Астрологична седмична прогноза: 22-28 април 2024

Пролетни звездички,
очаква ви работна седмица с професионалните страсти. Желанията ви са градивни, само трябва да не бързате и да контролирате страха от бедност и мизерия в средата на седмицата. Нещата ще потръгнат по-бързо с излизането на Меркурий от ретроградна фаза в петък. Не допускайте вреди между колеги!

Пълнолунието в сряда в 02.48 ч. ви дава възможност в идните две седмици да се сближите с любимите си хора и да се грижите за тях. (Бик-Скорпион)
В петък Меркурий ще възвърне правия си ход (26-ти април). Ключовете, писмата и документите ви обикновено ще бъдат на мястото си.
Уикендът е време за пълно отпускане, музика, благотворителност или вършене на услуги.
(Марс съвпад Нептун)

Покупки и разкрасяване: ви привличат мощно цяла седмица.
Любов и секс: също.
Съдружия, съюзи, примирия:  без особена даденост.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: още забавяния до петък.
Общество и политика: заплаха за протести в средата на седмицата.
Оплождането е затруднено 26-30 април.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) до вторник втора четвърт и усещане за ползотворни усилия.  А след сряда трета четвърт и желание за укрепване на постигнатото.
Луна без курс и часове на зацикляне:  вторник 02.20-18.20 и неделя 10:30 – 12:40 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Бързи Овни, седмицата засилва желанието ви за подобрение на заплащането и работните условия. Пълнолунието в сряда ви поставя във финансово колебание. А уикендът ви кара да раздавате време и енергия за изящни каузи. Не съжалявайте!

Уютни Телци, седмицата ви поставя в ситуация, наситена с любов и творчество. Играйте по правилата! Пълнолунието в сряда ви потиква да изпъквате за сметка на близките – помогнете им в друго. А уикендът е чудесен за вас с приятелство и вдъхновение за нови, много интересни неща.

Весели Близнаци, тази седмица се грижите за разбирателство и взаимопомощ. Пълнолунието в сряда дава началото на две седмици, в които работите и поддържате здравето, включително на близките. Уикендът ви потиква несъзнавано да измествате вашите началници и родители – стойте си на мястото, спазвайте йерархията!

Нежни Раци, цяла седмица да планувате приятни пътувания. Пълнолунието в сряда вгорчава развлеченията ви, напряга децата ви и техните близки. Уикендът ви демобилизира – може би трябва да преосмислите авторитетите и целите си, техния морал, а и постижимостта им. Мечтите могат и да тровят!

Силни Лъвове, седмицата ви амбицира за покупки и увеличение на заплата/доходи – бъдете внимателни, субективно е. Пълнолунието в сряда ви разкъсва между нуждите на дома и офиса за цели две седмици напред. А уикендът успявате да разкриете чувствата и истината си. Ако не – чака ви малко драма!

Фини Деви, седмицата ви помага да правите много смели планове и да започнете действие. Пълнолунието в сряда напряга с нуждата да пътувате и да учите повече. А уикендът ви поставя в центъра на интрига, която е текла невидимо предните дни. Лекувайте я с романтика и прошка!

Справедливи Везни, седмицата ви помага да споделяте време и чувства с близките, подпомага духовното ви развитие. Пълнолунието в сряда усложнява работната обстановка за две седмици напред. А уикендът ви поставя насред собствените бакии – работете залудо!

Тайнствени Скорпиони, седмицата ви носи прекрасни възможности за учение и общуване. Пълнолунието в сряда ви поставя в ръцете на партньора идните две седмици – подкрепете го и искайте неговата подкрепа за друго. А уикендът ви дава чудесни възможности за почивка, флирт и развлечения. Не замазвайте проблем в любовта, ако го има!

Дръзки Стрелци, седмицата ви дава възможност да изчистите работни проблеми и да повишите качеството на продукта си. Пълнолунието в сряда ще постави начало на седмици, в които ще трябва да помагате на колеги и близки. А уикендът ви сближава с родата – намерете начин да поприказвате с на всички!

Стабилни Козирози, седмицата ви донася творческа амбиция, възможности за действие и налагане. Пълнолунието в сряда дава начало на две седмици, в които често ще трябва да се съобразявате в интересите на деца и любими хора. А през уикенда планувате пътувания и четете много!

Независими Водолеи, седмицата ви помага да изгладите напрежения между семейството и интимния партньор, правите подобрения в дома. Пълнолунието в сряда е показател, че следващите две седмици ще се преуморявате. А уикендът дава знак за непланирани разходи или благотворителност.

Гъвкави Риби, седмицата ви носи много срещи запознанства и разбирателство. Пълнолунието в сряда дава началото на две седмици, в които не е лесно да учите, да пътувате и да планувате пътувания – а такива вероятно ще има. Планирайте преди сряда и бъдете готови за изненади. А уикендът ви помага да се наложите с хитрост и с доброта и да получите мечтаното.

Илюстрация: ИИ, Анри Матис и кРаси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *