Медицинска астро прогноза: юни 2024

Звезди във тяло, очаква ни месец на хирургията и алтернативната медицина. В началото на юни ни очакват прекрасни възможности за отслабване, но и рискове от напълняване и травми.

Месец на подобренията чрез мистика, медицина и конкретно хирургия. Юпитер е с хармоничен аспект с хирургията Плутон-, веднъж на 2 години и в знаци, управляващи дихателна и нервна система и крайници. Там очакваме успешни интервенции и нови методи за опериране, включително с популяризацията на хирургическите роботи.

Умножаване на броя на острите инфекции се очаква около 11-ти и 18-ти при хора, които отказват да влизат в конфликт.

Хроничните инфекции, особено респираторни, ще се активират след първата седмица на месеца, нетипично за сезона.

Рискът от инциденти е слаб, с изключение на първите 5 дни на месеца, когато ще бъде висок.

Усложнения с хормонална и полова система при жените ще зачестят около 8-ми и 17-ти юни. Същите могат да се преодоляват около 4-ти юни.

Рискът от натравяния е завишен около 20-ти юни.

 

Напълняването и растежа са относително бързи.

Заболяванията на растежа ще се повлияват по-лесно в първата половина на месеца.

По правило здравето е по-неустойчиво в последната дни на лунния месец, а именно 4-ти и 6-ми юни. В тези дни е по-удачно да извършвате довършителна дейности и да не подхващате нови задачи. Общувайте и почивайте повече!

Оплождането е много по-вероятно около 4ти юни и затруднено около 9-ти.

Забременяването е много вероятно до 7-ти юни.

 

Медикаментозните лечения ще дават бърз резултат в дните след 20-ти.

Холистични лечения, масажи, процедури и добавки ще дават изключително бърз резултат в периода до 7 юни, веднъж на 4 год.

Козметичните процедури ще носят по-бърз ефект 1-6-ти.

Медицинските специалисти няма да са в особено добра форма на 12-ти и 17-ти юни.

 

В дългосрочен план

Присаждането на тъкани и органи се очаква да бъде още по-успешно и с по-голям интензитет в края на май и началото на юни, след нововъведения в периода, както веднъж на 4 години.

В прилагането и изследването на асистираната репродукция също ще има нововъведения и по-голям успех, веднъж на 4 години.

Рисковете от съдови, неврологични, психични заболявания, както и риска от инциденти и травми се увеличава трайно с новото положение на Плутон във Водолей след януари 2024 за 20 години напред. Вероятно е и усилване на държавния и политически контрол върху интернет въздушния и транспорт, силен стремеж към налагане на безкасовите плащания.

––––––––-

Смели Овни, за вас между 1-ти и 6-ти юни има възможност за профилактика и лечени на заболявания на нервната система и крайниците – чрез нови методи, кислород, въздушни бани, процедури и каляване. Срещате работни изпитания и риск от инфекции на дихателна и нервна система в дните около 11-ти юни – казвайте мнението си навреме, мислете и обсъждайте. В дните около 21-ви и 29-ти

можете да лекувате с успех хормонална и храносмилателна система с добавки и пробиотици.

Стабилни Бикове-Телци, около 3-ти юни лекувате с голям успех костна и храносмилателна система – евентуално чрез добавки и хирургия. Около 18-ти юни за вас има известен риск от смущения в дейността на храносмилателната система от нервност или безсъние! Между 20-ти и 29-ти юни преодолявате евентуални стрес и безсъние чрез туризъм и дихателни практики.

Весели Близнаци, месецът изключително благоприятен за вас, включително и във здравна посока! Можете да ползвате всякакви специалисти – ще попаднете на правилните, особено в първата и последната седмица на месеца. Около 12-ти има риск за храносмилателната ви система – проверявайте годността на храната, не се оперирайте. Обратно на това всичко свързано с храносмилателната система ще се подобрява в дните около 26-ти. А около 21-ви и 30-ти юни можете да лекувате дихателна и двигателна система, да тренирате.

Мили Раци, първата седмица на месеца носи чудесни възможности за лечение на полова система и преодоляване на алергии, основно с помощта на алтернативни специалисти. Новолунието на 6-ти юни поставя начало на месец, в който е препоръчително се занимавате с духовност, възстановяване и почивка. Лечението на нервна система и заболявания на половата и отделителна системи не са успешни за вас около 10-ти юни. Транспортни рискове и рискове наранявания на ръцете, за дихателната система в дните около 17-ти и 20-ти юни.

Уверени Лъвове, началото на месеца дава възможност да подобрите функцията на нервна и хормонална система, и бъбреци – възползвайте се от предложенията, които ще ви направят. В дните около 9-ти и 12-ти юни сте поставени под голям стрес – полова и нервна система ще страдат. Намерете начин да щадите здравето си и да релаксирате! В дните около 26-ти юни можете да подпомогнете полова и отделителна система чрез диета.

Фини  Деви, дните около 3-ти юни са особено благоприятни за стабилизиране и лечение на храносмилателна и костна системи – можете да използвате с успех, всякакви съвременни методи, лечебни храни и добавки, включително хирургия. Дните около 11-ти юни са неподходящи лечение при вас, и вероятно ще смутят функциите на храносмилателната система или черния дроб, можете дори да вземате неподходящи добавки, соли, витамини. Дните след 20-ти юни до края на месеца, напротив са изключително подходящи за лечение на дихателна, полова, хормонална и костна системи.

Справедливи Везни, месецът ви носи множество възможности за подобрения на здравето, особено първата седмица, когато можете с успех да повлияете с успех дейността на сърдечно-съдовата и мускулната система, да преодолеете анемии. Деленето на клетките тогава е засилено – движете се повече и се хранете по-правилно! Около 11-ти има рискове за полова и храносмилателна системи – използвайте предпазни средства и проверена храна, посетете гинеколог, ако скоро не сте го правили. В дните около 29-ти юни полова система се лекува с успех, особено възпаления.

Страстни Скорпиони, първата седмица на месеца е особено благоприятна за вашето здраве – използвайте класическата съвременна медицина, но и се контролирате по отношение на количеството на приетата храна. В дните около 11-ти юни обаче към вас долита агресия, и ако не я отразите обратно към автора й, е рисково да се сдобиете с остра инфекция (полова, ендокринна система или стомах).

Независими Стрелци, в първата седмица на  месеца, до 7-ми юни можете да лекувате и балансирате хормонална и полова система с помощта на правилно  ранен и правилна диета, евентуално с прием на мастни киселини. Новолунието на 6-ти юни също дава знак за цял месец с подобни възможности.  Подходящите специалисти ще изникват до вас, само трябва да поразпитате познатите си. В дните около 9-ти и 17-ти има рискове за полова и храносмилателна система.

Отговорни Козирози, в първата половина на месеца можете да се погрижете с голям успех за килограмите и храненето си, да наваксате липси на минерали и витамини. В дните около 8-ми и 12-ти юни са затруднени функциите на ръцете, усвояването на храната, има и повишен риск от чревни инфекции. Около 10-ти е затруднена сърдечносъдовата система и сърцето – давайте повече  любов и всичко ще е наред! В дните около 26-ти юни с можете да приложите се погрижите с успех за полова и дихателна система, движете се, ходете пеш, в допълнение към лечението.

Свободолюбиви Водолеи, първата седмица на месеца е особено благоприятна за вашия успех – повишената ви енергия ще подобри  функциите на органите ви. Използвайте движението като стимулатор на тази тенденция. Положителните въздействия идват най-вече за очи, мозък, сърдечно-съдова и полова система. В дните около 12-тие повишен риска от неправилни хранене и претоварване със спорт, най-вече за сърцето. Периодът около 26-ти юни дава добри предразположения за храносмилателна система, пречистващи диети и билки.

Романтични Риби, първата седмица на месеца, а и новолунието на 6-ти юни поставят начало на месец, в който се грижите с успех за храносмилателна система, стомах, пилор и постигате голям успех – вероятно като преодолявате упреците към вашите родители ( с уважение) или бога за трудности в миналото ви, а и намирате правилните специалисти. Периодът около 17-ти юни е рисков за претоварване на сърцето с химия или дори неправилно приети лекарствени вещества, алкохол.

 

Краси Кирчева, консултант и преподавател, автор на:

https://prikazna-astrologia.com/  0877509100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *