Медицинска астро прогноза: юли 2024

Звезди във тяло, очаква ни месец с засилване на кръвотворящите функции на черния дроб, растежа и риска от напълняване.
Рискът от инциденти и травми също е повишен в периодите 11-15, 16-21 юли.
Месец на подобренията на заболявания на дихателната система чрез лечение в чужбина и университетски клиники, на медицински изобретения, нововъведения и алтернативни лечения в същите области.

Зачестяване на острите инфекции не се очаква, за разлика от началото на юли.
Хроничните респираторни инфекции могат да се активират отчасти в първата седмица на месеца.
Рисковете за сърдечно-съдовате система са повече в периода 21-24 юли.
Усложнения с хормонална и полова система при жените ще зачестят около 8-ми и 17-ти юли. Същите могат да се преодоляват около 4-ти юли.

По правило здравето е по-неустойчиво в последната дни на лунния месец, а именно 4-ти и 5-ми юли. Общувайте и почивайте повече!
Оплождането е много по-вероятно около 5-ти и 15-ти и 22-ри юли.
Забременяването е по-вероятно до 8-ми и 21-ви юли.

Медикаментозните лечения ще дават бърз резултат в дните около 2-ри и 8-ми и несигурен и изменчив около 3-ти  и 22-ри юли.
Холистични лечения, масажи, процедури и добавки ще дават изключително бърз резултат в периода до 10-ти юли.
Козметичните процедури ще носят по-бърз ефект в периода 18-23-ти.
Медицинските специалисти няма да са в особено добра форма на 1-3-ти и 21-23-ти юли.

В дългосрочен план
Прилагането и изследването на асистираната репродукция е една от темите на месеца.

––––––––-

Смели Овни, за вас между 3-ти и 7-ми юли има възможност за профилактика и лечение с вода, добавки и билки на заболявания на горната част на храносмилателната система и в главата. Значителен риск от травми и инциденти за вас има в дните 13-17-ти юли (16 вечерта!) – не бързайте и не вземайте допълнителни задачи, не допускайте да работите гладни и изнервени. В периода 20-28-ми лекувате с успех полова система и евентуални възпаления с чист въздух и движение, с преосмисляне и корекции на поведението. Работите и спортувате чудесно!

Стабилни Бикове-Телци, около 3-ти юли лекувате с голям успех двигателна, дихателна и нервна система – евентуално чрез процедури и движение. Около 11-ти юли за вас има известен риск от задържане на течности и ръст на евентуалните ваши скрити паразитози! Между 20-ти и 24-ти юли можете да намерите точните специалисти за отстраняване на смущения на двигателна, полова и ендокринна система.

Весели Близнаци, и този месец е много благоприятен за вас, включително и във здравна посока! Около 3-ти има риск за дихателната ви система – важно е да не мълчите, да изразявате мислите и да показвате знанията си. В дните около 8-ми мускулна и дихателна система се самолекуват с движение и чист въздух – ходете в планината. А около 22-ри юли сте в извънреден риск от травми и инциденти, проблеми причинени от течности, студ, невнимание. Не се изморявайте и бъдете предпазливи!

Мили Раци, първата седмица на месеца носи рискове за храносмилателната система както и запек – важно е да знаете кое е ваше и кое общо и да не ги смесвате. Подберете подходяща диета. Новолунието на 6-ти юли поставя начало на месец, в който е препоръчително се занимавате със спорт. Около 15-ти юли има вероятност да поставите под стрес нервната система с недоспиване, общ стрес или спешна работа – помните, че нервните клетки не се възстановяват, нали така! Около 22-ри стомах и нервна система отново ще влязат в противоречия или спазми.

Уверени Лъвове, новолунието на 6-ти юли начало на месец, в който ще се занимавате с духовност, а това може да означава пренастройване на убежденията и последваща промяна на симптоми и болести. Ако е ярко – направете крачка назад. В дните около 11-ти юли намирате новия си ред и тялото се връща към нормалното си функциониране. Дните около 23-ти юли при вас носят риск за нарушаване дейността на полова и ендокринна система. От вас зависи да запазите спокойствие и да стоите в норма.

Фини Деви, около 3-ти има риск за дихателните пътища и тънките черва – важно е да не мълчите, да не бездействате и да използвате нетрадиционни, духовни средства за подобряване на здравето – ваше и на близките ви. В дните около 8-ми костна и дихателна система се подобряват чрез соли и билки. А около 22-ри юли сте в извънреден риск от травми и инциденти на път, проблеми причинени от течности и невнимание. Бъдете предпазливи, не поглъщайте непознати субстанции!

Справедливи Везни, началото на месеца до 4-ти ви носи възможности за подобрения на евентуални смущения при костната система и ушите, да се преборите с излишните килограми с помощта на глад или билки. Около 11-ти  за вас има рискове за безсъние, силно опънати нерви и ръст на паразитозите – ограничете или изключете млечни и сладки храни, вземайте отпускащи добавки с магнезий или шуслерова сол номер 7. В дните около 21-ти юли можете да лекувате с нервна система и да се погрижите за своя черен дроб с хранителен и очистващ режим.

Страстни Скорпиони, за вас между 3-ти и 7-ми юли има възможност за профилактика и лечение медикаментозно или с хранителни добавки на евентуални смущения на сърдечно-съдова и ендокринна системи. Значителен риск от травми за вас в областта на кръста има в дните 13-17-ти юли – не бързайте, не се изсилвайте в спорта, не се подлагайте на смели нови диети. В периода 20-28-ми лекувате с успех полова система и евентуални възпаления с много слънце, чист въздух и движение, с преосмисляне и корекции на поведението. Работите и спортувате. Но не товарете прекомерно сърцето си!

Независими Стрелци, до 5-ти юли има повишен риск от нарушения функциите на стомаха. Новолунието на 6-ти юли дава знак за месец с акцент на полова система. В дните 13-17-ти юли има риск за остри или шокови състояния при тънки черва, храносмилателна система. В дните около 21-ви имате възможност да се погрижите успешно за своята ендокринна и полова система.

Отговорни Козирози, в първата седмица на месеца можете да се погрижете за обема на белите си дробове чрез движение и спорт, особено ако е богат на лечебни морски йони. С това профилактиката на сърдечно-съдовата система се случва автоматично, както и в дните около 11-ти юли. Около 22-ти е затруднена сърдечносъдовата система и конкретно сърцето, но вие сте добре тренирани – давайте повече любов! В дните около 23-ти юли с можете да приложите се погрижите с успех за храносмилателна система, чрез разтоварваща лятна диета.

Свободолюбиви Водолеи, в дните около 3-ти юли подкрепяте храносмилателна система с правилен хранителен режим – подобрявате и вида на кожата си. Около 15-ти юли за вас има риск от наранявания, а и възпаление на стомаха (гастрит, рефлукс) – канализирайте гнева към неговия източник, но не и към родителите си. Около 22-ри юли има риск от разстройване на полова и ендокринна система, в случай, че допуснете грубост или несправедливости. Спазвайте строго моралните закони!

Романтични Риби, до 5-ти юли има повишен риск от нарушение дейността на имунната система, или по-конкретно чревна инфекция – подходящо е да ограничите млечните продукти и захарта. Новолунието на 6-ти юли дава знак за месец с акцент на сърдечно-съдова система. В дните 13-17-ти юли има риск за остри или шокови състояния при дихателна система, за наранявания на ръце или крака. В дните около 21-ви имате възможност за успешно лечение и профилактика на сърдечно-съдова система чрез спорт и музика.

 

Автор: Краси Кирчева, консултант и преподавател
Запишете си час за индивидуална годишна прогноза с над 90% успеваемост!
на телефон 0877509100 или вижте описанието тук  Годишна прогноза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *