Седмица на благополучието в края на май 2024

Приятели на звездите, вижте какви дарове ви носи седмицата на щедростта, късмета и благополучието!
+/- 3 дни около 23 май 2024, с благоприятния аспект на Юпитер и Нептун

Аз съм Краси Кирчева, консултирам и преподавам астрология от 18 години, инженер и майка на 3 деца, автор на книга за приложение на митове и приказки за постигане на практически цели. https://prikazna-astrologia.com/

Чуйте статията на видео тук https://youtu.be/KORjm83um24
Четете и тук:

Юпитер е планетния символ на изобилието, културата, науката, и техническия  прогрес, символ също на международната търговия и материалното развитие, особено докато е в земния знак Телец. Нептун е планетата на безусловната любов, музиката и религията. Хармоничният им аспект ще подобри всичко изброено през идната седмици и отчасти през следващите месеци, дори година. По-конкретно:

  • в личен и духовен аспект имате възможност да приемане и прошка за тези, които най-много са ви наранили. Така ще се освободите от необходимостта нови болезнени епизоди да ви предоставят нови възможности за прошка.
  • в битов аспект – можете да получите и да направите подаръци и да си почивате приятно
  • в научен аспект – очакваме изобретения и скорошното им внедряване в производства и блага, за разширяване на пазарите и постигане на финансови резултати. (стоки за потребление, за духовно развитие, духовни институции, медицина) В случай, че подходите нереалистично, има лек риск някои стоки и услуги да претърпят бързо развитие и лек спад.
  • в образователен аспект – благосклонни преподаватели и лесни оценки, сбъркани задачи на конкурсите и риск от използване на технологии за лесни и лъжливи резултати при ученици и студенти (ИИ). Нека технологията бъде инструмент на развитието, а не причина за неговото забавяне. Мечтите им за реализация могат да бъдат двигател на развитие, но и причина да губят интерес към реалните си възможности. Бъдете внимателни.
  • в медицински смисъл – ще се открият и разпространят нови анестезиращи и обезболяващи средства, но и с риск от пр.
  • в здравен смисъл – лекувате се с успех и лесно хидратирате кожата, но и задържате течности и трупате маса. Лечението става и чрез чрез добро настроение.
  • Химическата индустрия ще отбележи нови върхове.
  • Туризмът ще навакса изоставянето си, във всичките му подразделения – развлекателен, културен, образователен, дентален, спортен, музикален, конферентен.

Ресторантьорство и развлечения ще се възстановят значително след пандемията.

  • Винопроизводството ще се развие, а забранените химически стимулиращи вещества ще промъкват по-ефективно през мрежите на институциите.

Ще привлечете към себе си споменатите възможности, като правите подаръци, мечтаете и празнувате живота!

Можете да проверите какво по-конкретно носи за вас този аспект като проверите прогнозата си тук

Общите прогнози помествани в медиите имат 30-40% успеваемост. За вашите важни поводи си направете индивидуална прогноза с над 90% успеваемост. Вижте тук

Годишна прогноза

А най-запалените могат да стартират с заедно с мен работа по своя месечна програма за постигане на своя житейска цел. Вижте тук: https://prikazna-astrologia.com/%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%b2%d1%8a%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d1%81%d0%b8%d1%8f/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *