Астрологична седмична прогноза: 6-12 ноември 2023

Земни звездички, ето какво ви очаква през седмицата.

Очакват ни нови вълнения. „Северното сияние“, или по-точно слънчевия протуберанс, наблюдаван в страната, в старите учебници по астрология е определян като знамение за силно повишен риск от конфликти, на национално и лично ниво, както и от земетресения. Особено 12-13 ноември, в полунощ и по обед. Както и в полунощ и по обед на 6 ноември, и подчертано за тези, за които днешната ранна сутрин е била важна и по съответния за нея начин.

Събитията в края на седмицата могат да с продиктувани от изблици на стар, потиснат гняв или разочарования от неспазени обещания.

Прекомерни страсти, ревност относно близост и секс ще избликват, противопоставяйки се на парите, здравия разум и реалността, най-вече при овни, телци, везни и скорпиони.

Относно изборите: има и астрологически знаци за оспорване на изборния резултат или реално касиране на изборите за кмет на София.

В края на работната седмица – четвъртък петък и събота, или 9-11 ноември, се повишава рискът от размирици, протести, метежи (9/10), както и опити за възстановяване на личната свобода в личен план, по-скоро неуспешни, при същите знаци.

Повишен е и рискът от инциденти в складове, с далекопроводи, повреди на всякаква механична и електронна техника, както и рискът от земетресения и слънчеви аномалии.

Подчертавам, че събитията са значими, но с временен характер. И в края на следващата седмица след 15 ноември ни очакват прошка между враждуващите, почивка и споделена радост.

 ––––––––––––––

Смели Овни, края на работната седмица ви поставя в непредвидима финансова ситуация и  опъва нервите ви докрай – за щастие без значими последствия. Поставени сте в драматични ситуация и вече се вижда на къде духа вятъра – към текуща временна загуба. Уикендът накланя везните в посока на това вие да трябва да заплатите спорната сума. Неделята и идният понеделник изискват решения, за които никой не е добре подготвен, поне не и вие. Поискайте време за спешен съвет или справка.

Уютни Телци, късметът напоследък е с вас, но след четвъртък се очаква конкуренти и близки да го оспорват. Заплашени сте да изгубите подкрепа и одобрение, ако не ги подкрепите. А най-дразнещо е, че отношенията се усложняват тъкмо в периода на вашите работни успехи. В края на уикенда конфликтът избива и в посока чест и интереси на децата. Препоръчително е да правите изказванията си не-лично не към човек, а към конкретната постъпка.

Весели Близнаци, в инатливите и обидчиви дни всички ще разчитат на вашия хумор за разпръскване на напрежението! Вие не сте пряко замесени в споровете, освен, ако нямате струпване на планети в горепосочените знаци. В края на седмица ви чака грешки в работата и спорове между колеги. Повишава се рискът от неразположения и обостряне на хронични заболявания, и при вас самите и при вашите близки.

Мили Раци, желанието ви за пълноценни забавления и творчество не може да се реализира точно сега, въпреки полученото предложение. Спорите за микрофона и за главната роля – спортът може да ви разтовари. Децата и техните партньори/приятели са в криза. Вие самите също имате кризи и противопоставяне между приятелствата и любовта. Студенината на другите ви обижда. Този уикенд няма да имате настроение за забавления и любов. Дори сексът може да бъде повод за напрежение.

Амбицирани Лъвове, тази седмица семейство и кариера ще се противопоставят отново при вас! Спокойствието и желанието да блеснете и да заслужите още повече внимание и уважение не ви дават мира, до степен да смути съня ви. Кариерните възможности и славата, които наскоро са се открили пред вас, в момента не са на разположение, поне не и без да ви навредят в друга посока. Изберете едното и планувайте скоро време за другото още в началото на седмицата, но имайте също предвид, че този план може да се преобърне.

Трудолюбиви Деви, към края на седмицата, след четвъртък няма да можете да си работите на спокойствие. Парите и времето ви ще се разпилеят с вятъра. Вашите познати и планираните пътувания са в процес на преустройство или отказ. Препоръчително е да се информирате, да четете по актуалните теми, както и да се срещате повече с хора, включително и нови. Просто излезте в града и вижте какво се случва. Културните събития ще ви отвлекат от противоречията.

Дипломатични Везни, финансовите потоци няма да текат според очакванията и сроковете – както при вас та и при близките ви. Желанията ви за харчене и пазаруване няма да съответстват на възможностите на околните и могат да доведат до обиди и разочарования. Препоръчително за вас е да посрещнете края на седмицата с финансов резерв. Не е изключено да изпаднете в дълг. Планирайте по-рехава и скромна програма, защото ще срещнете трудности.

Вглъбени Скорпиони, ветровете на съдбата сега опъват въжетата на вашите връзки и дори платната на брачния ви кораб. Претенциите и капризите на околните и студенината им ви засягат дълбоко, въпреки че поводите са относително дребни. Липсата на подкрепа от четвъртък ще прерасте в общо съмнение в близостта ви през уикенда. А всички знаем, че излъганите надежди, сломяват най-лесно вярата на скорпиона. И могат да го превръщат в отмъстителен и самонараняващ скорпион в някои случаи.

Независими Стрелци, противоречията между колеги, сблъсъците между ваша и чужда работа, неяснотата кой първи ще използва техника и кой – правото за почивка и болнични, опъват с дни наред нервите ви в офиса и у дома. И ако в четвъртък другите са много заети, вие ще почивате …. Да, ама не – и няма угодия. А на фона на мечтите ви, въпросните случки изглеждат още по-съмнителни и отчайващи. Изложени сте на повишен риск от възпаления, интриги и повреди, включително с вода, баня, канали, отделяне.

Съвестни Козирози, неразбориите на седмицата ви амбицират да наложите своите правила и да започнете да управлявате реалистично със здрава ръка. Да, вие сте от малкото хора, на който тази седмица няма да изправи косите, и по-скоро ще ви създаде условия за изява и налагане. Плановете, които правите сега, трябва да бъдат добре съгласувани с вашите близки. Сега е моментът да започнете организацията за празниците на семейството. Децата, приятелите и любимите ви хора няма да са във форма и вероятно ще разчитат за вас – предвидете си свободно време.

Напредничави Водолеи, семейните, родови и имотни предложения, които получавате напоследък, след четвъртък ще срещнат съпротивата на началниците и поста ви. Колкото и да изглежда фатално и това е напрежение, което скоро ще размине без значителни последствия . Отдайте дължимото уважение на всички, но без да допускате да използват вашата жизнена енергия. Или да ви изместват спрямо децата ви.

Сладки Риби, седмицата ви дава възможности за пътувания в чужбина, които обаче ще смутят дългосрочните ви планове за връзки с провинцията. Много съседи и познати искат да се срещат с вас, но ще е трудно да ги разпределите във времето без да пренебрегнете някого и да допуснете да се скарат. Културният афиш е направен сякаш специално за вас и би развил способността ви общуване и вдъхновяване.

Красимира Кирчева

всички права запазени

Курс по астрология

„Баншите от Инишерин“ – астрологичните архетипове дават ясен отговор на въпроса „защо“

https://prikazna-astrologia.com/  0877509100

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *