Седмица на търговски и културен растеж от 31 май

Приятели на звездите, започва седмица на търговски, културен, интелектуален, психологически и духовен растеж с хармоничния аспект на Юпитер и Нептун, както веднъж на 2 години и сега, +/- 3 дни около 3 юни 2024, 03 ч. и 12 мин.

Аз съм Краси Кирчева, консултирам и преподавам астрология от 18 години, инженер и майка на 3 деца, автор на книга за анализ и приложение на вълшебни приказки за постигане на практически цели. https://prikazna-astrologia.com/

Чуйте статията на видео тук https://youtu.be/MdXuVWZHmao

Нека започнем с Юпитер – планетния символ на изобилието, културата, науката и техническия  прогрес, на международната търговия, това, което обществото ни дава наготово – език, цивилизация, законност, пломби, асфалт, училища, техника, международен транспорт. От всичко изброено в идната година с Юпитер в Близнаци ще се развият най-бързо търговията на дребно, езиковите обучения, администрацията и училищата. Моментът е подходящ за започване на дребен бизнес!

Плутон е планетата на истината, несъзнаваното, дълбокото споделяне. Той е и фактора на зачеването и смъртта, властта и големите капитали. Плутон стои във всеки знак по 15 години и сега, отпреди 3 месеца, е в новия си знак Водолей, където чрез градивни кризи ще задълбочава наука (неврология и психология), обществен и парламентарен живот, приятелства, авиация, кино. В изброените области той ще руши, и дори ще посича, неистинското и ще подсилва вярното, истината и живота в двоен размер – само в случай, че бъде открито. Това негово положение ще увеличи още повече влиятелността на социалните мрежи и електронната търговия. Кой още не си е направил сайт – да си направи!

Хармоничният аспект между Юпитер и Плутон ще развие всичко изброено през идната седмица, но и в следващите месеци, дори година напред. По-конкретно:

 • в личен аспект ще получите мощен (и вероятно болезнен) стимул да надскочите манипулации в личните отношения, моделите на власт и подчинение, насилник и жертва. Истината ще направи свободни! И откритостта.
 • в духовен аспект – архетипът на жреца-зрец ще се развива при мнозина, ще се развиват по-бързо интуиция и ясновиждане
 • в битов аспект – ще получите възможности и финансиране за да учите, да подмените автомобил и битова техника, да пътувате по въздух
 • в научен аспект – очакваме много нови изобретения и внедряване на изобретения, в образование, литература, езикознание, транспорт)
 • в образователен аспект – бързо осъвременяване и електронификация на образованието.
 • в медицински смисъл – ще се открият нови неврологични механизми, ще разпространят средства за лечение на мозък, нервна и дихателна система.
 • в здравен смисъл – лекувате се с успех чрез технологии, движение и чист въздух.
 • Авиационната индустрия ще отбележи нови върхове.
 • Туризмът ще навакса изоставянето си, във всичките му подразделения – развлекателен, културен, образователен, дентален, спортен, музикален, конферентен.
 • Ресторантьорство и развлечения ще се възстановят значително след пандемията.
 • Киноиндустрията ще се развие още по-бързо с помощта на психология и технологии. Тя ще оформя представите за света и човека на мнозинството в още по-голяма степен.
 • Астрология, астрономия и космически програми ще намерят финансиране и успех.

Ще привлечете към себе си споменатите възможности, като правите подаръци, казватее истината, четете и мечтаете.
Като празнувате ума!
Или като на 3 юни в 03.12 минути се обърнете към растежа  и истината с думите
„Приемам възможностите за развитие, каляване, задълбочаване и съзряване.“
Празнувайте живота, залагайки на най-важното!

 

Можете да проверите какво носи конкретно за вас този аспект – за вашата зодия и за асцендента ви, в годишната прогноза за различните знаци тук https://www.youtube.com/watch?v=oiNbffVQgT4

Общите прогнози помествани в медиите имат 30-40% успеваемост. За вашите важни поводи си направете индивидуална годишна прогноза с над 90% успеваемост. Вижте тук Индивидуална годишна прогноза /Годишен хороскоп

А най-запалените могат да започнат заедно с мен тренинг със своя месечна прогнозна програма за постигане на своя житейска цел. Вижте тук: Астрологична тренировъчна сесия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *