Какъв е денят? – неделя, 26 февруари

„Сирни заговезни“ и Прошка
Празникът произлиза от предхристиянските време в почитане на качествата на последния най-сложен знак – риби. Този обред е знак за последна активна фаза на на годишното прочистване в последните седмици на зимата, по-късно показано с великденския пост. Къщите и дворовете се почистват от сухи клони и ненужни вещи в подготовка за момковите заговежки горящи стрели, с които по здрач в този ден целят дворовете на желаната мома. Това е подготовка за оплождането и растежа в природата по Великден и пролетното равноденствие – борба, брак и равенство на Бога и Богинята, а и за бъдещи сватосвания. Обредът с въртене на халва или яйце в семейството, също показва прошката за отнетия сладък залък като възможност за очистване на душите.

#  Успешен в дългосрочен план. Щедрост, независимост, оптимизъм надделяват страховете. Това ще доведе до добро развитие на взетите днес решения за отношения с хора, откритост, подялба на време, пари и сексуална енергия. Да, защото вниманието е насочено към трайното и смисленото.
СеЗАмсКИ СъвеТЪ:  Умереността сближава с хората и бога.
Особено за: съзнателните; телци, лъвове, скорпиони
(Слънце риби тригон Южен възел и секстил Северен Възел)

##  Сложен за любовта. Правилните думи сякаш нарочно отказват да дойдат, щом се изправите до любимите си хора. Колебаете се за покупки и срещи с приятели. Няма да се получат особено сполучливо – 40%. Денят може да бъде доста по-удовлетворителен, ако следите съзнателно чувства и настроения.
СеЗАмсКИ СъвеТЪ:  Отношенията минават по въздуха като думи или жестове – все ще измислите нещо.

Особено за: съзнателните; телци, лъвове, скорпиони
(Венера овен полуквадрат Меркурий и куинконкс Южен възел)

### Дългосрочен аспект: (20-26.02) На 23 февруари Сатурн от водолей е в полуквадрат с Хирон в овен. Това ще донесе трудности и съмнения на учителите и управителите в производствата и държавните администрации. Чувството за вина и провал ще се усили.
СезАМски сЪвет: Направете нещо за доброто на рода и колектива.
Особено за: възрастните; овни, козирози и водолеи

Луната:

 • фаза: 1/4, жизнената сила расте бързо.
 • знак: телец.
 • лунен ден: 5/6 в 9.46 ч
  5 л.д. въплъщаващ или нетърпелив
  6 л.д. успешен, контактен или отнесен
 • спокойствие: от установеност и яснота.
 • дейности: полезни, приятни и задоволяващи нуждите.
 • дрескод: спортно-елегантен.

––––––––––

 1. Само тук можете да поръчате книгата
  „ПРИКАЗНА АСТРОЛОГИЯ: юздите на небесните коне“, в която
  9 вълшебни приказки
  решават
  9 съдбовни проблема.

В нея приказките са разгледани от гледна точка на техните създатели като продължение на тракийските митове и астрологическите архетипове. По този начин те възвръщат изначалната си функция – да лекуват съдбата чрез промени в чувствителността и представите.
В края на март ще можете да присъствате на живо или да чуете он-лайн лекцията „Лечение на брака и интимните връзки в приказките за Снежанка и Пепеляшка“ на 25 март в рамките на фестивала „Здравей, здраве!“ във ВАРНА

 1. Можете бързо да развиете нови умения за осигуряване на липсващото, с помощта на семинар по „приказна астрология“ с специално подбрани вълшебни приказки в 4 различни семинара:

25-26 февруари, ПЛОВДИВ  – „Привличане на любовта“ за активиране на вашата Венера и способността да привличате любов, красота, близост, радост и секс, тук
https://www.facebook.com/events/1224856491442368
Заявете участието си!
krasi.kircheva@gmail.com

https://prikazna-astrologia.com/seminar-privlichane-na-lubovta-plovdiv/
А в близко бъдеще очаквайте и:
„Семейното гнездо“ за Луната – брак, семейство, дом, здраве и родителство
„Големия удар“ за Марс – лична сила, завоюване на работа, пари и любими хора
„Аз-героят“ за Слънцето –честта, смисъл в живота и изграждане на самочувствие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *