Астрологична седмична прогноза: 12-18 февруари 2024

Зимни звездички, вижте кратката прогноза в началото:

Понеделник е ден за романтика, прошка и замазване на проблемите в отношенията. Но неуспешно, защото …
Вторник, сряда и събота ще разкрият неискреността. Това са дни за изяснявания и разрушаване на нежизнеспособното, особено във връзките с мъже. Рискован ден за младите мъже, за ескалация на всякакви конфликти, включително и военни. (Марс съвпада с Плутон)
Вторник е труден технически и професионално, носи риск от грешки. Мислете и споделяйте на глас!
Четвъртък се радвате на улеснения в работата, регулиране на отношенията с колеги, лекувате се и намирате подходящи специалисти.
В петък сте засипани от работни идеи и приятелски предложения – изберете първото, новото и редувайте скоростно!
Уикенд: с много страст и драми в любовта. Живейте на макс! Но без манипулации! Ден за изясняване на връзките с жени. Рискован ден за младите жени. (Венера съвпада с Плутон)

 Препоръчително е да започнете седмицата с визуализация завършваща новолунието във Водолей. Преди изгрев в понеделник 7.50 дава мисловно влияние върху годишните новости: инвестиции, проекти и приятелства, и каквото още имате нужда и планувате – според дома, управляван от Водолей при вас. Това новолуние задейства приказката „Момче и вятър“, която пояснява, че бизнес идеите лесно могат да  разпилеят натрупания с много труд ресурс, поне докато не се научите да си служите с тях реалистично и да се пазите от шпионаж. Вижте приказния съвет в плейлист „Приказна астрология“ тук https://www.youtube.com/watch?v=ZTqJtIKAXQw&list=PL-q-v2vplVmzPa6U_3xrklfMpLv6OABoX

Как ще протече празника на любовта и виното тази година? – страстно и драматично. Очаквайте ревност и опити за изясняване на отношенията – възползвайте се и вие като изкажете на глас стари травмиращи спомени и поискате прошка за тях, но без упрек. Искайте, ако държат на вас и ви обичат, да ви се поизвинят лекинко. Направете го и вие! (Особено при планети в първите 3 градуса на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в т.нар. постоянен кръст.)

Седмицата създава предпоставки и за ексцеси в любовта: от страна на мъже, около 13-14-ти, празника на любовта и виното. И от страна на жени около 16-ти. А що се отнася до празника принципно – фокусирайте се върху виното и не го свързвайте с любовта. Първо, защото той води началото си от самоубийство от любов. Второ, защото има по-добри дати за празнуване на любов – при новолунието във Везни 5.10.2024 и на двегодишните съвпади между Венера и Марс.  (Тази година по случайност съвпадът на любовните планети се пада на 22 февруари, но ще бъде в съвпад и с Плутон, планетата на истината, властта, краят и смъртта. Това значи, че по-другата седмица и в идните две години любовта ще наблягаме на откритост и, че ще се разпаднат по-голям процент двойки и приятелства, но други, макар и чрез кризи, ще се задълбочат до степен „докато смъртта ги раздели“.)

Повече за новолунието във Водолей миналата събота
четете в „Годишна прогноза 2024 за България“
тук https://prikazna-astrologia.com/prognozi/
или чуйте тук https://youtu.be/wuLLR2GZWR8

 

Покупки и разкрасяване: вторник е ден на намаленията, но и на заблудите!
Любов и секс: силна секси седмица, но с драма.
Съдружия, съюзи, примирия – смели и бързи във вторник и сряда.
Сделки: понеделник и вторник създават неясноти.
Работа, учение и администрация: недобре вторник, чудесен четвъртък.
Пътувания: рисков петък!
Общество и политика: риск за мощни конфликти в средата на седмицата.Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) до петък 17 ч. първа четвърт – сила и наивност, а след това – втора четвърт с зрели действия. (Петък следобед е напрегнат.)
Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.
Часове на зацикляне – Луна без курс:  понеделник 14.30-15.30 ч., сряда 12.20-15 ч., петък 17-21.40 ч.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Амбициозни Овни, понеделник ви пързалят. Вторник и сряда любимите ви проверяват, разнищват и може би отхвърлят. Петък и събота вие им го връщате. Ако издържите заедно до края на другата седмица, вероятно ще сте заедно идните две години.

Практични Телци, в понеделник мечтаете прекалено и харчите. Вторник и сряда възниква ситуация, в която авторитетни личности подлагат на проверка мнението си за вашия успех, принос и лоялност. Имате нужда от смяна на посоката. А в петък и събота и вие се съмнявате, че заслужавате уважение. Открийте кое е най-добро за колектива и не жалете усилия за тази цел!

Весели Близнаци, във вторник сте странно уморени – старайте се докрай! Във вторник и сряда има риск вашите вярвания да бъдат нападнати и разбити на пух и прах.  А в петък и събота пък има риск да се откажете от свой идол и да се почувствате омърсени. Не изхвърляйте и бебето с мръсната вода!

Уютни Раци, в понеделник ще е най-добре е да наблегнете на секс. В противен случай да ви отнемат споделена собственост или наследство. В петък и събота отново секс – или може да ревнувате силно. Казвайте на глас най-дълбоките истини за взаимоотношенията и любовта, до които имате достъп!

Наперени Лъвове, в понеделник участвате в работно объркване – възможна полза е сближаването. Във вторник и сряда приятелства и съюзи, в които участвате могат да се разклатят силно. Не си придавайте прекалена важност, защото ще изгубите ценни хора. Казвайте истината! В петък и събота ревнувате и ви ревнуват, и не без основание. Може би напоследък сте се налагали прекалено.

Фини Деви, понеделник се радвате на обич или поне красиви преструвки. Във вторник и сряда сте обект на нападки на работното място. Запрятайте се здраво и намерете зрънцето истина в критиките.  В петък и събота намирате начин да харесате новите методи на работа с помощта на подкрепата на колеги от женски пол.

Справедливи Везни, в понеделник живеете с емоцията на работното място. Във вторник и сряда сте ярки и вдъхновени за творчество, и срещате подкрепа на солена цена. В петък и събота ви се услажда вниманието, което получавате за творенията си.

Тайнствени Скорпиони, в понеделник партньорът ви получава подкрепа и облаги от снизхождение. Във вторник и сряда щурмувате дома, кухнята и любовта на роднините по начин, който може да бъде объркан с атомна война. По-добре капитулирайте и се предайте на любовта без условия! В петък и събота наистина трептите за семейната любов, а и тя – за вас.

Дръзки Стрелци, в понеделник има риск да харчите излишно от сантимент. Може да е чудесно! Във вторник и сряда новините са стремглави и може би малко страшнички, но в петък и събота острите ръбове се изглаждат и става ясно, че трябва да чуете и съобщите на околните и добрите новини.

Стабилни Козирози, в понеделник получавате комплименти. Може да се окажат ласкателства. Във вторник и сряда изникват неочаквани разходи – може и да са инвестиции, но и загуби. В петък и събота обаче намирате начин да спечелите необходимото за покриването им. Огледайте се за подкрепа от любими хора!

Дръзки Водолеи, в понеделник заделяте някой лев за благотворителни цели. Във вторник и сряда става ясно кой е най-умния и най-добрия – това сте вие! И най-контролиращият – това също сте вие. В четвъртък всичко е спешно и сте много напрегнати. Внимавайте на пътя. В петък и събота ви отдават почитанията си и ви следват, дори и у дома. Отпразнувайте го!

Гъвкави Риби, тази седмица сте особено хлъзгави. Бъдете по-сериозни и не се отпускайте прекалено. В понеделник харчите за други.

Във вторник и сряда лежите и мечтаете – по-добре да го направите навреме с книга и музика, отколкото с грип. В петък и събота ви ви придърпват да вършите чужда работа и да се забавлявате отделно от половинката си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *