Медицинска астрологична прогноза: ноември 2023

Звездички земни, вижте как ви са колебанията на здравето през идния ноември 2023.
Вече знаете, че здравето е по-неустойчиво в последната четвърт на лунния месеец (показана в жълто).

За всички нас дните 15-22 ноември ще са спокойни и здрави.  Рискове за всякакви инфекции, заболявания на полова и отделителна система сее очакват от 8 до 12 число.

Повишени са рисковете от съдови проблеми, наранявания, нервно претоварване и аномалии на половите функции от 7 до 12 ноември. (овни, раци, везни и козирози)  Периодът не е подходящ за трансфери ин-витро ембриони, както и дните между 23 и 25 ноември.

Медикаментозни и други лечения, хранителни режими, спорт и добавки ще дават чудесни резултати от 15 до 22 ноември, а жизненият тонус ще е много висок. Добавките с водорасли дават бърз резултат с хармоничните аспекти на Нептун.

Отслабването е по-лесно 1-13 ноември, както и след 27.

Напълняването е по-вероятно от 14 до 27, особено от 17 до 24 ноември. (за родените в края на водните знаци)

Понижен тонус и обостряне на хронични заболявания се очакват от 23 до 26 ноември, особено при кръвта, черния дроб, бедра и тазобедрени стави. Повишен е и рискът от отоци. (за първа петдневка на риби, деви и стрелци)

–––––––––––––––

Скъпи Овни, в началото на месеца обърнете внимание на всичко свързано с главата, особено ако сте надхвърлили 50 години (7-11.11). А в края на месеца на будителите предвидете по-рехава работна програма, защото събитията ще се развиват бавно, а и вие няма да сте в най-добрата си форма. Спортувайте, но без насилие върху тялото.

Спокойни Телци, успехът е с вас в началото на седмицата, когато ще успеете да предприемете смели и бързи действия. Изтеглете напред задачите си за последните два работни дни – тогава има риск да се колебаете, да ви мързи или да ви налази „зелената тъга“. Бъдете щедри!

Любимите и приятелите ще се конкурират за вашето внимание в петък вечер – избирайте до сряда и им изпратете съобщение за да не стане грешка.

Съобразителни Близнаци, 3 и 4 ноември опъват нервите ви до скъсване с неточности в общата работа, за които отговаряте вие. Червата ви поемат  този стрес – приемайте щадяща храна. 9-10 са дни, в които партньори и началници ви замесват в разправиите си и товарят бъбреци и сърдечна дейност. Межди 13 и 22 ноември всичко върви гладко и вие вършите чудесна работа – това също е време, в което може да се преборите с хронични инфекции. Използвайте чесън лук, мед, джинджифил, сурови туршии, истинско кисело мляко и кимчи.

Майчински Раци, за вас периодът 4-6 ноември ще донесе лични проблеми, които могат да разклатят кръвоносна, полова и храносмилателна системи. При нужда търсете специалист и профилактика. Движете се повече и намалете храната, преживейте повече изкуство (музика) – сега тя ви лекува. Успешна и спокойна за вас е цялата средна третина на месеца. Дните 18-20 също напрягат много хора, сред които сте и вие. Използвайте всичко, което ви отпуска и се наспивайте. Кръвоносна и ендокринна система се товарят – проверете ги.

Бляскави Лъвове, първите 3 дни на месеца ще ви разочароват, а това може да товари сърцето в случай, че загубите бликащата любов и доброто настроение – обърнете се към терапевт, ако ви е трудно да преодолеете малката загуба! Още повече, че тя касае семейството и се сумира с детските ви травми. Изнервящ за вас ще е и периодът 10-13, когато приятели и провалени планове ще напрегнат нервна и кръвоносна система. Подарете си релаксиращ масаж и наблегнете на домашния секс.

Прецизни  Деви, 4 носи риск от травма на крака, а около 10 се напряга стомаха във връзка със случващото се у дома или с родителите ви – за  баланс можете да ограничите храната. Между 7 и 9, напротив – предприетото бързо укрепва здравето, особено крака и полова система. Средата на месеца (13-22) е добра професионално, срещате се с хора и с това подобрявате функциите на крайници, черен дроб, ендокринна, полова система и кожа. Дните 26-27 са неподходящи за посещения при лекар и терапевт поради риска от неточни диагнози.

Справедливи Везни, в първите дни на месеца има засилен риск да си вредите с вредни храни и алкохол! Направете сами разтоварване, а при нужда посетете гастроентереолог или специалист по хранене. 18 ноември е рисков за отношения, бъбреци и кръвно налягане, а 21 – за костна система, уши и кожа. Дните около 28 изискват от вас спорт и много-много движение. Не се сърдете на близките – тогава си плащате сметките.

Силни Скорпиони, щадете бъбреците си и пийте повече течности между 7 и 10 ноември. Използвайте периода 13-22 за активна работа и спорт. 22-25 бъдете внимателни с храната и разходите – не лишавайте прекомерно и не товарете излишно с ресторантска храна святото си тяло.

Екстравагантни Стрелци, 7, 8, 24,25 ноември ще ви напрегнат и влошат функциите на стомаха и червата – щадете ги. Изтощителният период между 10 и 13 ще всее объркване и риск от отоци – отново е добре да ограничите количествата. Грижата за стомах, гърди, полова система, уши, очи, кожа, кости ще дава чудесни резултати от 13 до 22. Масажите и маските ще тонизират както никога.

Отговорни Козирози, напрежението в живота на деца и любими хора може да доведе до аритмии – при нужда посетете кардиолог. Всичко, което помага на органите в главата, ръцете и дихателната система ще се окаже по-ефективно между 13 и 22 ноември. Периодът е подходящ за провеждане на лечени за хронични и сложни заболявания. Орязването на плановете за бъдеще и доходи 22-25 може да се отрази неблагоприятно краката ви, дори чрез случаен удар – стъпвайте внимателно и при проблем се отнесете сериозно!

Напредничави Водолеи, противоречията между работа и семейство затрудняват функциите на костна система, кожа и стомах – за щастие без трайни последствия. Кариерата върви нагоре между 13 и 22 и в този период тялото има сили да преодолее някои симптоматики и заболявания свързани с глава, стомах, гърди, лигавици, интоксикации. Направете пречистване с лимон.

Мили Рибки, средата на месеца ви подкрепя във всички отношения и е подходяща за борба с всякакви досегашни смущения. Напрежението в периода 10-13 няма да ви се отрази зле, но между 22 и 27 ще бъдете въвлечени или невидими инициатори на спорове, от които ще се напрегнете – те могат да смутят съдовата и кръвоносна система, както и костната. Пазете се от неоснователно самосъжаление и посетете спа-център или масажист вместо бар. Проверявайте поставените диагнози.

Краси Кирчева, консултации, семинари и курсове по астрология от 2006 година
терапии с вълшебни риказки и митове

https://prikazna-astrologia.com/teatro-sesi%d0%b0/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *