Какво ще изисква от различните зодии Сатурн в Риби след 7 март 2023

(част 1)

В своят ход около Слънцето планетата Сатурн сменя своя знак през около 2,5 години. От 17 декември 2021 година до 7 март 2023 Сатурн преминаваше през градусите на знака Водолей, с което искаше различни неща от различните знаци, а и за всички нас като общества наложи ограничения и бавене на много процеси в обществения живот и втора зима с карантина.

Отрицателното действие и проявление на неразвития Сатурн е да изтощава, отнема, пречи, бави, забранява, да пропъжда с упрек извън оградката на колектива, да обвинява, а и засипва под земята с тонове срам.

А положителното действие на Сатурн, при хората и обществата с добро разбиране и почит към него е стабилизиране на наличното, натрупване и организиране до заздравяване на традициите, постигане на сигурност, чувство на изпълнен дълг, здрави колективи и родове, сплотеност, реализъм, сигурност, пост и обществено положение съответни на положените усилия. Качествата върху, които се гради всичко това са мъдрост и скромност.

Ето какви са отликите в досегашното въздействие на Сатурн от Водолей и бъдещото му действие от знака Риби в идните две години за различните зодиакални знаци. (Отчетете и спрямо Асцендента ви.)

Овен. Досега Сатурн носеше пресяване на приятелите с укрепване на една-две приятелски връзки, бавене на проекти с цел предпазване от рискове, вреди от неочаквани събития, трудности с деца. А занапред  при транзита в Риби ще изисква от вас духовност, грижа за слабите и благотворителни действия, дори във вреда на преките ви задължения. Ще изисква да допринасяте повече отколкото сте получили. А това може да става с благотворителност, грижа за чуждото вдъхновение и настроение, с по-редовни занимания с религия и изкуство.

Телец. Досега Сатурн искаше от вас кариерно израстване и грижа за рода, а след 7 март Сатурн ще иска да стабилизирате приятелския живот, да подпомагате кариерата на приятел, да намалите рисковете за вас и околните, да участвате в групови проекти за подобряване на бъдещето. Добрата новина е, че той ще ви позволи да извадите първи малки ползи от кариерата и работата си.

Близнаци. Досега Сатурн искаше от вас развитие, образование, култура, ограничавайки пътувания и мечтите. А идните години ще се трябва да се трудите за повишението си. Няма да стане бързо, но имате шанс в края на периода. Ще е особено важно да почитате родителите и началниците си, и в случай, че не сте достатъчно почтителни, Сатурн ще намери начин да изиска това задължително преклонение.

Рак. В изтеклите години изискването към вас беше да поддържате настроенията на най-близките. А новият период ще ви постави в нужда да учите, като към края на втората година ще започне да ви се отплаща с постижения и признание. За някои от вас ще ограничи или отложи престоя ви чужбина, а за други – ще свърже духовен учител или учение чрез изискването да опознаете собствената личност.

Лъв. През идните 2 години Сатурн ще иска от вас скромност и правила в отношенията с околните. А сега, ще изживеете резултатите от някои следването на справедливостта или … кризи. Време да давате дължимото дори на тези, на които сте обидени.

Дева. Досега подобрявахте качеството на продукта ви и здравето. А сега ще трябва да сее занимаете с брака, взаимоотношенията, справедливостта, красотата и хармонията в живота си като цяло. (включително законов ред.) Задачата ви не е лека, още повече че правото да изискват ще бъде по-често в ръцете на околните. Изненадващо ще се окаже, че и те са дали много принос, които сте се опитвали да принизите като сте го вписвали в графата „поне не пречи“. Близките ви са способни на  милост и прошка, които сега ще трябва да учите от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *