Астрологична седмична прогноза (29 януари 2024)

Звездички земни, началото на новата седмица разравя жаравата на стари конфликти, включително професионални. В понеделник само на думи, а след това в действия и кавги. Идните 2 седмици човешките отношения ще се поставени на изпитания. Необходимо е да видите какво стои зад тях. Зад проблема ви се крият неразпознатите досега дарове – сила и свобода. Действайте!

Понеделник е ден за съюзи, подаръци и щедрост.

Вторник е ден за бурни емоции относно сила, власт, стаен гняв.

Петъкът ще заглади положението с фон дьо тен.

Големи разкрития и важни договорки можете да правите в неделя вечер и след това, но ще е по-добре да изчакате известно успокоение. (при планети в средните градуси на Овен, Рак, Везни, Козирог (кардинален кръст).

Отделно от това, за хората с планети в ранните градуси на Везни, Близнаци, Овен и Стрелец, седмицата отново може да донесе бързо развитие, в домовете въпросните планети.

Уикенд: с откровения и кризи – дано да бъдат градивни.

 

„Годишната прогноза 2024 за България“, „Прогнозата за всички зодии“ и „Дългосрочната прогноза 2024-2026“ четете тук https://prikazna-astrologia.com/prognozi/ или вижте тук https://youtu.be/wuLLR2GZWR8

 

Финансови възможности, покупки и разкрасяване: понеделник.

Любов и секс: понеделник и събота.

Съдружия, съюзи, примирия – относително добра седмица, без четвъртък.

Сделки, и любовен живот са справедливи, престижни и удовлетворителни за всички.

Работа, учение, път и администрация: с успех в понеделник. Големи промени и дори шок в началото на по-следващата седмица.

Плодотворни и сръчни дни – по-скоро няма. Романтичен петък, неделя с крайности, провокации и откровения.

Общество и политика: спорове и конфликти в началото на седмицата. Неделя и след нея – скандал.

Фаза на Луната (показател за психо-телесния тонус) до събота 03ч. трета четвърт – с амбиции и умерен тонус, а след това – последна четвърт с понижен тонус, чувствителност и относителен песимизъм.

Меркурий, Венера и Марс се движат директно напред.

Часове на зацикляне Луна без курс:  вторник 01-10ч., петък 11-22.40, неделя 05-8.30 ч.

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Амбициозни Овни, началото на седмицата ви учи да се борите за уважение и положение. Пазете доверието и близостта. (Финансите са допълнителен стимул.) Петъка ще е „дъждовен“ професионално, но пък ще си общувате сърдечно с колегите. А неделя променя плановете ви за бъдещето с поредица от изненади.

Заможни Телци, в понеделник имате късмет и сте вдъхновени за бързи действия и развитие. Бъдете внимателни, защото има значим риск неяснотата за отговорностите да ви попречи. В събота се развличате и борите за вниманието на любимите хора. А неделя вечер изгражда мнение за недостатъците в управлението или в отношенията ви с колектив и началници. Истината ще се окаже по-лесна от увъртания.

Весели Близнаци, понеделник и вторник ви карат да избирате между своя интерес и този на околните. Балансирайте воля и знания. Петък разбърква настроенията на работното място. В неделя искате много повече и получавате шанс за бързо развитие.

Уютни Раци, в понеделник сте напрегнати и чувствителни в своята зависимост от околните – можете да им помогнете като подкрепите вярата им в бъдещето. В петък мечтаете сладко с половинката. В неделя вечер се размества матрицата на близостта и споделените енергии, идва време за секс и откровения.

Топлосърдечни Лъвове, в понеделник и вторник откривате отчуждение с близките, причинено от разлики в образование и убеждения. Общите задачи, които ви предстои да изпълните, са вече належащи и спешни и рискът от конфликти расте. Петък ви успокоява с грижите, които давате и получавате от най-близките. В неделя вечер ви подготвя за драматични обяснения и новини.

Фини Деви, понеделник и вторник носят финансови и емоционални напрежения с най-любимите ви хора. Големите ви очаквания ще утежнят положението. (вкл. ревност) Ако сте объркани – представете си граничните състояния в двете противостоящи тенденции, „земя“ и „вода“. Петък в сгрява сърцето ви с красота и любов. Неделя вечер стартира нов етап изпитания на качеството на труда ви.

Красиви Везни, в понеделник и вторник семейството поставя под въпрос правото ви да се борите за себе си. Препоръчително е да обърнете внимание на техните забележки. Петък ви носи професионално и семейно удовлетворение. В неделя трябва да се подготвите за творчески, детски и любовни изненади на идната седмица.

Тайнствени Скорпиони, началото на седмицата ви затруднява с организационен и транспортен хаос, партньорите не ви подкрепят, и дори се майтапят с вас и съперниците ви. В петък се развличате и преодолявате противоречия. А в неделя се настройвате за приближаващите емоционални и семейни бури – изтъкването на истината ще ви направи силни и свободни … малко по-късно обаче.

Дръзки Стрелци, в началото на седмицата сте нервни. Налага се да се откажете от плановете да харчите и да се забавлявате, тъй като изникват спешни разходи, а и работата има нужда от цялото ви внимание, поради изненадващи промени. В петък сте спокойни у дома. А в неделя се подгответе за необходимостта да четете, пътувате и обсъждате сложни и напрегнати казуси.

Мъдри Козирози, началото на седмицата ще работите напрегнато у дома и в офиса. А напъването да остане време и за почивка с любимите ви хора и занимания напряга ситуацията. В петък сте разговорливи, весели и можете да се запознавате с нови хора. А неделята ви подготвя за нови рисковани финансови операции.

Дръзки Водолеи, в началото на седмицата отново се опитвате да популяризирате знанията и убежденията си, в ситуация на скрита съпротива или безотговорност при околните, … близките също не ви окуражават. Открийте правилната форма за представяне на информацията. В петък получавате и правите подаръци. В неделя избухвате словесно – нека да е в творческа и градивна посока.

Мистични Риби, в понеделник и вторник се нарушават равновесието между дадено и получено. Плановете се променят в последния момент и ситуацията се усложнява допълнително от подмятанията на околните. В петък сте вдъхновени от срещи с приятели. А в неделя се подготвяте за нови мистични висоти, които ще покорявате идните години … или пък разкривате интрига.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *