ще ви помогнат да се справите. В четвъртък започва лунен месец с кризи и обрати, който ще изисква от вас по-преки взаимодействия. В петък сте в чудесна форма и се радвате на интуиция, късмет и добро настроение.

Мили Раци, понеделник и вторник ви носят риск от самонадценяване, грешки и обостряния на стари здравни проблеми. В сряда и четвъртък се радвате на приятелство, любов и грижа. В четвъртък за вас започва месец с повече общуване, съюзи, но и някои спорове. В петък получавате подарък или жест и сте в чудесно настроение.

Бляскави Лъвове, понеделник и вторник ви носят любовни неясноти и разминавания – проверявайте дали правилно сте/са ви разбрали. Вторник и сряда се справяте чудесно с работните задачи, дори изненадвате началниците. В четвъртък започва месец с професионално и здравно развитие, подходящ и за диета. В петък получавате успех и признание „свише“.

Трудолюбиви Деви, понеделник и вторник сте неразположени, повишен е рискът от грешки и обиди, тъкмо когато най-много държите да направите добро впечатление. Вторник и сряда пък успявате, получавате признание от сериозни хора, научавате нови неща и сте в челните позиции с постиженията и добрите си идеи. В четвъртък започва месец с творчески задачи, флиртове и забавления. А в петък – сте върхът!

Балансирани Везни, понеделник и вторник срещате финансови напрежения, свързани с деца и развлечения. Вторник и сряда се сближавате с колеги и роднини чрез грижа, наблягате на интимното. В четвъртък започва месец за подобрения на дома и семейството. В петък укрепвате връзките си, радвате се на секса. Някои от вас имат повишена възможност за зачеване, други – за наследства или финансова помощ.

Мълчаливи Скорпиони, тази седмица вашия управител Марс има два чудесни аспекта за срещи, администрация и пътувания. Във вторник и сряда разрешавате с успех и в срок административни и транспортни въпроси. Новолунието в четвъртък е знак за месец с много срещи, документи и учение, особено за родените в първа декада. В петък създавате намирате важни информации и нови източници на знания, с които привличате внимание и грижа.

Независими Стрелци, понеделник и вторник носят риск да подроните доверието в семейството си, поради ваши неправилно разбрани, казани или премълчани думи, или пък ненаврееменни пътувания, подмятания, шеги. Уважавайте възрастните! Вторник и сряда ви носят възможност за добри покупки, подобрения в дома и на работното място, както и добри постижения, много свършена работа. В четвъртък за вас започва месецът на парите и покупките. В петък печелите от труда си.

Упорити Козирози, в началото на тази седмица може да бъдете завъртени в интрига или последствията от невнимание или небрежност. Не правете уговорки с хора, които не знаят какво искат! Във вторник и сряда се срещате с хора, забавлявате се и се радвате на внимание. В четвъртък за вас започва месец с борба и повишена активност. В петък вие сте черешката на тортата – отпразнувайте го!

Независими Водолеи, началото на седмицата ви носи риск от недобри покупки или заеми между приятели, които ще ви горчат по-късно. Вторник и сряда носят подкрепа между роднини, включително финансова. В четвъртък за вас започва нов лунен месец с повече изкуство, духовност, езотерика и някои саможертви. В петък се занимавате в роднините, децата и дома с успех  и радост.

Нежни Рибки, понеделник и вторник носят риск да се изложите пред висшестоящите с разсеяност, болест, закъснение или успиване. Вторник и сряда ви помагат да поправите вредата, блестейки с ум и нови знания. В четвъртък започва лунен месец с планове за бъдещето и активен приятелски живот. В петък се работите чудесно и се запознавате с нови хора, може би бъдещи ваши приятели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *