Астрологчна седмична прогноза: 24-30 юни 2024

Летни звездички, започва свежа седмица, в която се радвате на любов, работа, учение и пътувания. Относително лесно можете да се доберете до всички документи, които ви интересуват.

В дните до сряда ще имате възможност да свършите много работа по стандартния начин, а по оригиналния – в петък и събота! (Меркурий ще премине в тригон Сатурн Риби и после секстил към Уран в Бик/Телец)

В четвъртък, петък и събота любовта е сладка, намирате я и обменяте с вашите хора. Жените са нежни и уютни, а мъжете – галантни и грижовни.
Започва процес на регулиране на връзките. Веднъж на всеки два месеца Венера е в хармонична връзка с Марс, но този път те имат и подкрепата на Сатурн и Уран през идната седмица – някои ще изберат брак или друг вид ангажимент във времето и обществото.
Други ще наблегнат на крепко приятелство, грижа за малки деца и творчески планове.
Някои ще получат и двете!
А този клип ще ви разкрие какво ви липсва за ви приемат за семейство и брак „Пешеляшка“ или коя кристална пантофка ще ме свърже в стабилна връзка

Сатурн спира в събота и от четвъртък до неделя и козирозите общественият живот ще преживеят известен застой.

Уважението и доверието преживяват бурен растеж.
Любов, покупки и разкрасяване: чудесни възможности от сряда до петък.
Любов и секс: също.
Съдружия и съюзи, примирия:  открити и надеждни, с перспектива да стана дългосрочни.
Работа, път, учение, техника, договори и администрация: прекрасни и човечни
Общество и политика: седмица на обществената администрация, време чудесно за регулиране на образование и транспорт
Оплождането: успешно цяла седмица
Забременяване: също

Фаза на Луната: (като показател за психо-телесния тонус) стабилизираща и натрупваща трета четвърт до 01 ч. събота, когато с два часа напрежение започва последна четвърт, подходяща за равносметка и оттегляне.
Луна без курс с часове на зацикляне: сряда 1.30-9.10 и неделя 08-15 ч. Не започвайте нови дейности, довършвайте вече започнатото!

–––––––-

Проверете за двата си най-важни знака –  зодията и асцендента!

–––––––-

Честни Овни, вторник и сряда се радвате на споделяния и романтика, а работите въпроси с уреждат от самосебе си или пък на приятелска основа. В четвъртък, петък и събота любовта ви намира в семейна атмосфера. В петък и събота са вашите дни за домашни покупки и грижа за роднините.

Уютни Телци, вторник и сряда ви носят необходимата информация и контакти, пътувания и приятелства текат в голяма хармония. В четвъртък, петък и събота любовта ви се усмихва от автобуса или перона на влака, среща ви на улицата. Близки и познати са неочаквано весели и благоразположени. В петък и събота учите и напредвате бързо, откривате информации важни за бъдещето.

Сладки Близнаци, вторник и сряда са вашите дни за печалби и покупки, случайности и хора ви помагат. В четвъртък, петък и събота любовта ви е нежна и практична. ( леко разфокусирано може да хвърляте поглед и в страни) В петък и събота отново сте бързи и успешни, особено на работна вълна!

Уютни Раци, вторник и сряда мечтаете за пътувания, правите резервации. В четвъртък, петък и събота сте особено красиви и привличате околните за флирт и разговори. В петък и събота се активират връзките ви с приятели, правите планове за бъдещето и децата.

Артистични Лъвове, вторник и сряда ще засилят стремежът ви към общуване, романтика и духовност. В четвъртък, петък и събота любовта се разкрива пред вас с тайнственото си лице, или пък в обществото. В петък и събота ви се работи и намирате начин да постигнете много и да се покажете в най-блестящата си форма.

Деликатни Деви, вторник и сряда са ваши дни за срещи и активно общуване, споделяния, планове и съвети. Приятели и партньор са на ваше разположение. В четвъртък, петък и събота любовта ви се усмихва от приятелската или университетска скамейка (иначе казано „пейка“ J). В петък и събота отново сте на работа вълна и откривате нещо, което ще ви изстреля светлинни години напред.

Красиви Везни, вторник и сряда се занимавате с вашия образ пред обществото с голям успех. В четвъртък, петък и събота любовта ви намира в лицето на ваши почитатели/последователи на работното място. Сексът също е на висота. В петък и събота отново сте на работна вълна – ако не в офиса, ще намерите какво да майсторите у дома или пък полезната страна на почивката.

Магнетични Скорпиони, вторник и сряда ви разкриват посоки за развитие и пътувания. В четвъртък, петък и събота околните са активни към вас – не се тревожете, а използвайте енергията на тези дни за да активирате връзките и за повече споделени преживявания. В петък и събота отново култура и развитие ви сюрпризират с нови върхове.

Прогресивни Стрелци, вторник и сряда се занимавате със споделянията и връзките в семейството и дома, майсторите и ремонтирате. В четвъртък, петък и събота любовта ви намира по д формата на услуга или … секс. В петък и събота отново се грижите с признание за близките или за бита.

Достойни Козирози, вторник и сряда администрация и пътувания ви радват с успехите си, удовлетворени сте от изборите си и общувате с много хора. В четвъртък, петък и събота любовта и радостта ви намират под формата на почивка, флиртове и игри с деца. От четвъртък до неделя сте леко пасивни и обезверени – Сатурн става ретрограден.

Свободолюбиви Водолеи, вторник и сряда са вашите дни за работни успехи, печалби, покупки и колегиален живот. В четвъртък, петък и събота любовта ви намира под формата на услуги и семейни споделяния. В петък и събота отново сте вдъхновени за работа и семейни пътувания, но внимавайте за избраната посока – може да се окаже, сте вървели срещу дългосрочните си планове и финансова политика.

Нежни Риби, вторник и сряда за ваши дни за успех и признание в офиса – дори приятелите ви ще чуят за това. В четвъртък, петък и събота празнувате и се радвате на живота. В петък и събота лъчите на слънцето отново ви напичат и край басейн или бряг – харчите с кеф парите и времето си на тази земя.

Астролог: Краси Кирчева, 0877509100
консултант и преподавател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *