Астрологична седмична прогноза: 13-20 ноември 2023

Светли Звездички, очаква ви една МНОГО УСПЕШНА СЕДМИЦА.

Единствен риск – да не последвате смело импулсите си!

Новолунието в Скорпион в понеделник по обед е знак за настъпващ месец предразполагащ към вглеждане в душата и чувствата. За тези, които пренебрегват това, месецът ще донесе някои драми, обвинения в обида или дори отмъщения. А за тези, които се вглеждат в светлите дантелени нишки между душите на близките, месецът ще донесе взаимна подкрепа, сближаване, споделяния, преодоляване на вредите от тайни или бедност, и повечко секс.

Небесното знамение, подадено от слънчевия протуберанс миналата седмица, се наслагва с на толкова рядкото изригване на вулкана Етна през последните дни, и заедно говорят за значими политически промени идния месец по света и у нас.

Всичко върви по вода, особено в края на работната седмица – четвъртък, петък и събота. В работните и битови задачи, в хобита и спорт се откриват големи възможности, НО само в случай, че не се поддадете на мързел и съмнения. Тригонът на Слънце и Марс към Нептун носи и известен риск от лъжи и прикриване на проблеми, които ще подкопаят отношенията в бъдеще. Има и голям риск от злоупотреби с допинг в спорта, и последващи отнемания на титли, получени по нереден начин в този период. Лидерите, които избирате сега, могат да действат подмолно – следвайте истината.

Повишен е рискът от повреди на инсталации, най-вече газови фурни и канали, които ще бъдат открити по-късно.

Седмицата е изключителна за прошка и сдобрявания – възползвайте се и простете първо в сърцето си, а после и с действие. Простени ще бъдете и вие – извинете се и дайте компенсации за вашите прегрешения.

Прочетете за и зодията, и за асцендента си!

 ––––––––-

Смели Овни, началото на седмицата ви насочва към споделяния и секс, а краят й – към духовност, бягство от рутината, и романтика. Близостта до вода и изкуството ще ви помогнат да извадите наяве нежността на есенните дни и да си създадете незабравими спомени. Не е изключено да се наложи да помагате на другите в техните задачи.

Уютни Телци, седмицата ви поставя в зависима позиция – отсъждайте плановете с когото трябва и скоро ще ви подкрепят. Втората половина на седмицата ви носи възможност да се погрижите за далечното бъдеще и да планирате. Сегашните мечти ще станат жалони за бъдещето ви, както и за бъдещето на децата ви и техните връзки. Съберете се с приятели. Проучвайте. Не изпускайте ентусиазма за срещи и общуване!

Весели Близнаци, понеделник и вторник са много продуктивни за вас, вашата работа и здраве. През месецът като цяло можете да се погрижете много успешно за вашето здраве. Направете профилактични прегледи – ще откриете специалисти, които ще ви служат дълго. Не ги проспивайте.

Мили Раци, началото на седмицата ви носи чудесни моменти с вашите деца и любими хора, радост и късмет за тях (както и идните седмици). Хобитата ви са в подем, които дълго ще помните – посветете им достатъчно време. Блестете денонощно и без почивка! Забавлявайте се! Четете повече и планувайте пътуване.

Смели Лъвове, началото на седмицата ви носи подобрения за дома, хубави моменти с роднините и дори подкрепа от вашите имоти, в които сега можете да направите подобрения, предимно в кухнята. Краят на седмицата ви носи още повече спокойствие и подкрепа, както и възможност да разчистите някои травмиращи спомени с нови, прекрасни преживявания. Кажете на родителите си, че ги обичате!

Трудолюбиви Деви, чакат ви хубави срещи и нови познанства. Важни информации се разкриват пред вас. Четете и обмисляйте – потрудете се не само откриването на фактите, но и за съзряването на сърцето ви за изборите, за убежденията, принципите и целите, които стоят зад всички факти. Посредници, брокери и администратори ви подкрепят, особено в края на седмицата.

Дипломатични Везни, сега ваш прицел са парите и благата. Работите усилено и сее разкриват още възможности. Не ги пренебрегвайте, дори близките ви да са ви учили така. Особено благоприятен период е края на седмицата, когато пред вас се разкриват чудесни работни възможности.

Вглъбени Скорпиони, сега сте във вихъра си. Много неща са във вашите ръце. Любовта и веселията са на разположение и вие имате време и енергия за всичко, каквото желаете.  Сега вие водите хорото – не изпускайте ентусиазма си за действие! Ако половинката ви дразни, действайте независимо, а после ще си разказвате на дивана. (Имайте предвид, че някои от най-близките ви приятели сега са заети със свои неща.)

Независими Стрелци, седмицата ви предлага някои възможности за бягство и отпускане – за да сложите ред в главата си. Родата и при-родата ви подкрепят – общувайте с тях. Изкуството е на разположение – както винаги. Поработете за душата си, а практическата ви работа няма да избяга, тя дори се бави, особено в края на седмицата.

Съвестни Козирози, бъдещето на идните месеци се кове сега – планирайте смело, преценете и максимално допустимия риск и не се спирайте от него. Не допускайте развлечения или деца да ви отклонят. Интересните информации валят, и дори случайните срещи могат да се окажат истински крайъгълен камък за вашите проекти в края на тази седмица.

Напредничави Водолеи, желанието ви за повишение и слава се разгръща идната седмица и дори в рамките на целия предстоящ месец. Важните за вас хора и началниците са на ваша страна. Ако някой в семейството не е въодушевен или душата ви започне да мрънка песимистично – нека това да не спира. Постиженията ще дойдат.

Сладки Рибки, възможностите за пътувания в чужбина, духовно развитие и повишаване на квалификацията са пред вас. Всеки прогрес има своя цена. Не се пускайте по пързалката, че тя е невъзможна – краят на седмицата ще ви покаже начин да се справите с всичко, точно както сте мечтали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *