Прогноза 2024 за всички зодии

   Астрологична прогноза за 2024 година за знака Овен
Четете или чуйте
https://youtu.be/oiNbffVQgT4

Предприемчиви и смели Овни, годината като цяло ще подкрепи вашата активност и сила. 2024 ще ви донесе нови познанства и възможности за обучения и пътувания в провинцията.

Зимата и пролетта преминават за вас в засилена финансова активност.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички, и най-вече за вас, и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Мирът с близките ще се възстановява с уважението към тяхната свобода.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе нови знания и контакти, работа с администрация. Някои от вас ще се класират и с нов автомобил, още братчета, сестричета, съседи или по-чести срещи с тях.

Около 21 април ви чакат високи приходи, но и риск от неразумни покупки.

Около 23 май получавате подарък от съдбата.

Седмиците около 3 юни са подходящи за почивка и ще ви разнообразят, дори да не се стремите целенасочено към това. Очакват ви игри и забавления, а необвързаните могат да се увлекат и дори да срещнат половинките си.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете временни трудности с пътувания, документи, работа, здраве, възрастни роднини и колеги – предвидете резерви от време и средства за двата споменати периода, и не планувайте дълги почивки.

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода – тогава ще преодолеете споровете „кой какво ще върши“ по отношение на търговия, пътувания или учение.

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху отношенията и справедливостта, които ще трябва развивате, особено у дома. Половинката се активира кариерно.

Годината подсилва съдбовната ви връзка с приказките „Огнивото“ и „Мечата кожа“, които разкриват трудностите в любовта на най-силния (това сте вие)!. И двете приказни истории разкриват вашият специфичен начин да изградите стабилна връзка с принцът или принцесата на сърцето си, която вероятно е заключена от страхлив цар в меден замък. Открийте кое ваше поведение ще я доближи до вас https://youtu.be/pWMApVQoCZo

Тази и следващите години ще ви донесат активиране на приятелствата и възможност да работите по проекти.

А в средата на 2025 Нептун в Овен ще ви размечтае до степен да вярвате във своята собствена божествена сила!

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/   https://www.facebook.com/sezamstudio

 

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци
чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

Астрологична прогноза за 2024 година за знака Телец

Четете или чуйте https://youtu.be/iyYpy9PbdNU

Спокойни и уютни Телци, зимата и пролетта протичат за вас отново с добри доходи, пътувания и достатъчно свободно време. И с известен риск от напълняване.

Дванайсетте месеца след юни ще ви донесат нов финансов проект, вероятно свързан с ваш приятел, както 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Организационни неясноти и разбъркани отговорности стават повод да се утвърждавате кариерно.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе нова вяра и духовност,  по-чести срещи с изкуството. Препоръчителни за вас е безвъзмездната помощ за млади, слаби и болни. Ако фирмата ви се преустройва, това ще е благоприятно за вас.

Около 21 април сте смели и вдъхновени от интересни срещи и предизвикателства. Ще откриете нов начин да печелите. Изпробвайте го веднага, като поемете поносим риск, и без да надхвърляте предварително определения максимум! Тези събития ще активират за пореден път в живота ви приказката за „Тримата братя и златната ябълка“ – история за финансовата сигурност на семейството, от което обаче зла ламя е откраднала радостта. Но този път вие ще бъдете подготвени за срещата с Ламята в подземните дворци на несъзнаваното с клипа ми тук (линк)

Годината след 26 май повишава заплащането и печалбите ви.

Седмиците около 3 юни са подходящи за работа и допълнителни доходи, назначаване на нови колеги.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете временни трудности с финансирането на деца, забавления и почивки. Не се изхвърляйте!

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава ще преодолеете споровете кой ще плаща/работи за децата, за славата и за бъдещето и кой ще се забавлява. Обсъждайте редовно, говорете!

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху работата и здравето ви. Не се впускайте в прекалено много курсове и пътувания, които ще ви претоварят.

Тази и следващите години ще ви усилят стремежите към пост и кариера, интересите ви към история, политика и управление.

А края на 2025 Нептун в Овен ще подсили вярата ви в божественото!

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/ https://www.facebook.com/sezamstudio


Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци
чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

 

Астрологична прогноза 2024 Близнаци
Четете или чуйте
https://youtu.be/NpmBsa6CnVg

Информирани и шеговити Близнаци, зимата и пролетта преминават за вас в известно усамотение и дезориентация, вероятно в желанието ви да избистрите следващата си важна и голяма житейска цел. Съзерцавайте я и я мечтайте!

Дванайсетте месеца след юни ще ви донесат бърз растеж и късмет, подобно на 2012. Новите знания буквално валят около вас. Сближавате се с нови хора, които ще ви подкрепят и забавляват. Спортувате.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тръпнете от любов. Творите и културата ви вдъхновява допълнително.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе нов проект, образование или повечко пътувания.

Около 21 април мързелувате блажено в разкош, творите или медитирате.

Около 23 май получавате бонус или повишение.

Седмиците около 3 юни са подходящи за амбициозен проект. Дълбоката първична любов може да ви посети отново, с куфар, преливащ от секс.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете временни трудности с дома и семейството. Точно когато планувате нещо дългосрочно, те ще очакват повече от вас. И не сте в правото си да избирате много.

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава ще преодолеете напрежението семейство-кариера, пари-спокойствие. Тогава ще стане ясно и това кой непрактичен добряк ще получи повишението, признанието и славата като по случайност или с връзки, и кой професионалист ще трябва да работи с екипа без да бъде оценен по достойнство от началниците. Може би сте вие?!

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври дава началото на полугодие пълно с любов, игра с деца, и време за хобита, празници и творчество. За да не изпаднете в конфликт с партньора сее нуждаете от реалистична оценка на парите и времето, с които разполагате.

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще усили стремежа ви към духовни учения, наука, култура, философия и пътувания в чужди страни. Той ще ви постави в изпитанията на вашата приказка – историята за служебните затруднения на малкия Мук, за чието преодоляване можете да чуете тук https://youtu.be/vsO4VGBFc7w

А след юни 2025 Нептун в Овен ще подсили приятелския ви живот за 15 години напред!

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/  https://www.facebook.com/sezamstudio

 

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци
чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

 

Астрологична прогноза 2024 Рак
Четете или чуйте
https://youtu.be/SAkj-60TbJM

Нежни и уютни Раци, зимата и пролетта преминават за вас в новости с партньорите на вашите деца, нови проекти и приятели.

Дванайсетте месеца след юни ще ви донесат досег с богатствата на вътрешния свят, ретроспекция и мечти, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да отложите важни изявления и решения след края на периода. Напрежението между семейство и кариера се регулира бързо с включването на вътрешния ви глас и интуицията, които винаги знаят кое е по-важно точно сега.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе уважение за знанията и опита, нови етапи във вашата кариера, ще ви донесе уважение за всички случай, в които сте мислили трезво.

Около 21 април сте смели и вдъхновени от интересни срещи и приятелства. Променете плановете си, ако го желаете!

Около 23 май получавате възможност за пътуване в чужбина.

Седмиците около 3 юни са сближаване с околните и най-вече партньора, за прошка и нов етап на нежност.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете капризи и верски догматизъм, ваши и чужди. Не следвайте прибързано външните авторитети или учения.

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава ще преодолеете напрежения, вследствие на различия в образование, произход и религия, чрез взаимно уважение.

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху дома, децата и родителите ви. Има вероятност да се впуснете да поемете цялата грижа, да се изнервите от преумора и да избухвате, разрушавайки доверието. Грижете се и за своите цели!

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще усили стремежът ви към близост и споделеност, както и желанието ви да сложите край на всичко неистинско и слабовато, което сте търпели досега. С това той ще подсили и еротично-сексуалния ви живот или проблемите в него, чието разрешение е показано чрез една от двете основни приказки на вашия живот „Снежанка“ – историята за пренебрегнатия родител и любовния триъгълник, повече за която можете да научите тук https://youtu.be/CFpKM_hiGwo  (Вероятно втората важна за вас приказка е „Хензел и Гретел“, приказката за преодоляването на потиснатостта и бедността, тук  https://youtu.be/WVeTBXZzZ4g )

А след средата на 2025 Нептун в Овен ще подсили амбицията ви за участие и принос обществения живот за 15 години напред!

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/  https://www.facebook.com/sezamstudio

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци
чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

 

Астрологична прогноза за 2024 година за знака Лъв

Четете или чуйте тук https://youtu.be/bPn-Pf4pgLg

Силни и смели Лъвове, зимата и пролетта преминават за вас в желание за кариерно развитие и участие в обществения живот.

Дванайсетте месеца след юни ще ви донесат приятелства и вдъхновение за участие в нови проекти, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е важно да правите важни изявления и решения след края на периода. Желанието ви за развитие се противопоставя на нуждата да се вписвате лесно в обкръжението си. Партньорът и хората, които ви обичат ще ви помогнат да балансирате правилно и да искате повече за себе си.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе вяра, духовност и по-чести срещи с изкуство и философия. Препоръчителни е да предадете своя опит и вдъхновение на „ученици“.

Около 21 април сте смели и вдъхновени от вашите финансови идоли и планирате свое предприятие. Така и трябва!

Около 23 май получавате признание и любов.

Седмиците около 3 юни ще ви срещнат с нови, силни и влиятелни хора, които дълго ще останат край вас. Срещата ви ще се случи най-вероятно в приятелското обкръжение или по случайност.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще забавят плановете ви за пътувания или образование, ваши и на близките. Може би някой е неуверен?!

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава преодолеете споровете кой ще работи и печели, за кого ще са парите му, и от друга страна кой ще изгражда и спечели любов и доверие с близките. И разбира се лоялността и сплотяването около общото прекрасно бъдеще ще стопи тези противоречия.

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху административни въпроси, допълнително образование и пътувания. Интересните информации валят чрез новите и стари познати и ще ви привличат силно. Но тъй като близките ви са доста заети и болнави, или пък хитри, често ще ви се налага да ги отменяте в тяхната работа. И договарянето няма помежду ви няма да е лесно.

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще ви донесат ново обкръжение и вероятно нова драматична любов, която ще ви научи какво е да отдадеш сърцето си.

А след края на 2025 Нептун в Овен ще се засили връзката ви с чужди страни, висши училища и духовни учения за 15 години напред!

А дотогава Нептун ще продължи да развива способността ви да обичате и да служите на близките или да се провалите в това – точно както в приказката за „Червената шапчица“, повече за която можете да научите тук https://youtu.be/zQQOXdIADbU

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/  https://www.facebook.com/sezamstudio

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци

чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

 

Астрологична прогноза за 2024 година за знака Дева

Четете или чуйте https://youtu.be/P8oXzzTcJx0

Фини и грижовни Деви, зимата и пролетта преминават за вас с възможности за развитие и пътувания в чужбина, както 2023.

Дванайсетте месеца след юни ще ви донесат нова кариерна цел, авторитет или предприятие, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. ви Изнервя ви напрежението между деца и половинка от една страна, и приятели, бъдеще и независимост – от друга. Съзряването на личната ви философия ще ви помогне да балансирате тези два важни жизнени полюса.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе нова по-дълбока степен в близост и интимност, може да раздвижи наследства, съсобственост и наемни отношения. Не е изключено и да ви постави в центъра на някоя драма.

Около 21 април сте вдъхновени. Пътувате и правите крачки напред с подкрепата на духовните учения и приятелите.

Около 23 май сте влюбени, творите, спортувате и се забавлявате.

В седмиците около 3 юни работата прогресира бързо, напредвате в офиса, заедно с колеги и началници. Здравето ви може да се подобри – използвайте момента за профилактика и лечение.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете временни трудности в отношенията. Покажете уважение към възрастни и началници, поставете граници и нека всеки да си знае мястото! Спазвайте традициите.

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важните изявления и решения след края на периода. Тогава ще преодолеете споровете в отношенията, в които ще изглежда, че вие сте трябва да се съобразявате – като по-неопитни и по-малко закъсали. Не разчитайте на външни авторитети!

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху доходите, разходите и инвестициите – дано да имате планове за тях. Възможно е обаче неочаквани изненади или приятелите с техните семейни проблеми да съсипят плановете и амбициите ви. Работата ви по проекти няма да бъде заплатена както очаквате.

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще задълбочат познанията ви в професионалната и здравната област, особено хармонично през 2025.

А след края на 2025 Нептун в Овен ще подсили вашите психологически и мистични интереси! Можете да се подготвите за този период с помощта на приказката за „Малечко-палечко“ – една от важните теми на вашия живот, която показва как можете да отстоявате правата си пред властни, манипулативни началници или роднини. Вижте я тук https://youtu.be/QkAM2-QaSt8 , а и „Малкият Мук“ с преодоляването на неговите професионални затруднения тук https://youtu.be/vsO4VGBFc7w

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/   https://www.facebook.com/sezamstudio

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци

чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

 

Астрологична прогноза за 2024 година за знака Везни

Четете или чуйте https://youtu.be/WV66keYQpmM

Красиви и приятни Везни, зимата и пролетта преминават за вас в известно усамотение и вътрешна работа.

Дванайсетте месеца след юни свържат с нов учител и ще ви помогнат да определите своя важна житейска цел или кауза, да изберете нов учител/ученик, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Може да изглежда, че вие сте по-уязвимата страна в споровете с околните, в които ще се забъркате, но това всъщност не е така.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе нов съюзник и радост от успехи на близките и децата. Периодът ще активира една от приказните теми на живота ви – Спящата красавица, с нейната прекалена деликатност, която води до зависимост от околните и зацикляне. А кой е начинът й да излезе от тези трудности можете да чуете тук (линк).

Около 21 април ви сте смели и вдъхновени от секс и мистика. Губите нещо, което е „на добре“.

Около 23 май интуицията ви помага в работен план и подобрявате здравето си.

В седмиците около 3 юни творите с пълна сила и се радвате на любов и внимание. Връзката с децата ви вдъхновява.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете работно разочарование и временни трудности с изпълнението на работните задачи. От вас се изисква да учите и да се развивате.

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава ще преодолеете споровете кой каква работа ще върши, и коя грижа е по-важна – тази за здравето, парите и бита, които са в криза, или за грижата за радостта на душата. Откажете се от прекомерни очаквания!

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху борбата ви за успех и лична реализация. Вашите началници и поръчители обаче няма да играят по правилата – поне според вас. Поставете ясни граници и срокове, предвидете и възможностите за предоговаряне на условията във връзка с промени на закона и институциите. Пазете репутацията си и я защитете!

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще ви донесат внимание и ще укрепят вашите позиции в обществото, особено на артистите. Не е казано обаче, че това ще стане по лесния начин. Връзката с децата ви също ще бъде поставена под съмнение, но и ще укрепне с новооткритите по-дълбоки истини. Има риск периодът да активира вашата пожизнена приказна тема „Спящата красавица“, която разкрива изхода от рисковите за вас бездействие, зацикляне и провал –

чуйте тук https://youtu.be/FOxpatixHTg . Или „Пепеляшка“ и „Защо не мога да се оженя?“, както и коя кристална пантофка ще Ви свърже в стабилна връзка – чуйте тук https://youtu.be/6DfDEtZYEbs

А след края на 2025 Нептун в Овен ще ви носи повече обожание или повече лъжи 15 години напред!

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/

https://www.facebook.com/sezamstudio

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци

чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 


    Астрологична прогноза за 2024 година за знака Скорпион

Четете или чуйте https://youtu.be/00QgORB8S8Q

Задълбочени и тихи Скорпиони, зимата и пролетта преминават за вас в удовлетворителни възможности да се грижите за другите и да подкрепяте техния растеж.

Дванайсетте месеца след юни ще увеличат възможността ви за споделяния и сближаване, включително разтърсващ секс, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Работни и здравни напрежения и неясноти стават ваш повод за мобилизация, в която роднините ви подкрепят безрезервно.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе активност и положително развитие на здравни и професионални казуси.

Около 21 април сте смели и вдъхновени от предложенията на околните.

Около 23 май сте влюбени, творите и се забавлявате.

Седмиците около 3 юни са подходящи за отпускане и споделена наслада. Ще имате добра възможност да преработите някой неприятни въпроси от миналото.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете временни трудности с подкрепата към/от деца и забавленията. Подгответе се предварително!

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава ще спадне напрежението между вашата и чуждата любов, между днешния ден и бъдещето, между свободата и децата, предизвикани от неспазени обещания. Бъдете щедри!

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху чуждата работа и здраве. Пътувания и философстване ще ви напрягат.

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще подсили връзката ви с душата, рода и нацията. Но и ще усили борбите ви за влияние с партньора и родителите, изходът от които можете да видите в приказката „Рапунцел“ тук (линк)

А след края на 2025 Нептун в Овен ще подсилва мечтите ви за идеалната работа, или пък разочарования от настоящата и желание да напуснете. Наблегнете на първото!

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/ https://www.facebook.com/sezamstudio

 

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци

чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

 

 

Астрологична прогноза за 2024 година за знака Стрелец

Четете или чуйте https://youtu.be/NCdlGxnxT1k

Амбициозни и мъдри Стрелци, зимата и пролетта преминават за вас с акцент върху професионалното развитие.

Дванайсетте месеца след юни се оглеждайте за нови съюзници и приемайте щедрата подкрепа на околните, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Любов, деца и забавления освежаващо ще объркват програмата ви. Срещайте се с повече хора!

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе много повече любов, игра, забавления и творчество.

Около 21 април сте успешни и вдъхновени до небесата на работното място. Работните ви условия, заплащане и екипировка се подобряват светкавично.

Около 23 май преживявате нежни моменти с най-близките.

Седмиците около 3 юни са подходящи за нови познанства, смях и любов. Излезте навън!

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете временни трудности в отношенията. Семейството ще промени/затегне изискванията си към вас.

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава ще преодолеете напрежението между кариерата и началниците от една страна, и от друга –  спокойствието и подкрепата с близките, които точно тогава ще бъдат лабилни.

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху плановете, проектите и приятелствата. Ще бъдете вдъхновени и млади, но имайте предвид, че прекалено многото ваши странични заетост ще предизвика семейна ревност.

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще усилят стремежа ви към популярност, чужди езици, ще ви подтикват за близки пътувания, разширяване кръга от познати, контакти с братя и сестри. Периодът носи риск от трудности в отношенията. Преодоляването на скрито възгордяване можете да видите в символния прочит на „Красавицата и звярът“ тук https://youtu.be/GuoPDcGm_jw

А след края на 2025 Нептун в Овен ще подсили мечтите за творчество, любов и игра.

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/ https://www.facebook.com/sezamstudio

 

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци

чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

 


Астрологична прогноза за 2024 година за знака Козирог

Четете или чуйте https://youtu.be/s-i8wTcqOsk  

Отговорни и успешни Козирози, зимата и пролетта преминават за вас в общуване и хубави жестове с деца и любими хора, в творчество и забавления.

Дванайсетте месеца след юни ще ви донесат професионално развитие и подобрения на работното място, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава напрежението между семейство и кариера ще се разреши по финансови съображения – както може да се очаква.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе подобрения с дома и семейството – нов дом, ремонт, нов член на фамилията. Имате добри възможности да строите или инвестирате в земя.

Около 21 април ви сте вдъхновени за творчество и любов. Можете успешно да се организирате по спешност за една ранна лятна почивка.

Около 23 май романтично общувате с много хора или пътувате в провинцията.

Седмиците около 3 юни са подходящи за работа и допълнителни доходи, за назначаване на нови колеги и подмяна на оборудване.

През седмиците около 19 август и Коледа ще срещнете временни трудности с общуването с колеги и по работа. Има риск от технически грешки и загуба на информация, забавяне на срокове и плащания!

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава напрежението ев. общуването с братя, сестри, съседи и на пътя ще се разреши като поставите граници и логични правила.

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент положението ви във фирмата и уважението, … което може би не винаги получавате. Бъдете любезни, но отговаряйте на атаките.

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще усилят стремежа ви към финансова стабилност и създаване на ваше предприятие.

А след края на 2025 Нептун в Овен ще подсилва мечтите ви за идеален дом и нежно семейство! И резултатите.

Основната приказка за живота ви е „Тримата братя и златната ябълка“ ( или накратко „Ламята, юнака и царската дъщеря“), но тя не е активна през идните 2 години. Все пак можете да чуете символният й съвет тук. https://youtu.be/DPyt2C9x5fs А вижте за всеки случай и „Снежната кралица“ https://youtu.be/0yfb8MJcQxw

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/ https://www.facebook.com/sezamstudio

 

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци

чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

 

Астрологична прогноза за 2024 година за знака Водолей

Четете или чуйте https://youtu.be/__fdEFVw3_E

Светкавични и дружелюбни Водолей, зимата и пролетта преминават за вас с акцент върху домашна среда и родителството, вероятно в желанието ви да избистрите следващата си важна и голяма творческа цел.

Дванайсетте месеца след юни ще ви донесат любов, забавления и възможност за творчески и сценични изяви, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава ще се успокоите за предстоящите пътувания – ваши и на близки, в страната и в чужбина, които са повод за силни чувства през цялата година.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе възможности за реклама, напредък и в административната работа, или езиково обучение. Мислете за успеха си!

Около 21 април преживявате ентусиазъм за развитието на семейството и дома, Имате възможност да спечелите от земя.

Около 23 май правите подобрения за дома и семейството.

Седмиците около 3 юни са силни за вас във всяка област. Определяйте вие, иначе вас ще ви определят!

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете временни трудности финансирането на деца, творчество, забавления и почивки. Не се изхвърляйте!

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Тогава ще стане ясно кой ще получи интересната поръчка. А за вас най-вероятно ще остане ролята на помощник.

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху секса, споделянето на блага, връзките ви с околните и психичната ви природа. Темата е леко драматична. Научете се да споделяте по-добре от преди!

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще усилят стремежа към борба, успех и водачество. Това ще увеличи активността на основната приказка за вашия живот – „Снежната кралица“, която разкрива изхода от усещането за изоставеност, студ и самота при Водолея. Чуйте го тук https://youtu.be/0yfb8MJcQxw И си спомнете и за „Момче и вятър“.

А след края на 2025 Нептун в Овен ще ви носи поезия, музика и околоселски пътешествия!

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/ https://www.facebook.com/sezamstudio

 

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци

чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

 

 

 

Астрологична прогноза за 2024 година за знака Риби

Четете или чуйте https://youtu.be/KyHiJ90p_3Y

Нежни и спонтанни Риби, зимата и пролетта ще ви донесат още нови контакти, учение и провинциални пътувания.

Дванайсетте месеца след юни са приготвили за вас възможност за придобиване на жилище или дете в семейството/рода, подобно на 2012.

Двете седмици след 25 март са особено емоционални за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. Финансови неясноти и въобще разбъркани отговорности са повод да се спотайвате, но и ви носят възможност да минете между капките.

Пролетно-лятното полугодие след 8 април ще ви донесе надежда да увеличите доходите си. А може би и планове за ваше предприятие, които не са достъпни точно тогава. Препоръчителни за вас е да се грижите за здравето си с ходене, спорт и добавки.

Около 21 април ви сте смели и вдъхновени от пътувания и запознанства. Общувате активно с братя, сестри и съседи.

Около 23 май печелите лесно, забавлявате се.

Седмиците около 3 юни ви дават нови идеи и знания – защото вие се задълбочавате във важните теми.

През седмиците около 19 август и по Коледа ще срещнете временни трудности в отношенията с учители и роднини. Бъдете скромни за себе си и щедри за тях!

Двете седмици след 18 септември са неуравновесени за всички и е препоръчително да правите важни изявления и решения след края на периода. След края на периода ще преодолеете тревожността и изнежеността си. Най-вероятно ще се окаже, че другите са били прави.

Есенно-зимното полугодие след 2 октомври ще постави акцент върху чувствата и споделянията … както и секса. Любимите ви ще имат се занимават с пари и харчене, а вероятно и вие ще харчите за тях.  Ако се появи, ревността ще бъде знак, че някой не се занимава достатъчно със себе си.

Тази и следващите 20 години с Плутон във Водолей ще усилят стремежа към духовни учения, мистика и музика.

А след края на 2025 Нептун в Овен ще ви донесе мечти за финансова стабилност и собствено бизнес предприятие!

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател,

автор на книга и терапия с митове и вълшебни приказки

0877509100,  https://prikazna-astrologia.com/ https://www.facebook.com/sezamstudio

 

Дългосрочните промени 2024-2026 и Прогнозата за другите знаци

чуйте тук https://youtu.be/054MrDNdzug

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *