Скритите Сили на Идната Седмица (23– 29 октомври 2023)

Седмичен астрологичен хороскоп от Краси Кирчева

 

Седмицата като цяло:
Понеделник и вторник са едни от най-продуктивните дни в годината – напънете се максимално. Започнатото сега се развива бързо и успешно!
Поставяте началото на процеси, които ще се развиват поне 5 месеца, а може би и много по-дълго.

Предстои ни емоционален уикенд – някои връзки се пукат по шевовете с лунното затъмнение в Телец в 23.20 на 28 октомври. Любовта може да стане особено сложна в компанията на приятели, които сякаш съперничат. Децата ще пречат на любовта на възрастните, а хобитата ще влияят двупосочно. Най-големите виртуози сред на нас обаче ще намерят начин да излязат от водата сухи, раздавайки пълни шепи любов и внимание на всички, …без да объркат ранга на връзките – първо са децата по ред и партньора, после родителите, после приятелите „по старшинство на връзката“. Творчество, хобита, игри, интимност и подаръци подпомагат сладката ви задача.

Едно е сигурно – този уикенд няма да е обикновен, нито евтин!

 • Скъпи Овни, напоследък много от усилията ви са насочени в полза на другите, а през идната седмица тази тенденция ще се усили още повече. Емоцията  ви обаче ще се подобри, защото усилията ви ще бъдат уважени. Нуждата да чакате стартов сигнал за важно финансово начинание ще ви изнерви от сряда до неделя, когато преговорите ще се увенчаят с резултат.
 • Благодатни Телци, тази седмица на ваше разположение са поставени много развлечения. При свободните може да се развие флиртът от миналата седмица, а при ангажираните – нарастват взаимните внимание и грижа. В началото на седмицата планирате проект, с ваш евентуален партньор. успехът ще се движи с вас през идната година, по-видимо между април и август 2024. Гответе се за смел и дългосрочен проект с повишаване на доходите чрез нови знания.
 • Сладкодумни Близнаци, идният месец вашето внимание ще остане приковано в работната сфера, където напредвате значително. В същото време колеги и началници/поръчители могат да бавят или дори стопират дейността ви, но вашият буден ум всее пак разполага със свободата да не се съсредоточава в това. Здравни казуси оплитат ситуацията допълнително. Уикендът ще предостави нови възможности за действие, макар и в силовия диапазон.
 • Успокояващи Раци, идната седмица Ви носи много развлечения, внимание и любов на четири очи. Ако не го получите автоматично, поискайте си го сами с мек тон. В случай, че съпреживявате живота на децата си, знайте, че колкото сте по-разкрепостени и загрижени за хората около тях, толкова по-добре ще се развива бъдещето на потомците ви. Бързо напредвате във вашите хобита, макар и в условията на конкуренция за „главната роля“.
 • Великодушни Лъвове, централни за вашата седмица са въпросите на семейството и дома. Очакват ви много топли моменти, но с това допълнение, че не е лесно да балансирате дома с кариерните си цели. Не разчитайте на формалния ред и законност нито у дома, нито в офиса – целете истинска лоялност. Вие сте истински благородници!
 • Фини Деви, очакват ви вълнуващи срещи и смях. Ще научите много полезни неща. Оглеждайте се и за интересно пътуване в близко бъдеще. А вродената ви отговорност към всичко и всички още веднъж ще ви донесе признание. Работата върви бързо в началото на седмицата, а в края – може да зацикли поради неясноти в общата картина.
 • Приятни Везни, чака ви финансово ориентиран и силен месец. В началото на седмицата ще получите признание и уважение, а в края – не се колебайте да поискате своята цена. Чрез заплащането получавате в допълнение уважение и престиж. Стриктното и реалистично отношение към работата е задължително за вас сега, а желанието да изпъкнете бързо може да ви подхлъзне.
 • Отдадени Скорпиони, предложенията за близост или сътрудничество, които обмисляте ще претърпят емоционални промени. Ако заложите на това, което цените повече, ще напреднете по-бързо, отколкото ако заложите на близкото и познатото. В края на седмицата късметът няма да е на ваша страна – отложете по-важното.
 • Устремени Стрелци, вие се радвате на спокойствие в началото на седмицата. Но в края можете да се сблъсквате с недобронамерено отношение от страна на колеги или някои здравни казуси в колектива или с близките. Ако заложите на отговорността и йерархията ще спечелите повече в дългосрочен план , отколкото ако заложите на вродената ви речовитост и умение да влияете на околните за свое забавление.
 •  Надеждни Козирози, в началото на текущата седмица ще отбележите един своите важни годишни успехи. Ще се радвате на уважение, а може би и медийно внимание. Във всеки случай хората ще чуят и за вас много сериозни похвали. В края на седмицата всеобщата любовна истерия може да смути за кратко децата или любовния ви живот, и със сигурност няма да е скучно. Пазете общото бъдеще!
 • Оригинални Водолеи, в началото на седмицата ви очаква възможност да спечелите бонуси, повишение или по-добри условия на труд, дори в дългосрочен план. А в края на седмицата кариерата ще противостои на семейния интерес по един бурен и драматичен начин, които обаче можете да овладеете като си платите за важното. (И това ще се окаже много по-добро решение, отколкото ако ги изпързаляте.)
 • Състрадателни Риби, сега вие прогресирате бързо. Имате възможност да планувате важно пътуване или обучение. Справяте се с администрацията. Не бързайте да правите планове за далечно бъдеще – това ще се окаже излишен разход на енергия. Вижте къде се намирате днес и къде искате да бъдете след месец и разделете пътя си на 4 по-малки пътни отсечки. В края на седмицата ви чакат много вълнуващи срещи – излезте навън

Астролог: Краси Кирчева, консултант и преподавател
https://prikazna-astrologia.com/  0877509100

Годишния астрологичен клас стратира обучението си. Програмата вижте тук

Курс по астрология

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *