Астрологична седмична прогноза, 4-10 декември 2023

Коледни звездички, очаква Ви една безметежна седмица.

Пълнолунието идния понеделник  е показател за предстоящ уикенд с повишена чувствителност, но и силно намалена способност за действие. Битовите задачи ще изостават. Ще ви спорят:

– коледните подготовки, в случай, че не изискват големи разходи

– духовно развитие

– празненства

– културни събития, като панаира на книгата в НДК … където ще се продава по изключение и чудесния коледен подарък, книгата „Приказна астрология“, с която човек сам лекува съдбата си, на щанда на издателство „Шамбала“

Съботния ден е успешен за завършващи дейности и приключване на задачи, и за диета – тогава е екадаши.

Финансови потребности: Понеделникът и средата на седмицата дават възможности за харчене, за най-необходимото. Петъкът ни дава и разкош. Но в неделя се очаква относително недобро покриване на разходите и незадоволена потребност от красота и лукс, особено, за везни и телци.

Любов и секс: събота и неделя ще донесат недоверие, но страстта принципно ще се вихри, защото Венера влезе в Скорпион.

Плодотворни и сръчни са дните сряда, четвъртък и петък, във всякакъв смисъл, дори за пазаруване и хранене.

Луната е в последна четвърт след вторник и ще ни носи засилена нужда да общуване с близки, възможност да помъдряваме и да лекуваме болките на миналото чрез прошка за себе си и за другите.

Другата сряда, 11 декември, Меркурий става ретрограден – издърпайте наред по-важните задачи!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Бързи Овни, тази седмица вашия управител Марс няма аспекти и с това показва, че при вас не се очакват особени промени. Няма изглед за предстоящи борби и битки. Сряда е ден за споделяне, включително на тялото и ласка. В петък можете да се надявате на признание от колеги и началници, особено ако сте по-усърдни от обикновено.

Уютни Телци, началото на седмицата ви носи възможност да изпъкнете пред близки и далечни с вкуса и културата си. В тези дни можете учите най-важното – четете повече. Можете да се освободите от задържаните течности, ако намалите приема на соли. Неделята е успешна и много комуникативна – излезте сред хора!

Весели Близнаци, средата на седмицата ще ви донесе съсредоточаване в работата и възможност да изпъкнете сред колегите и пред началството. Петъчния ден ви разнежва, включително и в леглото. Неделя ви носи колебания в това: чия работа да свършите първо – вашата или на закъсалите, коя грижат да дадете по –спешно – душевна или практиче0ска.

Мили Раци, в началото на седмицата се активират вашите приятели с подаръци и любопитни информации. Можете да пътувате или да прекарате повече време в интернет и по улиците. Сряда и Никулден са повод за празненства и мили жестове. Петък очаквайте от половинката и околните въобще, много приятни изненади, въпреки че очевидно нямате рожден ден. И коледното парти ще свърши тази работа.

Бляскави Лъвове, понеделникът носи късмет и любов, но по-скоро на близките ви. Коледните покупки и подаръци може би ще се насочат по-скоро към дома ви, отколкото към самите вас. Сряда е секси ден, за флирт и чувствени споделяния с роднини. Колеги и началници ви подкрепят и постигате много заедно в петък – можете да получите по-приятна задача или нов инструмент.

Трудолюбиви Деви, понеделник и вторник са определящи за вашите каузи и планове. Приложете в действие смелостта, която сега е с вас! В сряда можете да очаквате полезно познанство, среща или информация – дръжте си отворени очите и ушите! Петъка е прекрасен с щедро предложените за вас професионални и културни развлечения, любов и игри. Колегите ще ви признаят, коледното парти ще ви изпълни с оптимизъм.

Елегантни Везни, идва седмица за харчене, без неделя! Понеделникът е много чувствен и секси за вас. В началото на седмицата колегите са на ваша страна, и работата в офиса върви като добре смазан механизъм. В петък можете да очаквате премии или да преговаряте успешно за повишение на заплатата. Неделята няма да ви донесе желаното, поне в случай, че не се целите по-високо. Информирайте се по-добре и бъдете щедри и амбициозни.

Опасни Скорпиони, започва месец, в които любовта е с вас, докато Венера в е във вашия знак. Ще наслаждавате на живота, и ви очакват по-големи приходи. В началото на седмицата изпъквате с топло сърце и лично творчество – и микрофонът е ваш, и светлината на проекторите! Възползвайте се. В петък общувате чудесно с избраните от вас хора, любими и приятели.

Независими Стрелци, понеделник е ден, който усилва страстите ви – особено за по-интересни работни задачи, повече права в колектива или по-висок пост. Може и да ви се получи! Роднините ще ви подкрепят, както и вие – тях в сряда. Петък ви носи премия или добра покупка, включително инструменти, здравословни неща. Неделя ви поставя в напрежение – по битов или здравен въпрос, пазете резерви от време и пари за случая!

Съвестни Козирози, началото на тази седмица укрепва самочувствието ви с многото добри постижения, които отбелязвате. Сряда администрация и срещи ви носят постижения. Петъкът е ден, в който можете да се изявите чудесно и да празнувате. А неделя носи напрежения в живота на вашите деца и приятели, ограничава свободата ви, стиснато и неуважително.

Оригинални Водолеи, началото на седмицата ви носи признание от колеги и началници. Може би ще имате и късмета да поемете интересна работна задача, в случай, че избегнете критично отношение. В сряда можете да пазарувате, а в петък – да споделите приятни и нежни изживявания с роднините. Неделята не е спокойна – напрежението между трябва и „искам да си почина“ няма да ви остави на мира, нито вас ноти близките ви.

Романтични Рибки, понеделник и петък са късметлийски дни за работа, администрация, веселби, покупки и разходки, администрация и пътувания. Сряда ви вдъхновява с изкуство и духовност, дори решава избор, който трябва да направите скоро. Неделя

Общата „Астрологична седмична прогноза“ е вашата първа стъпка към подготовката за иднита седмица, а годишната индивидуална прогноза и „месечната астрологична тренировъчна сесия“ могат да дадат на най-залапените от вас 90% конкретика.

Приказна астрология: Юздите на небесните коне

Годишна прогноза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *