Семейна констелация „Аз, моето семейство и архетиповете-богове“

Родителите и семейната система дават живот!

Връзката ви с вашия корена ви дава достъп дп блага, сила и благополучие!

„Вашият корен на живота“ ви захранва всяка секунда със сила от „душата на вселената“ чрез двата си коренови клона – душите на вашата майка и вашия баща, и на техните предци зад тях. Дори да не сте ги виждали скоро, дори вече да не са живи, дори да сте скарани от десетилетия, душите ви се обичат както в мига, когато сте заченати.
Човешките души не са отделни, а слети като възелчета в плетка или точките на магнитното поле!
Само искрите на съзнанието и духа са отделни.

Семейни констелации (англ.“подредби“)  означава съзвездие или построение, в смисъл на съзведие от души, група души. Методът работи с несъзнаваното и води до подобрения в отношения, любов, здраве, успех и благополучие. Методът съществува независимо на 3 континента и е част от най-древното културно наследство, като в конкретния случай в България той е пренесен от ученици на франзузина Идрис Лаор, немеца Берт Хелингер и италианеца Лорензо Капрезе. Това е групов, ролеви метод.

Терминът констелация означава Съзвездие – душите на хората от вашето семейство блестят заедно като група от звезди!

Ако се държите здраво за родителите си, отнасяйки се към тях с любов и почит, както и те за техните предци, ще бъдете задоволени и спокойни. В такъв случай ще се справяте с предизвикателствата на живота и ще живеете относително здрави и в хармония.

Звездите-планети-архетипове-богове могат също за да бъдат поставени в констелацията ви от Краси, като вид ваши прародители, за излекуват раняващите ситуации и чувства – ваши и на предците. Семейството като цяло също може да се отнася със или без почит-любов към архетиповете-богове. И във втория случаи някои от тях няма да ви дават своите дарове.

Семейните констелации  хармонизират психологически връзки в семейството, рода и нацията. Наблюдават сее множество подобрения както при човекът, за когото се построява констелацията, за близките му и при участниците в нея.

Само за 20 години методът се разпространи в цяла Европа заради бързото си действие.

 

 

Как се прави констелация:

  • клиента-търсещ заявява желанието си за работа и попълва въпросник 1-3 седмици по-рано
  • в предварителен разговор с констелатора се обсъждат отговорите от въпросника и се определя тема
  • група участници се събират в определен ден в атлие „работилница за констелации“
  • клиента избира от участниците представители (подобно на роля, но почти без думи) за своите роднини, здраве, любов, пари, титла и т.п по избор на констелатора
  • клиента разполага представителите в пространството – първо подреждане
  • предтсавитеелите съобщавант усещанията от от първото подреждане
  • реплики и жестове, дадени от констелатора с цел хармонизиране на връзките
  • създаване на нова подредба на представителите, която подобрява усещанията и дава повече сила

Правила:
За представителите и наблюдателите:
да мълчат, да не съветват, да не разказват нищо от чутото, видяното и преживяното. Могат да разкажат само принципно, „Участник усещаше какво чувстват близките на непознат и болките им, и с кратки думички нещата се подобриха“. Без „думичките“ и без имена и без събития!
За клиента, т.е. човека, за когото се прави констелацията:
с цел съхраняване на импулса и процеса, случващото се в сесиите не се разказва 2 години, с изключениее само на терапевт и хомеопат, или само името-тема на констелацията – за близки. Следващата тема може да с работи след 2 месеца. А о същата тема отнова – след 1-2 години.

Лекуването на душите е групов процес. Човек е щастлив, когато и околните са щастливи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *