Дългосрочна астрологична прогноза 2024-2026

Дългосрочни прогноза за развитие на общества и пазари 2024-2043
Предупреденият е наполовина подготвен!

Вижте какви са основните новости в светкавично променящия сe период 2024-2026 г.
или чуйте в клипа https://youtu.be/054MrDNdzug

Новини от Плутон – тенденция за идните двайсет години

Плутон ще пребивава в новия си знак – Водолей, 2024-2043, след 21 януари с изключение на края на лятото.

И това негово ново положение ще има много-много следствия

В гражданският и обществения живот ще има много бунтове – потисническите режими, а и формалните демокрации ще пукат по шевовете, и има риск да се лее кръв. Науката ще лети напред!

Исторически погледнато, това е времето на френската революция и гражданската война в Америка.

В магазините ще се завърнат предизвикателни и дори арогантни цветове на Водолея, крещящи, че са избягали от затвора на Козирога. Геометрични форми ще се съчетават в ярки и светещи детайли.

           

         

Ще изживеем Криза на демократизма! В обществения живот култът към свободата и демокрацията ще расте, но вече с невъзможност да продължава формално. Демократичните уредби и парламентарните системи ще преживеят разтърсващи кризи и ще търсят обновление. А прирастът, националните традициите и семейните ценности ще стигнат своето дъно, и, да се надяваме, че веднага след това ще се оттласнат от него, връщайки европейските народи към тенденцията да оживеят по единствения възможен начин – с повече родени деца!

Ще заработи мощно вече наличната, много ефективна и напълно необуздана електронна влиятелност, Инфлуенсърите, ИИ и алгоритмите на социалните мрежи ще влияят мощно тенденциите в поведението на отделния човек и пазарите. на която се надяваме впоследствие да се противопоставят реакции и протести – първоначално спонтанни, а после и организиран и все по-пъстър и влиятелен граждански живот, нов интернет и нови търсачки. Кой знае дали и всемогъщият днес фейсбук няма да позалезе?!

Като резултат от независимостта, ще се усилят още повече повърхностност, неподчинение и неуважение към родители, авторитети и институции.

Науката ще отбележи нови, много стръмни и резки върхове, все още неразбираеми. По-точно социалните науки, физиката, генетиката и електрониката, вероятно с помощта на съвременните инструменти ИИ и нанотехнологиите.

Ползата от двайсетилетието е свобода, а рискът – небивала скорост н промените, рискове и свободия!

В облеклото, стоките за бита и интериора ще се наложат по-груби форми и крещящи цветове в комбинация със светлоотразяващи материи и светлини, с огромно разнообразие на материали, колажи и акцент върху лилавото и сигналните цветове. Унисекс облеклата ще са изпъстрени с образни провокации. Автомобилната мода и този път ще предшества описаното и тя вече го прави. Отново се появиха оранжеви, сини, зелени и червени  автомобили.

Безкешовите плащания ще бъдат наложени рязко с законови актове още преди Великден, и може би, с вратички за нарушения. Учудващо е, че при предстоящият съвпад Юпитер-Уран се отлага с още една година въвеждането на еврото, за 2026.

В кино и телевизия ще се наложат интерактивни, провокативни форми.

Сексуалните крайности ще бъдат демонстрирани и лансирани от институциите.

Музикалния свят ще преживее втора двайсет годишна техно-вълна, с което рискуваме да загърбим изпълнителското изкуство, което пък ще се възроди след 2038, вероятно с нов религиозен култ.

В света на спорта ще акцентира върху екстремните и зимни спортове.

За националната сигурност, производствата и изкуството ще разчитаме все повече на машините, които ще навлизат във все повече области – според знака водолей това са образование, неврология и психология.

 

Новини от Нептун в Овен след 2025

Като добавим и факта, че през 2025 Нептун ще премине в Овен за 15 години, възраждайки култа към силата, борбата, спорта и военно дело, след края на идната година ще се озовем в един доста по-различен свят. От една страна мъжете, мъжкото и борбата ще се оказват все по-често в положението на жертви, поради което някои ще се откажат от мъжествеността. А за други ще заживеят в много по-мъжки свят и идеализация на „воина“, оръжията, силата и воинските умения. Разбира се, за обществата е добре да следваме златната среда между двете посочени тенденции.

Исторически погледнато, това е времето, в което това е времето, в което Карл Маркс написва „Капиталът“ и се ражда новата религия – материализмът.

Като следствие: очаква се процентите  на психичните заболявания и антиобществените прояви да се покачат. Религиозния живот ще се активира силно, за съжаление с риск от религиозен и национал- шовинизъм, военна непредпазливост и грешки, на фона на все повече мегавати психична енергия, цели петнайсет години, и в съответствие с предсказанията, чак до 2040 година.

 

Новини от Уран в Блзнаци след 2025

Движението на Уран през 4 дом на България през 2016-2023 разкри истината за произхода и наследствеността на българите и премахна много от изкривяванията на историята ни. А това се оказа причина мнозина от нас, включително и някои влиятелни хора, да си повярват и да оценят българското, корена и традицията. Като резултат от укрепналата вяра, наши сънародници вече отбелязаха важни постижения – в художествена гимнастика, карате, шахмат и ученическите олимпиади. С неуморния труд на днешните народни будители от социалните мрежи (Уран) вече знаем много повече за успешните българи от всички времена и се вдъхновяваме от тях!

 

В комбнация от трите висши планети – Плутон,Нептун и Уран

Началното образование ще се дигитализира с бързи темпове.

Въздушния трафик ще се увеличи силно.

Наземния транспорт ще се развие и промени до неузнаваемост с разпространението на нови и леки индивидуални транспортни средства само за 6-7 години, между 2025 и 2032. Дали ще са летящи? – ако не сега, то след чак 80 години.

Новата 2024 година ще бъде последната, в която българското музикално изкуство ще стои на колене пред чуждите артисти. От 2025 българското сърце и изкуство ще започнат да пулсират със своите вродени честоти. Те ще изразят душата и идентичността на народа ни раждайки цяло ново поколение творци, които ще пеят и пишат на български, подобно на времената, в които Кирил философ е създал българицата-кирилица за богослужение на български. И това ще е голямо вдъхновение и сила за всички нас, защото езикът, на който пеем и изразяваме любовта си, е нашата връзка с душата, като молитвите на Орфей и Исус.

Все повече свободно време, граждански движения, емигрантски вълни и глобализация. Сами разбирате, че риска от бунтове, атентати и военни режими се увеличава в пъти.

Какво обществено поведение се препоръчва от астрологията като тенденция, която би могла да насочи тази необуздана енергия в по-полезна посока? Според мен, това са:

  • Активно участие на Граждански обединения в обществения живот.
  • Разкрепостеност в мисленето и представата за Човек, човечество и божествена, творческа искра – много повече философия, теология, масово участие в творчески групи, творческо възпитание на подрастващите.

Прогнозата за България четете тук https://prikazna-astrologia.com/%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%bd%d0%be%d0%b7%d0%b0-2024-%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f/

Кратките „Прогнози с препоръки за дванайсетте зодиакални знака“ четете в друга статия тук https://www.youtube.com/watch?v=wuLLR2GZWR8&list=PL-q-v2vplVmzjM_72cKH7ZBrjbGm93diO&pp=gAQBiAQB 
или чуйте в моят Youtube канал https://www.youtube.com/watch?v=wuLLR2GZWR8&list=PL-q-v2vplVmzjM_72cKH7ZBrjbGm93diO&pp=gAQBiAQB

(Универсалните прогнози имат 30-50% успеваемост, а индивидуалните над 90.)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *