Семейна констелация „Аз, моето семейство и архетиповете-богове“

Връзката с корена дава сила! Семейната система дава живот!

„Вашият корен на живота“ ви захранва всяка секунда със сила от „душата на вселената“ чрез двата си коренови клона – душите на вашата майка и вашия баща. Дори да не сте ги виждали скоро, дори вече да не са живи, дори да сте скарани от десетилетия, душите ви се обичат както в мига, когато сте заченати. Душите принципно не са отделни – те са слети в значителна степен като възелчета в мрежата на магнитното поле! Само искрите на съзнанието са отделни за хората, душите са слети.

Семейни констелации или „подредби“ ( констелация буквално означава съзвездие или построение, в смисъл на съзведие от души, група души) е метод за работа с несъзнаваното с цел подобрения в различни странни на живота – отношения, любов, здраве, благополучие, успех. методът съществува неезависимо на поне 3 континента и част от най-древното културно наследство, като в конкреетния случай в България той е пренесен от ученици на франзузина Идрис Лаор и немеца Берт Хелингер, посветени в метода в различни страни от Близкия изток. Това е групов, ролеви метод.

Звездите-планети-арпетипове-богове могат също за да бъдат поставени в констелацията ви от Краси Кирчева, като вид ваши прародители, за излекуват наранените чувства – ваши и на вашите предци. Защото семейството като цяло също може да се отнася с почит и любов или без към архетиповете-богове. И във втория случаи някои от тях няма да могат да ви дадат своите дарове.

Ако се държите здраво за родителите си, отнасяйки се почит и любов, както и те – за техните предци, всички вие ще сте задоволени и на сигурно място в семейния ви ред-род назад чак до Източника. В такъв случай ще се справяте с предизвикателствата на живота и ще живеете относително здрави и в хармония. Душите на предците, присъстват във вашето поле, независимо дали са живи или не, дали някога сте ги познавали или не. Всяко непреработено страдание остава в системата на рода, както дарбите и наследствата. Някой от потомците го поема и преживява отново за да се справи с него – от любов към предците!

Терминът констелация означава Съзвездие – душите на хората от вашето семейство блестят заедно, като звезди!

Семейните констелации са насочени към възстановяването и хармонизирането на психологически връзки в семейството, рода и дори нацията, благодарение, на което се наблюдават множество разнообразни подобрения, както при човекът, за когото се построява констелацията, така и при участниците в нея.

Само за 20 години методът се разпространи в цяла Европа заради бързото си действие. Той работи чрез:

  • група участници, които да се вчувстват в усещанията на членовете на вашата семейна система
  • даване на представителства по избор на клиента (подобно на роли, но без думи)
  • разполагане на участниците в пространството от клиента – първо подреждане
  • съобщаване на усещанията от представителството при първото подреждане
  • реплики и жестове, дадени от констелатора с цел хармонизиране на връзките
  • създаване на нова подредба на представителите, която подобрява усещанията на представителите

С цел съхраняване на емоцията и импулса на процеса, случващото се в сесиите не се разказва 2 години.

Лекуването на душите е групов процес. Човек е щастлив, когато и околните са щастливи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *