Звездните сили на седмицата (30 октомври)

(седмичен астрологичен хороскоп от Краси Кирчева)
Ярки Звездички, ето каква седмица приближава към вас.
Край на изненадите! Предстоящата седмица ще е много по-спокойна от изтеклия месец. Сега новостите от последните 2 седмици ще оформят своите резултати.

Предстои време за развлечения, бурна любов и смели покупки – особено в началото на тази и на идната седмица (най-ярко при телец и везни). Но помнете, че четвъртък и петък пък ще ви накарат да отстъпите 2-3 крачки назад, или да спрете а място в много начинания.

Краят на работната седмица не е особено приятен – амбициозните планове ще се бавят, любовта ще изглежда недостижима и лъжлива, а подаръците нарочно ще пристигат при конкуренцията. Но все някак ще преживеете!

 

Смели Овни, макар работата и заплащането да се развиват добре, можете да берете тревоги от силната конкуренция. В края на тази седмица ще се наложи да делите приходи, разходи, права и задължения в напрегната обстановка – но вие мислете за общия растеж! Наближавате значително забавяне, за което е добре да се подготвите от рано.

Уютни Телци, успехът е с вас в началото на седмицата, когато ще успеете да предприемете смели и бързи действия. Изтеглете напред задачите си за последните два работни дни – тогава има риск да се колебаете, да ви мързи или да ви налази „зелената тъга“. Бъдете щедри!

Любимите и приятелите ще се конкурират за вашето внимание в петък вечер – избирайте до сряда и им изпратете съобщение за да не стане грешка.

Съобразителни Близнаци, след вълненията от миналите дни сега можете да си починете и да редите пасианси. Интересна среща ви очаква в четвъртък. Петъкът ще противопостави семейство и кариера по обиден начин. Изберете правилното за деня – петък е за работа, а в уикенда – за близките. А тази събота е добре за запазите само за себе си, понеже ще искате свобода. Изпробвайте нещо ново!

Нежни Раци, началото на седмицата ви носи време за запознанства и старите приятелства. Ще намерите достатъчно време и за хобитата си. А след средата забавяния и разочарования при вас и при околните ще се отразят най-вече на възможността ви да пътувате и способността да боравите с документи и техника. Не обобщавайте и не разчитайте друг да свърши работата точно сега.

Горди Лъвове, понеделник и вторник носят възможност да увеличите приходите си. Но дните след сряда ще ви напрегнат с претенциите на висшестоящи и роднини. Колегите ще се изплъзват със заетост или по болест. Техническата работата няма да върви. Точно сега имате нужда от нежност. Ако няма кой да ви я даде – първи дайте вие!

Прецизни  Деви, след напрежението от изтеклия уикенд, в дните до сряда ще ви радват подаръци и жестове, най-вероятно от страна на половинката. Свободните деви ще преживеят свалка, а сърдечно ангажираните – внимание и комплименти. Петъчния ден ви носи риск от любовно разочарование в следствие на грешка по невнимание или прекомерна чувствителност – и вашата, и на другия, но в различни области! Уважавайте чуждите жестове и ценности.

Приятни Везни, дните до сряда ще прекарате с акцент на спокойствието у дома и с близките, и в грижа за здравето. А след това има вероятност да преживеете тревоги за пари или прехвърляне на топката да опъне нервите на всички в офиса. Не бързайте, отделете повече време на ситуацията, която ще може да се реши по-късно. Колебанията на околните и напреженията им ще се наслагват у вас. Имате право да мислите първо за себе си!

Отдадени Скорпиони, сега партньорът минава в „свободен режим“ и това ви дава възможност да обърнете внимание на своите приятели и хобита, да отидете на кино или театър. В края на седмицата късметът няма да е на ваша страна – отложете решенията, подготвяйте се, но не се напъвайте за преки действия и още по-малко за резултати. Починете си активно!

Екстравагантни Стрелци, шефовете са на ваша страна, медиите ви забелязват в дните до четвъртък. Използвайте предложенията им. В последните два работни дни обаче се задава напрежение, което няма да подмине и вас. Не е ясно кой ще осигури подобрението на оборудването и офиса, а колегите успяват да се измъкнат преди вас. Роднините само това чакат за да започнат да гледат тъжно и да се просълзят. На ваш гръб ще е успокояването им, няма какво друго да се направи.

Отговорни Козирози, култура и духовност са на ваше разположение в лицето на статии, университети, обучения, изложби и магазини за облекло в първата половина на работната седмица. Разнообразете и се наслаждавайте до сряда включително. Четвъртък и петък ще навлезете в период на напрежение и колебания. Партньорът настоява да отсвирите приятелите, документи и пътувания се бавят близо до крайния си срок. А всички знаем колко не обичате да бързате!

Напредничави Водолеи, в дните до сряда Венера, богинята на любовта, ще ви намигне с едно от трите си средностатистически годишни намигвания. Купувате всичко каквото ви хване окото до сряда. А след това, в четвъртък и петък, ви чакат противопоставяне между кариера и семейство, и разбъркан от колегите график. Не е изключено някой тайно да примира по вас на работното място. Уважавайте роднините.

Мили Рибки, подкрепата на звездите тази седмица е за вас. Партньорът ви глези без повод, доверието между вас и околните расте бързо и вече може да се каже, че имате съюзници. Порадвайте се и направете максималното сега, когато има подходящи звездни влияния.

В последните два работни дни ще бъдете напрегнати като всички, по-конкретно от любовно съперничество и следването на непроверени формули и убеждения.

Краси Кирчева

Курс по астрология

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *